Trevligt!

I går så kom J, S och W hit o hälsade på en sväng och fikade! Skönt med lite besök nu innan så att dagarna går lite fortare! Satt och prarade lite om allt möjligt!

GRATTIS hjärtat till jobbet!! I går så ringde de i från värmevärket och berättade att han fick jobb! GUD så bra och gud så roligt! Det var du värld älskling ♥

Sedan på kvällen tog vi bilen och begav oss ner till Degerfors för att hälsa på R & C! Stannade hemma hos Bosse o Irene flrst bara och lämnade av hundarna för att få en lite lugnare kväll.. Våra ska ju snart löpa och så jobbigt att sitta o hålla koll på fyra små monster =P... När vi kom dit så hade C fixat i ordning med mat och det var bara att sätta sig net och äta! Fläskfile gryta. Den var jättegod så jag åt givetvis för mycket bara för att det var så gott! Sedan så plockade hon fram en kladdkaka som hon hade bakat och för att inte lära mig något utav mitt tidgare misstag så gjorde jag samma sak med den och tog en liten bit till fast att jag redan var väldigt mätt! Sedan tog vi plats framför TV:n och Lets Dance... Där det givetvis stod en godis skål och en chips skål... Så om jag mot förmodan inte rullade fram innan så gjorde jag det garanterat i går kväll!!! Hahah Jag förstår inte mig själv bara för jag vet ju hur jobbigt det är med magen nu när man är sådär mätt! Försöker  ju annars att undvika att bli det! Kan bara säga tack för en jättetrevlig kväll! Det var helt perfekt nu då det lär dröja någon vecka tills man kan göra om det!!!

I dag så är inte mycket planerat... Pontus står i källaren o målar hundburen som han har byggt för att ha i Volvon så skönt att få det gjort så att man kan andvända den nu när vi ska börja att använda den bilen...  Buren har stått i garaget o väntat på att få bli målad i X antal veckor nu... Sedan i Eftermiddag tänkte vi ta svängen förbi Degerfors igen och till Irene o Bosse och berätta nyheten om hans nya jobb... Vi gjorde inte det i går då vi hade lite brottom och tänkte att säger vi något nu så kommer vi aldrig där i från!

Fest i kväll i Arvsviken är vi också bjudna på, så vi tänkte väl kika förbi där o titta till läget lite innan vi åker hem också. Blir nog rätt så lugnt då Pontus ska gadda sig i morgon. Han vill inte vara bakis då o det förstår jag!

Sammanfattning en mycket bra fredag!

inskrivning

I dag var det upp tidigt som gällde! Skulle vara på lasarettet klockan 8 på labb för provtagning. Sedan vidare till kvinnokliniken för att titta så att barnet fortfarande ligger i sätes bjudning. Det gjorde den ju, fick svara på en massa frågor också.  Sedan vidare till avdelning Q för att kolla så att barnet mår bra. Pratade med en barnmorska om hur snittet skall gå till. Sedan kom narkosläkaren frågade hur jag ville genomgå operationen. Om jag ville vara vaken eller inte och nu är det bestämt att vaken blir det... Sist men inte minst fick vi prata med en sjukgymnast. Så på Tisdag så gäller det nu! Klockan 06.30 ska vi infinna oss på förlossningen för kejsarsnittet, då kommer våran bebis. ♥

I går så var jag och hälsade på M och lill killen L. Dom mådde bra och skulle på babysim... Så kul snart är dte våran tur! I dag kommer J och hennes lilla kille och hälsar på men först ska jag vila lite för att jag är såååå trött!

Vovvi bättre!

Nu så är hon bättre våran lillskrutta! Så skönt att hon blev sig själv så fort igen! Pontus pratade med PK i dag och 2700kr ca skulle kalaset gå på för att fixa ALLT det med datorn som vi ville! Men det är det vara värt!!! Kommet att bli super bra! Slippa att ha datorn på vardagsrumsbordet (vilket jag hatar) + att vi slipper alla sladdar! Och det e ju faktiskt bra till sen när det ska vara barnvänligt också!! I morgon blir det väl till att städa lite då jag bara tycker att jag ser saker överallt o blir TOKIG snart! Fattar inte vart allt kommer i från. Antar att vi är som två hamstrar jag o Pontus! Bara samlar på oss en massa saker (läs skit)! Vill ju faktiskt få lite fint och i ordning nu innan bebis kommer! Vill ha så lite som möjligt att tänka på till på Tisdag! Lakan ska jag inte byta förrens måndag natt då man ska vara ny duschad och sova i rena lakan innan operationen. Och våran säng är så svårbäddad (speciellt nu när man är stor som en val) och så ska man krypa runt i sängen och försöka att få lakanen på plats... Kollade klart på Rose Red i dag, den e så läskig men bör ses av alla som gillar skräck! Både jag o Poppe sov dåligt i natt efter första delen så andra delen kollade vi på lite tidigare i dag så att vi hinner titta på något annat innan vi ska sova! =) SMARTA VA? =P


Stackars lilla...

I går kväll fick vi sätta oss i bilen och köra in till Vetrinären i Karlstad med Wilda. Hon bara låg hela kvällen! Hon orkade inte äns tigga bacon utav matte när hon lagade mat. Hoppade inte ner från soffan själv o gick inte ens och hälsade när det kom folk! Alla som känner mina hundar eller en annan DP vet att det INTE är normalt beteende! Vi ringda djurklinien och hon ville att vi skulle komma in så att de fick titta på henne! Och det känndes ganska skönt att vi gjorde det så att hon inte blivit sämre över natten o vi hade behövt åkt in! Hon vägrade att gå ut o kissa av sig själv så jag fick bära ut henne för att kissa! Hon fick en kortison spruta utav farbror doktorn (en spruta till) men hon var så duktig och stod stilla och sa ingenting! Stackars är alldeles punkterad nu med 3 sprutor på samma dag! I dag skulle vetrinären ringa o följa upp henne via telefonen för att se om hon blivit bättre. Lite bättre är hon (visar lite mer intresse) men ligger fortfarande bara. Chanti får nosa lite på henne i dag i alla fall! I går så högg Wilda bara efter henne! Går ju åt rätt håll i alla fall! Bara att låta henne vila!

Jag är glad nu att jag inte tackade ja till vaccinationstiden den 4 som jag fick först! Tänk om jag skickat iväg mamma med dom då och jag legat på BB och Wilda blivit såhär dålig! Skönt att dom kunde fixa en snabbtid åt mig den här veckan! Jag förklarade för dem att jag hade ett kejsarsnitt inplanerat den 3:dje o gärna ville ha vaccinationerna ur vägen innan det! Så det var ju tur i oturen!

I går när vi kom hem så började vi o kolla på Rose Red som jag laddat hem och tjatat på Pontus om att få se! Den e så läskig! Fattar inte varför jag vill se sådana filmer när jag vet att jag knappt vågar sova efteråt! HAHA Snacka om att jag blir min mamma upp i dagen! När jag var i tonnåren så ÄLSKADE jag skräckfilmer o kunde se utan problem!! Mamma sa altid, kolla inte på sådant där skräp ni får mardrömmar! HAHA nu känner jag mig snart så själv! Kommer förmodligen att säga samma sak till mina barn!  Men för alla som är sugna på lite spänning kolla den!

Pk var här i går o fixade med våran dator så skönt när man har kompisar som kan! Det kommer att bli SÅÅÅÅ bra när det e klart sen!! Så tack o tack =)


Rose Red Sthephen King

Nedräkning!!

HJÄLP Nu så är det en v kvar. Om en V vid den här tiden så har vi fått våran bebis! Jag kan inte fatta att det e sant! Att man snart gått alla dessa 9 månader! Kan knappt komma ihåg hur det var att leva utan magen? Hur kommer det att kännas efteråt? Tomt? Jag vet inte... Och vad ska man göra med sin sista vecka som föräldrarlös? I dag så har vi haft en viktig dag o tagit tag i allt praktiskt som skall göras Varit på arbetsförmedlingen & försäkringskassan. Sedan så har jag varit hos vetrinären i dag igen med hundarna och gett dem vaccinations spruta 2 rabies. Så nu ska de bara tillbaka för att ta blodprov om 4månader o kolla så att de tog! Stackars Wilda är jättedålig här hemma! Så vi får hålla koll på henne så att det inte blir värre! Hon bara ligger och rör sig inte alls! Stackars!!!

Blev vetrinären med Wilda i Karlstad!

Snillet!

Gud så smart o duktig man kan vara! Gjorde ett nytt försök med att hitta bilderna i telefonen! Nu så HAHA jag hittade dom eller Pontus hittade dom... Så duktigt!

Här kommer några =)












Mr. L går lös på godisburken!




Grabbarna visar lite kärlek =)

Måndag?

Är det så, i dag har kännts som Söndag hela dagen! Vi har inte gjort mycket i dag inte! Bara slappat Poppe har varit seg i dag med o jag tycker väl typ bara att det e skönt att inte behöva göra så mycket just nu då allt är så bökigt! Kollat på två filmer i dag... Först såg vi seven pounds tyckte inte att den var något att hänga i julgranen direkt! SEG... efter det så lagade vi lite spagetti o köttfärssås! Det var gott med lite mat, det är konstigt att just köttfärssås kan vara så gott!

Sedan tog vi en sväng förbi Kronhallen o handlade då jag fick ett sug efter kolor! Dock hittade jag inga sådana kolor som jag var sugen på (AKO) men godis blev det i alla fall! Lite annat också såklart... Sedan fick vi finbesök =)  Mr. L kom förbi på en kopp kaffe och film nr 2... wackness tror jag att den hette! Den var inte häller bra... Mr åkte hem innan filmen ens var slut så det säger ju en del! Kan inte rekomendera... Jag som var riktigt sugen på en riktig topp film i dag!! Och så fick jag två dåliga i stället =(

 Fick ett sms från vetrinären i går om vaccination på hundarna rabies spruta nr 2. Så nu måste jag ringa i morgon o boka en tid! Annars så glömms det väl bort... I morgon så är det en vecka kvar, jag kan knappt fatta att det är sant!!! Känns ovärkligt! Men spännande också så klart....

Har varit o lånat film utav K på jobbet Pestens tid med stephen King som vi ska bearbeta oss igenom, dock inte i dag då den är 6h lång, i morgon kanske!

Pontus har skruvat ihop hyllan som vi köpte i Örebro men den har inte kommit upp på väggen ännu! I morgon hoppas jag! =) Nu ska vi väl slappa vidare =) Det är NCIS på TV, standard för oss nu för tiden! snart dax för att SOVA! Gud så det är skööönt att sova Passar på så mycket jag kan nu att bara SOVA!!!


Söndag & SEG!

Hej hej, Är fruktansvärt trött i dag! Pontus var ute i går och jag kan bara inte slappna av o sova förrens han kommer hem. Hundana var också oroliga i natt vet inte om det var för att husse inte var hemma eller om det berodde på att jag var så orolig! Sedan kände väl bebis av det också för den har också hållit på hela natten!

I morse vid 11 tiden kom Bo o Irene o hämtade oss för en tripp in till Örebro! Efter mycket om och men så fick vi upp Pontus så vi kunde åka! Han var inte den piggaste i dag =) Ringde på en annons på Blocket på en babysitter som vi köpte och så sålde hon en blöjhink också så vi köpte med den också! Sedan vidare till babyproffsen där vi köpte med påsar till blöjhinken och en madrass till skötbordet! Då tänkte vi att vi kollar vad hinken kostar NY! Gissa vad tanten hade lurat oss på hundra kronor för hinken är GRATIS om man registrerar sig på babyproffsens hemsida så där fick vi!

Köpte med hyllan som vi har planerat att köpa på hjula också och sedan åkte vi hem! Det var nog mitt rekordkortaste jag vait på shoppingtur i Örebro! Vi fick det vi skulle ha i alla fall! Ett tips nu då till alla blivande föräldrar gå in o registrera er på bebyproffsen!!

I går så hade ju Mr. L party och hade tänkt att kägga upp lite kort som jag tog med mobilen i går men jag måste vara järndöd för jag kunde inte hitta något utav de kort som är tagena med mobilkameran... Jaja får se om jag kan lösa det!

I dag blir det i alla fall att vila då vi båda är döda!!!

Natti..

Ska gå o sova tänkte bara skriva en rad! I dag så har jag varit på försäkringskassan fått de nya papprena och varit uppe med på kontoret. R var lite skeptisk till att han skulle ha gjort fel men han skulle i alla fall fylla i den nya lappen o skicka in! Så jag HOPPAS att det blir rätt nu så att jag slipper att krongla mer! Sedan åkte jag ner till Vo M och hälsade på! Hon var lycklig för att hon skulle byta sin vagn med någon i dag! Jag sa det att det ska väl vara en sån som du till o få en sådan idee men tydligen så fanns det ju en likadan till eftersom att hon hittade någon att byta med... Hon behövde lite variation sa hon! Huvudsaken e ju att du e nöjd gumman! Du är ju lite knasig det vet vi ju alla men det är därför som vi ÄLSKAR DIG! ♥

I kväll så skulle det från början bli en lugn filmkväll... Det slutade med att Pontus tog en öl, sedan kom Mr. L och B.. Dom hade också fyllt en varsin påse med dricka. Sedan dök J&J upp också och J tog ett par öl med grabbarna medans J fick köra de va ju hyggle =) Och sedan kom J och R. Så det lev ett par stycken! De gick precis killarna så nu blir det sängen! I morgon blir det Party tydligen! Pontus skak få festa T litte innan bebisen kommer... Så då får han väl göra det! Dom skulle inte vara här som tur va så då kan jag ju bara åka hem o lägga mig när jag vill o det e ju skönt!

  

Lönespec

Jag vet inte än om jag kommer att gråta eller inte men jag hoppas på en inte allt för usel lön! Fast o andra sidan så är det väl bara att vänja sig! Hoppas att kontrolluppgifterna för vad jag tjänat under år 2008 är med då jag tror att R på kontoret fyllt i fel till mig när jag skulle lämna in till försäkringskassan ang min mammapenning! Och det e ju inte bra, inte åt det hållet i alla fall då jag kommer att få förlite! Jag kan i alla fall inte se vart han fått de siffrorna i från så jag måste fråga han. Ska ta o åka ner till Sandviken här nu o hämta kuvertet! Passa på att säga hej till alla! Är tydligen mycket att göra där nere nu med mycket sjukdomar och så! Hoppas att ni hänger i ialla fall!

Sedan har jag varit hemma hos mamma o pappa i dag och skrivit ut till min positiva mål tavla! Den kommer att bli jättebra! Nu ska bara Pontus läsa boken och anslagstavlorna inhandlas så är det bara att börja att fylla dem! Tänkte köpa dem på Ikea när vi är där nu på Söndag!

Vill bara slå ett slag för boken igen och säger till ALLA att läsa den då jag tycker att den var jättebra! Ha ett positivt och öppet sinne och välkomna ideen bara The Secret med Rhonda Byrne

http://www.thesecret.tv/



Undrar just vad man ska ta o äta till kvällsmat? Får suga på den en stund då jag inte vat vad man kan tänkas vara sugen på!

No more...

I går så var vi ju hos barnmorskan igen och det visade sig att det var sista gången för oss. Så nu står vi på egena ben! Självklart fick vi ju höra av oss om det var något som vi undrade. Annars så väntar vi nu på 31 Jan då vi ska till lasarettet för provtagning och information angående snittet osv. Sedan den första så ska Poppe tatuera sig igen och Måndagen kommer att vara såååå nervös! Sedan är det dax! På tisdag så kommer bebisen.

På söndag så ska vi åka in till Örebro med Pontus föreldrar och försöka att handla lite utav det sista som skall handlas! Sedan så hoppas jag att M&M tar tag i det där med bilbarnstol så att vi kunde köpa deras för nu är det som sagt inte långt kvar....  Ska kika in på blocket nu en snabbis tänkte jag o kika runt lite! Sedan så ska jag hänga tvättmaskinen som Pontus satt på och plocka ur diskmaskinen! Skulle behöva hem till mamma o pappa o låna deras skrivare också. Får se om jag hinner det i dag då jag varit/är så lat! =P Lilla sockersöta Frida skulle komma förbi sen när hon slutat klockan 18.00 så jag hinner ju inte innan i alla fall!

I går så tog vi bilen till DFS och Bosse & Irene på eftermiddagen... Köpte med oss semlor som vi kunde frossa på! Jag tänker minsann att passa på =P Haha älskar semlor Mmmmm! Vi pratade lite om snittet om hur vi tänkt oss och så om att vi ska till Örebro på Söndag! När vi kom hem slängde vi in kycklingfiler & klyftpotatis i ugnen. Smällde ihop lite beasås till det och lite sallad! Gott gott!!! Sedan så tittade vi på Indipendence day som visade på TV igår...


SNÖ!!

Vaknade upp och såg, oj så det snöar ute! Blir till o skotta i dag! Haha... I går så gjordes mest praktiska saker så som att tvätta laga mat osv.. Vi var nere på stan också  en snabbis jag o Poppi o fixade det där fotoalbumet som jag nämnt skulle göras! Dessutom så hittade vi en morgonrock till Pontus på rea:n 70% Han har gnällt så må morgonarna att han inte orkar gå upp för att släppa ut hundarna för att han måste ju klä på sig. Bättre att jag gör det som har en morgonrock! Haha inte nu längre... 89.50:- kostade den så det var ju rena fyndet för att få jämna ut de oddsen! =) Sen så satt väl  jag någon timme med att klistra in i albumet i går eftermiddag när vi kommit hem.... Det tog sin lilla tid men fint blev det! Nästan alla korten fick plats också så vi fyllde albumet =) De kort som inte kom med gör inget att det inte gjorde det då de inte varsådär jättebra!

I dag är det dax för den där barnmorskan igen. Då får hon reda på att vi ska göra kejsarsnitt så det blir säkert en del frågor och så. Undrar om man skriver förlossnings brev även om man har ett planerat snitt? För i så fall så borde väl det göras också nu med bara 14 dagar kvar! Fatta så fort dt går... Nu är det exakt 2 veckor kvar sedan så är våran lilla här och vi är föräldrar! Är så nyfiken på vad det är för en liten krabat som gömmer sig där inne!

I dag känner jag att jag måste ta o göra något, kan inte bara gå hemma så ska ta o ringa en vän! =) Poppe o Mr. L ska åka till davids o rycka i lite vikter o det gör de väl rätt i! De var där i går också o tränade! Dom är så duktiga sååå... M hälsade till mig uppe i från gymmet och så brukar Pontus springa på A där också och hon brukar också skicka med en hälsning. Det är ju kul att hör att de tänker på mig!! =) Jag ska försöka att ta mig i kragen o komma igång så snart jag kan sen efter att bebisen kommit! Givetvis inte på stört men ska försöka att inte dra ut på det häller! Skönt att träna när man väl kommer igång och det kan nog vara skönt att få komma hemifrån någon timma då o då. Nackdelen blir ju att vi får åka i omgångar! Men sådant kan man inte hänga upp sig på! =P


Äckel!

Fan vad iriterad jag blir! Min sambo är så äcklig ligger här o skiter i soffan... Det luktar inte säger han sen... Nehej jag känner det!

I dag så har Dolly varit här o hälsat på oss, så jag har fått pratat lite dynga... Verkar som att S på jobbet har fått sig en beundrare! Haha Låter ju spännande! Eller inte med tanke på VEM beundraren är! I kväll så har det bara varit TV tittande på tapeten.. Och i morgon har jag fått ett uppdrag utav Pontus! Köpa fotoalbum till korten som vi framkallade här innan Nyår! De var ju precis förstora för att få in i ett vanligt album, så jag får köpa ett block och klistra in bilderna själv. Plus att jag skulle köpa med ett litet fotoalbum som blir till bebisen. För att jag antar att det kommer att bli ett par bilder på den sen!♥

Var inne på kejsarsnittshemsidan och tittade runt lite i dag... Tänk att det finns en sida som heter så! Fanns ganska bra info faktiskt om olika snitt om hur det går till och historier som personer fått skicka in! Men det är svårt att veta hur man vill göra, jag är kluven! Klart att jag skulle vilja vara vaken och få mitt barn på bröstet. Men efter att ha läst hur dom får dra isär magen vid snittet och att de får ta i ibland så att man nästan lättar från båren så skulle det ju vara så smidigt att bara få sova! Men jag är rädd för att jag inte ska ty samma känslor till banet om jag väljer att sova! Ångrar lite att jag läste det där.. Låter ju inte alls trevligt! Vill nog i alla fall bli sövd efter att de plockat ut barnet i alla fall!
Får väl pratat med barnmorskan och med läkarna sen på inskrivningen om hur det går till!

http://www.kanalen.org/kejsarsnitt/index.php?function=pic&PHPSESSID=a81b530af015459772403184742f42b3

Lördag?

Och så var det helg igen..... Tydligen för jag börjar att tappa dagarna nu när man bara går hemma och inte gör något! I går så var jag helt enkelt för lat för att ta all den där jädra panten som stog i hallen och hånlog åt mig varje gång som jag gick förbi! Men i dag så! Passade på att åka ner till jobbet och både hälsa på och att panta. Kul att se töserna lite =)

I går så kom C och hon hade både vovvar o R med sig. R skulle ha åkt bort över helgen igentligen men så blev det inte nu så han fick lov att komma med! Så pizza blev det i går, den största jag sett för övrigt) Vi provade att handla pizzan på blåkiosken som alla har pratat så om. Vi köpte en SUPER KEBAB för 4:pers och jag var bara tvungen att ta ett kort på den mega stora pizzan när grabbarna kom hem! Den tog upp hela spisen och vi har ju till o med en 70spis... Lite besvikna vart vi då vi trodde att den skulle smaka som hederlig KGA kebab, men det gjorde den inte var som när man är "någon annan stans" och beställer kebab! Men den var faktiskt godare än vad den ser ut så att den får i alla fall G i betyg av mig *** av ***** möjliga! Sedan så tittade vi på lets dance och pratade en massa gojja! Mycket bebis prat blev det också! Det blir det vart man än kommer nu tycker jag (av förståliga skäl så klart) men jag ser fram emot ett riktigt tjejsnack om vad som hälst!!!



Titta på denna MEGA Pizza!!!



I morgon ska jag o lilla snärtan hitta på något har vi bestämt så jag lägger allt hopp till henne att hon har en massa roligt skvaller att komma med! =) ♥

Tänkte uppdatera lite om våran källare/blivande badrum... Så här fint är det där nere just nu! Haha





Kolla så duktig svärfar man har han är värd GULD!!!


Nu sitter jag o väntar på att Poppe skall komma hem så att vi kan äta. Wok blir det i dag! Det var längesedan så det ska bli riktigt gott! Dra på trisse nu kom han, så nu blir det KÄK!!

lill*n är bestämd.

Var på förlossningen i dag och gjorde vårat vändningsförsök. Bebisen ruckade inte en milimeter på sig! Den ligger där den ligger. Så tid för snitt är nu bokat och kommer att ske 3 Feb... Då kommer våran bebis =)

Annars så händer inte mycket, ska åka iväg o panta all våran pant och i kväll ska jag umgås lite med C, hon skulle ta hundarna o komma in så det blir väl en myskväll med film och god mat antar jag =)

Fiskpinnar..

Det blev det till lunch i dag. Fiskpinnar med mos. Det var gott det! I morse var vi på specialistmödrarvården och trodde at dom skulle prova att vända barnet.  Men det gjorde dom inte! Dom tittade bara med ultraljudet så att barnet värkligen låg i sätesbjudning. Det gjorde det ju. Men det visste jag jag har ju kännt hur barnet legat hela tiden...  Och nu så bokade de  in en tid i morgon bitti till oss nere på förlossningen. Då ska läkaren försöka att prova vända på barnet. Så i morgon bitti får vi se hur det går! Annars så såg allt bra ut med barnet det vägde ca 2750 nu lite under men absolut ingen fara! Skönt att höra att den växer som den ska i alla fall! Nu är frågan bara hur vi skall lyckas att kliva upp så tidigt! Herregud vi höll på att dö i morse när klockan ringde klockan sju och i morgon så ska vi upp ännu tidigare eftersom att vi skall vara där klockan halv 8... Ja ja det går nog bra! Först så får jag en spruta som gör så att livmodern slappnar av och sedan så trycker dom och bökar med barnet så att det vänder på sig. Men vi får väl se hur det lyckas!

Titta här vilka trötta små djur man har! Haha söta Chanti gäspar stooort... Frågade Sara om hennes killar kanske vill hinna leka med oss innan dom börjar löpa igen och innan hela barncirkusen sätter igång! =) Vi skulle tycka att det var jätteroligt  roligt i alla fall så hoppas att dom har tid och lust! =)




Sedan så hade Eva en fråga om mina suspekta bollar i fönstrena som säker har ett jättefint namn men jag har inte orkat att ta reda på det fina namner så derför tyckte jag att bollar passade bra =P Här Eva så kommer bilder på dessa!





I kväll så ska jag nog steka hamburgare och göra egena Pommes till dom!! Gott gott! Var o handlade massa mat i dag så nu är kylen fylld igen känns bra!

Och så tänkte jag avsluta med ett stort GRATTIS till min lillebror!!! Han fyllde år i går men eftersom att jag inte skrev något i dag så Hurrar jag han i dag i stället...


Grattis...

Grattis Mamma!!!


I dag så fyller min underbara mamma 49år! Så om ett år så blir hon 50... Hoppas att hon har haft en bra dag!!! Och i morgon fyller min lillebror år.. Får inte glömma bort o ringa han i morgon o säga grattis!

Nu är det snart torsdag och då ska vi till specialistmödrarvården för en eventuell vändning utav våran lilla bebis i magen! Vi får väl se hur det går! Lite nervös då det säkert inte är någon skön känsla...  I dag har vi gått in i V37 och alltså 36 hela veckor! (36+0) Svårt att tänka sig att det är så kort tid kvar. Skulle ett snitt bli inplanerat nu så vet man ju inte då kanske bebis är här om två veckor! Kan inte förså...

I dag så har jag varit o hälsat på J och hennes lill W.. Vilken liten busunge han är... Satt o pratade o pratade tiden bara flög iväg. åkte dit klockan 3 och när jag åkte hem så var klockan 20.30 typ... Så mycket kul man har gjort, och knasigt! Kul att få prata av sig lite. Hon skall börja sitt nya jobb på måndag så får önska henne lycka till med det och det kommer att gå jättebra! Det är jag säker på.

Pontus har grejjat mera i källaren i dag o fixat o donat allt möjligt i dag, han o T har flängt runt!

Träffade snärtan på kronis en snabbis också o det var kul o se henne, blir så isolerad när man går hemma nu fast att jag försöker att hitta på saker. Men det är svårt! Ja jag har ju inte kunnat gjort så ycket när jag var sjuk i och för sig.

Men det är skönt också inte behöva tänka på en massa annat utan att kunna ta hand om sig själv. Jag får inte plats i mig själv längre känns det som! Och eftersom att magen inte sjunker så är den ju så stor och huvudet ligger fortfarande under revbenet på höger sida! Så jag som sagt får inte plats med mig själv längre! Hummmz rädd för när den skall komma ut och hur den ska komma ut men för guds skull när det känns såhär KOM UT! Kan inte sitta inte stå allt gör ont och huvudet bara trycker o trycker så snart så går väl ett revben av och ungen trycker sig ut den vägen =)

Nej nu skall poppe få leta motiv till tatuering så att han blir glad. Sitter här bredvid o surar! Blir trollslände jakt! Han skall ha den under den förra tatueringen under de lila blommorna, så han skall bygga den neråt benet nu! Blir nog bra! Tid bokad 1Feb =) Själv får jag vänta ett tag till tills bebis är ute... =)







Måndag...

I dag vaknade jag som vilken dag som hels och all sjuka var som bortblåst! Jag är så glad... Var gott att kunna äta lite i går men måste ju erkänna att det inte var mängder som jag fick i mig. Men jag åt i alla fall och jag var hungrig! Blev tre mål mat i alla fall. I dag så har jag varit o fixat papprena till försäkringskassan =) Så nu hoppas jag att de fått allt de vill ha! Nu ligger vi här i soffan igen som två sardiner, måste ta tag i oss själva! Så här kan vi ju inte hålla på!

I kväll sen så skulle M komma förbi o titta till vårat golv och vad som skall göras här näst! Kommer att bli så fint när det är färdigt vårat badrum! Har inte mycket mer att komma med för stunden! Ska nog ta mig en piggelin som mamma var o köpte åt mig när det var synd om mig! =)

På rätt spår...

Mår mycket bättre i dag men känns i hela kroppen att man inte är hundra febern är också borta och jag hoppas att den håller sig borta också! Aptiten har kommit tillbaka, vi skulle ju ha varit på middag i går hos Irene hon lagade kalkon men eftersom att det inte var något alternativ så åkte Poppe ner nu och hämtade lite rester. Känns mycket skönt att känna hunger igen! Har precis slukat ett stort glas vatten, behöver värkligen vätska just nu! Hoppas att jag inte smittat någon! Var ju på jobbet o hälsade på och det skulle ju vara typiskt om jag lyckats att smitta någon där! Vet ju hur ni har det redan o det blir ju inte bättre med en massa sjuka! Sedan C&R som vi var o hälsade på. Hann väl vara där i typ en kvart innan vi fick åka hem igen för att jag blev dålig!

I dag ska jag bara ta det lugnt och sammla krafterna tillbaka!

Nu tror jag att Pontus kom hem igen så nu blir det food =)

Natten från helvetet!

Kände i går kväll att jag började må dåligt, gick på fem minuter typ så hade jag flyttat in på toaletten har säkert spytt mellan 20-25ggr i natt... Grattis vinterkräksjukan och höggravid magkramp och feber... Fick till och med åla mig ur duchen för att spy... Nu har illamåendet börjat att försvinna men feber är ett faktum! Helvetessjuka försvinn! Inget kul inlägg så jag tänkte inte skriva mer än så! Har ju inte hänt något annat att uppdatera heller! Natti...

Vad ska man göra i dag?

Tror att jag ska ringa en vän! Sen tänkte jag ta en sväng förbi jobbet också o hälsa på! Kul o se alla en sväng! Måste hämta tomma godislådor också som jag kan lägga mina bakverk i =) Fick stoppa in hela plåten med moccarutor i frysen i går då jag inte hade något bra att förvara dom i. Skulle behöva köpa ett album att klistra in korten som jag framkallade i också då de var för stora så att de inte går in i ett vanligt fotoalbum! Typiskt....

Vädret är ju perfekt så en promenad kanske vore något, i så rask takt som en höggravid kvinna kan tänkas att klara av =)!!

Nej, här kan jag ju inte sitta i alla fall

Carpe Diem♥

Tack gumms!

Frida skrev att hon redan saknar mig på jobbet o att jag har det bra som går hemma...  Bra o bra jo det är väl skönt men samtidigt så är det skönt att känna sig behövd har kommit fram till att jag gillar att jobba!  Skönt att någon saknar en i alla fall synd att du får jobba arslet av dig gumman =).. Men jag har än så länge haft saker att göra här hemma så jag ska inte klaga! Håller fortfarande på o tvättar då jag varit lat o inte gjorde färdigt när jag var igång sist! Just nu så håller jag på att tvätta filtarna som brukar ligga i soffan så hundarna är lagom glada de har flugit upp på en varsin kudde för att slippa ligga i skinnsoffan! Mina filtgalna hundar! Dom är lite trötta i dag hundarna då vi varit hos vetrinären och vaccinerat hundarna i dag... Skulle ge Wilda 1:års sprutan men det slutade med att båda fick rabies spruta och att Chanti fick sin mot kennelhosta då vi kommer att åka runt på utställningar i år så känns det tryggt att hon fått den även om den inte är något måste! Så smidigt när man kan ta båda hundarna samtidigt i stället för någon veckas mellanrum och dessutom så visade det sig att det var ett ekonoiskt beslut också då man bara betalar 300 kr för första vaccinet och 150:- för de andra 3! Mycket bra!!!


 

Sedan åkte vi hem o jag var lite rastlös så jag drog igång o började att baka! Moccarutor blev det mycket goda. Men jag hann inte färdigt för jag skulle vara hos barnmorskan klockan 14.30 så poppe fick ta ut den ur ugnen och bre på glasyren o hälla på kokos! Men den blv bra för att vara jag som bakar. sakade gott i alla fall! Lite torr kanske men man får inte vara petig. Jag håller ju fortfarande på och övar =P

Hos barnmorskan så konstaterades det som jag redan visste, att barnet fortfarande ligger i säte... Så nu är en tid inbokad på specialist mödravården nästa Torsdag och då skall en vändning göras (om bebis inte vänt på sig då vilket jag tvivlar på) Sedan får vi se om busungen behagar att ligga kvar eller inte!

Poppe är hemma hos Jocke o Julia o kollar på tatueringar och hag orkade faktiskt inte följa med! TRÅKIG jag vet men ändå, sa till Poppe att han kunde köpa med MC Donalds hem så vi får se om det blir det... Skulle vara gott =)

Ska nog äta lite mera melon nu jättegod honungsmelon jag fått tag i, och läsa lite i boken som för övrigt är jättebra och jag kan varmt rekomendera den!


Nöjd!

Var i väg på en shopping runda här i morse. Köpte mina plastbollar att ha i köksfönstret plus en bavta boll att ha på övervåningen i en kruka jag har där. Blev så bra! Sedan var jag inne på Wedins där dom hade halvapriset på halva priset så köpte mig ett par fina skinnstövlar för 174,50kr. Dom var jättefina! Kostade 699 från början så jag är nöjd!
Sedan åka jag hem och plockade upp Poppe så vi har varit runt och tittat på kakel och golv plus handfat och badkar. Jag förstår inte hur svårt det skall vara att hitta ett VANLIGT badkar! Det fanns bara en massa massagebadkar överallt... Alla vill inte ha det! Jaja finns så mycket att välja på.... Mycket  snyggt och mycket fult...

Pontus har precis åkt o tränat lite, själv så passar jag på att uppdatera här lite.. I går så hade vi fullt upp Poppe håll på i källare och fixade och Irena var här o hälsade på. Sedan åkte vi ner till V&D o hälsade på dom. Jag tog med kameran o knäppte lite kort på deras lilla dotter. Så söt liten tös! Sedan så gjorde vi myskväll med fläskfile potatisgratäng och beasås! Mycket gott..

Film såklart, vi passade på att titta på sagan om konungens återkomst då vi såg de andra två på TV här nyss och de aldrig sände trean så tittade vi på den själva =)

I dag blir det risgrynsgröt och limp macka!

Natti..

Ska snart gå o sova, J har varit här o hälsat på... Först åt vi lite korv med bröd och sedan så blev det fika med årets första semla mmmm gott det! Inte den godaste semlan jag ätit men ändå! Lyssnade inte på The Secret i dag men jag var nere på biblioteket i stan och tittade efter boken på svenska. Den fanns inte som ljudbok men som vanlig bok så det blir till att läsa själv! Synd då jag tänkte att få med mig Pontus och att få han att läsa boken. Tja jag vet inte, är skeptisk men om du skulle läsa boken hjätat så är det jättebra!






Nu blir det sängen J åkte precis hem!

grubblar på..

I natt så låg jag och hjärtat (som så många nätter förut) och grubblade på namn till bebisen. blir alltid att vi gör det precis innan vi ska somna när man ligger nerbäddad i sängen! Men vi kunde inte komma på något bra i går heller, inte överens i alla fall! Det är ju så svårt och jag tycker att vi gått igenom så många namn! Det är pojknamn som är så fruktansvärt svårt att hitta ett! Så om ni har ideer (jag har sagt det förut) men ni får mer än gärna hjälpa till med förslag!!! Flick namn är dock ganska så säkert färdigt men har ni förslag på det med så får ni gärna skriva det med! Tycker att jag letat namn i tre år snart först åt hund nr1 sen till hund nr2 och nu till vårat första barn och proseduren har sett likadan ut då, en massa grubblande!

Nu så är jag lite hungrig bäst att börja med maten, Pontus o hans pappa håller på i källaren o börjar med vårat nya badrum som vi ska göra där nere så de e säkert också snart hungriga! Så det e bäst att det finns mat klart snart! =) Allt för att tillfredställa gubbarna! Haha! Sen blir det en sväng till Kronhallen för att handla då det fattas en del i skåpena. Måste ju ha food! Tänkte ta en snabb sväng ner på stan också då jag skulle behöva köpa nya plastbollar att ha i fönstret då mina blommor dör hela tiden. Så himmla bra att man kan få fuska lite tycker jag!!

Tvättningen pågår i dag också herregud så mycket tvätt man kan samla på sig, vart jag skall göra utav allt det rena vet jag inte då våra garderober e fulla redan nu! Förstår inte hur det e möjligt riktigt! Men jag har ju "dubbla garderober" just nu då alla vanliga kläder är kvar plus alla gravidkläderna! I alla fall i en liten stund till! Men snart ska de ut =) Vill inte slänga mina gammla kläder tänkte att jag ska rensa där sen när man blivit sitt "gammla" jag igen vem vet hur man kommer att få se ut sen. =P Jag vägrar att bli tjock så det e bara fram med promenad skorna och ut o röra på dallret! Visst så får man tolerera att kroppen förändras men jag tänker kämpa lite efteråt.... MILF låter ju roligare än sliten halvfet morsa.... HAHA

The Secret

I morgon ska jag ta reda på vad det är! Har försökt att hitta den o ladda ner den hela dagen men utan resultat! Nu hittade jag den på youtube så ska försöka att hänga med i den engelska verisionen i morgon 115 kapittel allt som allt! Men har hört så mycket bra om den och om "the lav of atractoin" så nu ska det lyssnas! Annars så får jag väl att kosta på mig att köpa boken på svenska! kostade inte så mycket på adlibris. Om någon mera är nyfiken så lägger jag ut youtubelänken här så kan ni själva gå in och kolla =) Ska uppdatera när jag gått igenon hela och berätta vad jag tyckte! Ska försöka att få med mig Pontus också för jag tror att det underlättar när man ska leva efter det sen om båda förstår vad det går ut på....

http://www.youtube.com/watch?v=Q20vPdC3p8I&feature=PlayList&p=2FB910E63712553E&index=0&playnext=1

Blir film i kväll också, V&D har inte ringt så de kanske är utmattade då de haft fullt upp i dag.. V skickade en bild på bilbarnstolen som vi kanske skulle köpa och den såg jättefin ut! De "gammla" eller ska man säga nuvarande ägarna? De ska bara köpa en ny till sig själva först! =)

Verkar som att länken inte inehåller hela boken men jag återkommer när jag vet mera...

Volvo...

Vi rullar, så känner jag mig i dag! Gud så ovig och stel och tjock som jag kännt mig i dag! Har hållit på här hemma o grejjat lite i dag. städat bort julpynt tvättat och så! Känns skönt att få i ordning lite. Funderar på om man kanske ska ta o byta lampan i barnkammaren mot den jag fick utav min bror i julklapp. Han hade köpt en jättefin lampa med disney figurer på. Sedan ska jag byta lakan i sängen också tänkte jag! Vi fick ju nya i Julklapp så tänkte lägga i ett par utav dom =) Så mysigt o skönt med nytt!

I dag har vi varit hos mamma o ätit lunch för hon hade massa köttgryta kvar från i sälen så hon behövde ät hjälp. Gott gott var det, hon undrade om vi ville ha med oss lite hem men nu får det vara bra med köttgryta på ett tag! Vi åt ju det i sälen med.

Har precis skickat ner Poppe i källaren för att hänga tvättmaskin nummer 2 för dagen! Nu får jag inte plats att hänga mer saker förrens det andra torkat så nästa maskin får gå på i morgon!

Får se om V&D ringer snart så vi kanske kan åka ner o hälsa på dom en sväng! =)

Hemma bäst!

Så då var vi äntligen hemma igen o det känns mycket skönt faktiskt! Sälen och Nyår var bra men lite långtråkigt då jag inte hade så mycket att hitta på! Hundarna frös värkligen som hundar... Ville bara ut o göra sina behov sedan så sprang de tillbaka in i trygga värmen igen. Chanti har varit sjuk också haft feber över nyår och nu verkar det som att det e Wildas tur! Wilda har dessutom hunnit att fylla 1 år så grattis lilla skrutthund =)

I kväll så blir det mycket lugnt! Tv mys o en pizza till kvällsmat!

Beisen har inte vänt sig rätt ännu! Och har den inte gjort det på Onsdag så bokas en tid på lasarettet för att kontrolera hur barnet ligger och för en eventuell vändning! Är lite skraj faktiskt är nog ingen skön känsla! Känner mig riktigt tjock nu! Skönt att man är ledig nu och kan få ta det lite lugnt hemma! Men det känns sammtidigt väldigt konstigt att man inte ska jobba på jättelänge nu! Känns så förbjudet på något sätt! Ni vet den där förbjudna känslan som man hade när man var hemma från skolan som sjuk fast man inte var det eller när man skolkade lite så känns det! Fast att jag vet att jag får ju faktiskt vara hemma nu! Är så  kort tid kvar nu så vi ska försöka att bara njuta av varandra av tystnaden och av vårat "gammla liv" För snart är det ett minne blott!

Nu har vi kanske fått tag i en begagnad bilbarnstol också och det e ju bra! Vill ju inte köpa av vem som helst (man vill ju veta att de varit rädd om den o att den inte är krockad) och att köpa en ny för så kort tid känns lite dumt köper nog nästa ny då jag lovat Pontus att han ska få välja den då han vill ha en snygg tuff (vad nu det e) men han ska få som han vill i alla fall!

Hoppas att alla hade ett riktigt Gott Nytt År...