Skit också...

Min mobil gick sönder i dag så de e bara o köpa en ny! Det va ju skit också hade värkligen inte råd med det nu...

Jul party!

I dag är det julfest med jobbet på Valsverket! Medelhavsinspirerad buffe?! Undrar jag var det kan betyda! Kräsna och gravida jag får väl se vad jag kan äta för något! Det blir säkert trevligt! Jag måste ringa Frida o kolla vart de har tänkt att bära av innan!

Nu ska jag ta i packa ihop Poppe mig själv o hundarna o bege mig hem till Mammi o Pappi då pappa fyller år i morgon! Så det blir lite kombinerat gratta pappa och mig själv =)

Hörde en kund säga Wilmer till sin son i går tyckte att det lät väldigt fint men jag vet inte jag!

Vovvarna får kanske sova hos mamma o pappa i natt för det blir kanske sent i kväll och i morgon så ska vi på Cross då Poppe e så het o vill åka nu när han köpt en egen... Han ville att jag skulle följa med o titta på så man får väl ställa upp!!

Kommer att bli tomt i natt utan dogsen... saknar dom alltid när dom sover borta! I kväll så kommer jag att vara en vandrande kassler då jag har köpt en rutig klännning! Jag menar med magen och allt! Haha  Nej då jag kommer att vara så fin =) Bäst att kila nu =)

Insider & Efterlyst..

Herregud vilka mongon det finns! Hoppas att jag inte får sparken nu när jag bloggar =) Inte för att jag tror det men det e ju helt sjukt! Trångsynta männsikor som det finns! Och grannarna som bråkade Oooooo my good, snacka om psykon!  Tacka gud för att man inte har sådana grannar!

GRATTIS Susanne som fyller år i dag! Och GRATTIS C till eran nya lilla dotter =) Nu är det min tur nästa!

Läste nyss Lindas blogg och hon hade lagt upp namn listor på sin sida. Om ni har något namn förslag så får ni gärna skriva ett inlägg och tipsa mig!

Var på stan i dag en snabbis o hittade en ny fin Julduk! Skulle hitta något att ha på julfesten och jag tror att jag ska köpa en klänning som jag hittade på Lindex. En poloklänning som är rutig!

Vovvarna är så söta o goa här hemma, ligger o tuggar på ett varsit ben här i soffan!

När Insider e slut så blir det mars i säng då jag börjar 7.30 i morgon hur tusan jag ska klara av det vet i tusan då jag e van att jobba kväll.. Sedan e det föräldrargrupp igen!

Tack hjärtat för att du skruvat ihop det fina skötbordet som jag fick i present! Loveya!!

Konstigt..

Det känns fortfarande konstigt när jag tittar mig i spegeln! Känner knappt igen mig själv med det nya håret och den stora magen Haha nej så illa är det väl kanske inte men man tänker inte på magen så det känns lite konstigt när man passerar en spegel o får syn på den... Har varit ute och tagit en promenix med hundarna det tyckte dom var skönt nu när det är lite mildare ute igen. Nu ska jag ta mig ner på stan en snabbis o köpa nya trosor sedan bär det iväg till jobbet!

Ny klippt o färgad...

Tack V för att du tar dig an mig o fixar till mig med jämna mellanrum så att jag blir fin. Har faktiskt färgat håret lite mörkare i dag för att få bort utväxten och så har vi klippt det lite också! Får se om jag lyckas att vänja mig vid den lite mörkare färgen.  Annars e det ju lätt fixat!

Måste passa på att tacka alla som har grattat mig i dag har fått så mycket grattis medelanden i dag!

I dag började Cissi på jobbets värkar KUL! Hoppas att den lilla hinner att komma ut i dag så att vi delar födelsedag, jag sa det att om så är fallet så när hennes bebis fyller 25 (som jag fyller i dag) så fyller jag 50! Skarry när man tänker på det!

Duktiga har vi varit också och betalat räkningarna! Så skönt att ha det gjort och i morgon får Poppe åka o bet våra vinterdäck! Jobb i morgon igen 15,00-21.15! På Torsdag så hade jag tänkt att vi kanske kunde åka in till Örebro då jag slutar klockan 14.00 Skulle vara kul om man kanske kunde hitta något man kan ha på personalfesten på Lördag som hålls i Valsverket... Blir säkert trevligt!  Nej nu blir det SOVA!!!

25+30...

I dag fyller jag 25ÅRRRRRRRRRR! Hjälp vad tiden springer iväg ;P nu har man levt typ en tredjedel av livet...  Och så gick vi in i V30 i dag så bebisen fyller 30 veckor så man kan säga att vi har ett litet jubileum, tillsammans så fyller vi ju faktiskt 55... Inte riktikgt sant men ändå! Nu ska jag ta mig till jobbet skriver kanske igen i kväll!

Ny vecka!

Hopp så var det måndag igen.. I går så jobbade jag (som vanligt) Jag satt och längtade efter att sluta hela dagen för att det var så perfekt väder ute. När jag väl slutade klockan 15.30 så gick solen ner =( Skit också kan man säga! När jag kom hem passade jag på att städa lite sedan var det kalas dax! Fikade och åt tårta! Mamma Pappa Irene & Bosse var här och grattade mig i förskott! Fick ett fint skötbord av Bosse Irene & Pontus och av mamma och pappa fick jag ett minneskort till kameran och en stor gryta + tallriksunderlägg som jag önskat mig! Tack så mycket allihop!



Mmmm lite fika =)


Svärfar och lilla Wilda...


Tallriks underläggena jag fick av mamma!


I dag så är det som jag nämnde Måndag och jag fortsätter väl att jobba lite till! =) Stängning men Eva som vanligt. Stackars Eva fick en hylla på foten så hon kunde knappt gå! Stackars... Väl hemma slängde vi ihop några varma mackor o tjoff in i ugnen! Till det blev det Prison Break. Efter det var det tårt bakar dax! Ska ta med tårtan till jobbet i morgon!

Tårtan till jobbet...


Oj nu har jag en kvart kvar att vara 24år... Sedan är jag halvvägs till 50 =/ Haha gammla tanten! Nu är tårta och allt klart så nu blir det sängen =)

Gud så fort väckorna går i morgon så går vi in i V 30....

Lördag morgon..

I går kväll så jobbade jag som vanligt kväll med Eva, lika trevligt som vanligt och i kväll ska jag slå ihjäl ännu en kväll på Kronis men tillsammans med Karin faktiskt! TREVLIGT!

I går när jag kom hem satt grabbarna i soffan o drack öl o kollade på Idol! Snacket var som vanligt Cross bilar och allt som hör till det... så jag bänkade mig framför TV:n. Blev lite bebis snack också med slingan och det kunde jag väl vara med på! Rundvisning i barnkammaren blev det också och "övningskörning" av barnvagn ingick i aktiviteten!

Det var lugt och killarna droppade av en efter en höll på att somna allihoppa tror jag! Men det var skönt klockan ett så skjutsade vi hem slingan så det blev inte så sent!

Pontus vill SÅÅÅ gärna att jag dokumenterar lite om hans nya älskling så får väl följa med ut i Garaget med kameran och fota crossen o lägga upp här så att han blir glad! Nu ska det ätas Frulle och sedan duschas!!

Mellanlandar!

Har jobbat förmiddag i dag var helt död i morse när jag var tvungen att gå upp klockan sju! Varje del i min kropp skreeeek NEJ! Men jag kom upp... Och så fick jag ju gå hem klockan två! Så det var ganska skönt =) Det var bara att svänga förbi hemma o plocka upp Poppe direkt efter jobbet och åka ner till Föräldrargrupps mötet... I dag så kollade på förlossnings filmen, den var jättebra och det var skönt att se hur det går till på "riktigt" det ska vi nog fixa! (Hoppas jag =/ )

Nu är vi hemma i en timme typ o mellanlandar tills vi ska på ammningsinformation.... Så det går värkligen i ett!!

Har fått svar på ett par utav mina skor hoppas att jag lyckas att sälja några i alla fall!!

Skoooooor...

Konstig makt dom har över oss dessa kreationer. Jag har separationsångest då Poppe tvingat mig att rensa upp bland alla skor som bara ligger o inte blir använda. Konstigt att man har ångest över att göra sig av med saker som man inte använder, nya skor som jag aldrig använt och antagligen aldrig kommer att använda... Men jag tänkte att någon annan kanske skulle bli glad över dom så har faktiskt lagt ut anonns på skorna på blocket vem vet man kanske tjänar en slant på städningen i stället för att bara slänga dom! Så nu kanske jag får fylla på förådet eller vad tycker ni? =P





I dag var studiebesöket på BB, det var kul att ha varit där o sett hur det ser ut så att man vet hur det ser ut och kan känna sig lite mindre osäker inför THE BIG DAY!! Dagen då två blir tre... Dagarna de tickar på och i dag så går vi in i V29! så som sagt dagarna rinner iväg!

Har varit ledig i dag och Fia och Isak var här i morse och hälsade på, trevligt att se att dom mår bra! Så stor han har blivit gud så fort det går kan inte fatta! När dom kilade vidare så tog vi oss tid till att skruva ihop spjälsäng och att ställt halvt i ordning i bebisens rum. Bilder kommer snarast när jag är helt nöjd =) Ska sätta ihop byrån som är färdigmålad nu! Min lillebror fick komma hit o rätta till det som syrran tydligen inte klarade av. Då han e målare så ser den fin ut nu... Så fin den kunde bli med min målning under =)... Sedan har vi röjt o städat i källaren bland annat alla mina skor som jag nämde! Tja plus bb besöket då så dagen har varit ganska hektisk! Men så skönt när man känner att man faktist fått saker uträttade! I morgon är ännu en ledig dag som vi tänkte börja på gymmet! Hoppas att den blir lite lugnare så att man kan få lite vila =P

Gröt, Prison & ostfralla...

I dag är det dax igen... Prison Break åhhh så bra... Avsnittet tog som vanligt slut alldeles för fort!  Till det så blev det risgrynsgröt och ostfralla mmm... Gott det! Nu är det två och en halv men på TV Poppes favorit... Haha att han tycker att det är så bra!

I dag så har jag varit på David's och gått på gå bandet. Och så provade jag på att träna magen lite försiktigt med en pilatesboll och det gick faktiskt jättebra, och ni behöver inte vara oroliga inget jag gör varje dag. Jag  ville bara göra några situps o känna hur det kändes =) I morgon så åker vi till gymmet tidigt jag o Poppe o tränar lite... Måste ju hålla igång o göra den där barnmorskan glad.. Funderar på om jag kanske skulle byta i alla fall...

Haha hundarna ligger o sover så skönt o Poppe ligger och retar dom Chanti blir skit irriterad men orkar inte säga ifrån! Stackars skruttan haha Nu vände hon bort huvudet och lotsas som att husse inte finns! Så go man kan vara!

I Går så började jag att göra i ordning lill*n's rum! Var i DFS och hämtade byrån och spjälsängen och så köpte jag färg och började att måla byrån. Men det blev inte så bra så att lillbrorsan får komma o rätta till i morgon! I morgon ska vi montera spjälsängen o göra fint=) Rickard var här o hämtade sängen som har stått där inne i dag han o Karro ska ha den i sitt gästrum! Så skönt att bli av med den! Ska bli skönt när vi får iordning där inne!!! Kommer att bli så fint! Och det kommer att kännas skönt att men vet att det e i "ordning" där inne, man vet ju aldrig bebisen kanske ehagar att komma tidigare =P

I morgon kanske vi får besök av Fia & Isak, skulle höras i morgon. Men det skulle vara kul att se dom, se hur stor lill killen blivit! Sen så har vi BB besöket i morgon det ska bli roligt men läskigt börjar kännas så värkling allting nu! Hoppas att det är bra, känns skönt att ha varit där! Så som vanligt när jag är ledig så har jag en fullspäckad dag! Men är faktiskt ledig på Onsdag också och ska försöka att slappa lite då!

Nu så är det natt dax igen... Får se om bebisrummet blir klart i morgon så jag kan ta ett kort...

Tja...

... I dag orkar vi inte med det här med mat! Så det blir nog att åka ner till MAX! Har inte mått så bra i dag mår illa och magen har varit stehård och gjort ont =( Så MAX e vi nog värda! Vi får se om jag får behålla det bara...




Hoppas det behöver att få i mig någon mat... Så nu drar vi!!





Barnmorskan igen...

Det är ett himmla spring nu för tiden! I går var vi ju på föräldrargrupps möte efter det var det bara att åka upp på informationsmöte på Försäkrings kassan. Det var lite luddigt får jag nog lov att säga! Men det ger sig nog med tiden det där! När det mötet var slut så åkte vi ner till Degerfors för att hämta Vovvarna som bosse hade tagit med sig ner dit efter jobber... Så fick vi lite bidrag också=) Delvis för barnvagnen som snälla svärfar hade lovat! Och delvis för släpkärran som Pontus byggt och som dom betalade halva på! Men den gynnar ju faktiskt dom också för att en egen släpkärra är ju alltid bra att ha! Var ju såklart och hämtade barnvagnen igår också!! Här är bildrna på den =)

Här kommer bebis att ligga =)skötväskan som matchar sitt delen...



Jag är jättenöjd!!! =D

Sedan så passade jag på att åka ner till Stråt vassare och köpte en ögonskugga utav Virre. Hon o Jessica jobbade kväll och ville gå hem så det blev iget långt besök! TIPS: Dom har utförsäljning på allt mist smink som är kvar så skynda att fynda!! 15:- för en ögonskugga Jag var på jakt efter en vit"isch" men kom hem med en svart i stället då jag inte hittade någon vit! Svart är alltid bra att ha om man ska lägga eyeliner eller sota lite... Så alltså stråt nästa allihopp....




Efter det besöket så åkte vi hem till Julia o Jocke o hälsade på. Käns lika konstigt varje gång man kommer dit.. Hemma men ändå inte... (Vi hade en likadan lägenhet som dem innan vi köpte huset!)  Det var trevligt att få prata av sig lite Julia gav en massa massage tips hon är snart legitimerad massör så får nog gå till henne sedan någon gång när Lill*n har kommit ut... Och killarna snackade bara om Cross dom...

Sen åkte vi hem och KASTADE oss i sängen för att klockan var mycket och vi var trötta allihoppa så därför kom inte bilderna på barnvagnen förrens idag trots att jag lovade =P

I dag så har jag varit hos barnmorskan igen.... magen var 24cm och växer! Ligger i underkant på tantens kurva fortfarande men ändå innom ramen så det är ju bra! Alla värdena var ok och inget att anmärka.. Hon kunde inte hitta hjärtljudet med trätratten så fick ta ultraljudet igen... Och då hörde man båten igen... Hjärtslagen slog så fint så! =)

Sen var det bara att åka raka vägen till jobbet då jag jobbade mooonsterpass idag 12.00-21.15! Jag o Frida som stängde i kväll det var kul för det hände typ ALDRIG längre!! Höll på att missa att stänga.. Haha  Men hem kom vi till slut i alla fall!! I morgon jobbar jag kväll igen och sedan är jag ledig på Söndag... skönt!

Nu ska jag kolla lita på V som Vendetta innan vi går och lägger oss!
 se vad söta hundarna kan vara när dom vill!!


Wiiii

I dag var det segt att jobba tyckte jag! var en sådan där låååångsam kväll som aldrig ville ta slut antagligen för att jag längtar tills i morgon!!! Butiken barnvagnen här i Karlskoga ringde och sa att VÅRAN branvagn har kommit! Wiiiii och het som man är så sa jag att vi ville hämta den i morgon! Så i morgon får jag hem min vagn! Den kommer att vara så fiiiiin! Jag lovar att fota den på en gång=) Sedan så är jag LEDIG i morgon ska bli så skönt! I morgon är det Torsdag och det innebär att det är föräldrargrupps möte igen... Men vi måste gå lite tidigare för att vi ska på info möte på försäkringskassan klockan 16.00 i morgon! Så schemat är späckat!

Nej nu blir det sängen så att det blir imorgon snart....

V28...

Ska försöka att bli bättre på att dokumentera min graviditet lite så har tagit några nya magilder i dag här kommer några..
Kan vara kul att ha sen snare!


Se så fint den växer...


Ska snart åka till jobbet i dag har jag inte fått något gjort, har varit på davids o tränat nu på förmiddagen! Skriver en rad i kväll sen =)


Havandeskapspenning..

Så nu var formuläret ifyllt så det ska bara skickas i morgon... Haha läste upp för Pontus vad jag hade skrivit och han sa det att du måste få det där för att du låter ju typ döende! Haha men det värsta är att allt jag skrev stämmer faktiskt... stackars mig... Hoppas att någon håller med! Halvblind och svårt att andas tjock o ryggont och jag vet inte allt! Men visst är det väl HÄRLIGT och MYSIGT att vara gravid? Haha

I går var det PRISON BRAKE igen och den allt för snygga i Wentvorth Miller visade sig i rutan konstigt att man aldrig kan få nog av det programmet och att avsnittena alltid är för korta!?!

I dag hade vi kaos på jobbet... med utbetalninger till migrationsverket och tro meg DET ÄR INTE KUL!!! Ingen ordinarie personal o tre sjuka JIPPI!!

Jaja i morgon är en ny dag med nya friska tag! Poppe har precis gått till sängs så det e väl bäst att jag kryper upp o lägger mig jag också!

Sanningens ögonblick...

I dag var det sesongs start för sanningens ögonblick på kanal5. Bra program, men jag skulle aldrig vara med i ett sådant program! Herregud hur mycket kan vissa tycka att en halv mille e värd igentligen. Tjejen i dag såg ju ut att vara ok med att äventyra sitt jobb i alla fall + alla snaskiga sex detaljer hon avslöjade. Men hon fick ju 75 000 kr för besväret i alla fall! Och för att inte tala o Linda Rosing... Hon är ju inte känd för att vara den smartaste som går i ett par skor! Men jag tyckte att det var lite pinsamt att hon var tvungen att hitta en bortförklaring till VARFÖR hon var avensjuk på Carolina Gynning! Det förstår väl alla att det inte är för att hon "blir så snygg på dild o det blir inte jag" utan för att hon faktiskt skapat sig en karriär (på att vara blond i juförsig) men hon står ju för det i alla fall. Och hon lotsas inte vara någon som hon inte är... I stället för att starta partier och allt vad Rosing nu gör för att synas. Så nu ska hon allså blotta sin själ för futtiga 500 0000??? Japp japp, ett annat tips skulle ju vara att faktiskt skaffa sig ett jobb Linda, städa kanske för det tyckte hon ju faktiskt var roligt, fast att hon skämdes för det och var tvungen att bortförklara det också! Tycker lite synd om förvirrade stackars Rosing....

I dag var det farsdag också och pappa fick ett fint farsdags kuvert som många andra pappor.. Han vann samanlagt 120kr och det är ju alltid något eller hur! Bosse fick tydligen fel kuvert för han vann inget =( Haha! Men vi hade ju tagit med oss glass ner till DFS så helt lottlös blev han ju inte =) Tyckte att Poppe skulle få något fast att han inte är pappa riktigt än så han fick två tia lotter utav mig... Men det var ingen vinst på dom häller!! Det blir reklamation på jobbet i morgon hehe..

Aj aj vad bebis ligger obehagligt just nu inge skönt att sitta upp alls sparkar mot revbenen nu! Aj aj aj.... Bäst att gå o sova för jag e så trött! I morgon e det måndag igen *suck* veckorna går så fort!

Cissi var inne på jobbet i dag och hälsade på hon e tjockis värre nu men hon har ju bara 2 veckor kvar nu till BF! wiiiiii ska bli så kul när lill tjejen tittar ut!!! Natti natti....

Jobba, jobba

Sitter på jobbet o ska precis börja att ta tag i dagen.. Fars dag i dag allihoppa glöm inte bort den gammla gubben =)
Nu kom Karin så det e bara att ÖSA... Bloggar mera sen =)

Lars åkte ut i IDOL...

Och det tyckte jag var bra, kan inte med personer som är så aroganta som han ändå var. Han fick chansen att synas och att få hjälp och så dissar han bara alltihopa. Förstår om man kanske inte ville vinna Idol men ändå, dissa inte!

Sitter och kollar på Justin & Camerons förhållande i någon dokumentär på tv400 lite kul skvaller faktiskt. Liknar E! lite..
Har jobbat i kväll som vanligt! 21.15 är mitt smeknanm på jobbet eftersom att jag alltid jobbar stängning... Suck, jobbar ända till torsdag nu utan att vara ledig! Jaja bara att kämpa på. Speciellt nu när poppe fick gå hem! Måste bara säga att vad ful Justin var som ung i början där när han var med i N sync... Men kolla vilken hotting han är nu mmmmm...



Ung Justin...



Hunkig Justin...


Nej nu är det sooooova som gäller ska gå upp i tid i morgon. Går nog upp med Poppe vid 8 han ska iväg o köra cross i morgon! Tänkte att jag skulle ringa Malin o höra om hon har tid o lust med en förmiddags promenad då jag ska jobba i morgon kväll... Ja 21.15 ni vet...

plättarnan blev så bra...

Hello allihoppa i dag så skulle jag vara så duktig och laga plättar, och vet ni vad? Dom blev JÄTTEFINA och JÄTTEGODA! Dom smakade precis så som mammas brukar att göra. Hur ofta lyckas man med sådant? Mammas mat brukar alltid att bli godare och bättre... Men jag måste väl lära mig nu när jag själv ska bli Mamma *skratt*! I dag har jag varit Lena på jobbet (det betyder att jag varit bröd ansvarig) och jag har så ont i fötterna. Är nog för att man går så mycket o bebis börjar väl att göra sig påmind! Ryggen värker också mer än vanligt! Buhu jag vill inte... Vill att allt (det vill säga min kropp) ska vara som vanligt! Tänkte att jag skulle bjuda er alla på första magbilden idag! Wiiiii


Herre gud vad stooor jag ser ut, och tuttarna är mega stora! *suck V27


Nej klockan tickar och det är väl dax att knoppa, hundarna o poppe har redan krupit till kojs så jag ska väl kila upp och lägga mig jag med... I morgon jobbar Poppe sista dagen på jobbet! Men han hittar ett nytt jag är inte orolig! Efter jobbet ska vi till Jysk och titta på ett skötbord...
Jaja natti natti....

Jag dödar dom snart!

Skulle släppa ut hundarna o se om dom kanske ville kissa lite.. Och så får dom en av sina kända skäll atacker! Åhhhhh fy vad arg och frustrerad jag blir vill så gärna att vilja ha väluppfostrade snälla och TYSTA hundar... Men icke... Så just nu har jag lust att döda dom små djuren! Vet inte om det kan vara lite hormoner som spökar också kanske! Men nu så ligger dom så snällt och tyst i husses knä!


     


Här är bilder på den sista utav Pontus tatueringar också, passade på att ta bild på det också nu när jag ändå var igång! Fick inte ta på den på sidan då han hade gosat ner sig så i soffan o inte orkade resa på sig!


     

Blomman är samma blomma som jag ska göra över min "sol" på ryggen, den blev så snygg på Poppe så nu tvekar jag inte längre på att det är en sådan jag vill ha! Han fick agera test person Haha.. Nej då det blir  våran lilla *kärlekstatuering*!!!  Fast min kommer att vara lila =)


Kolla tröttisen... Puss på dig hjärtat

Tjoho I'm Back!

Hello allihoppa!! Guuuud vad glad jag är över att vårat internet funkar igen! Har kännt mig så himmla handikappad! Har ju inte kunnat göra någonting känns det som... I dag har jag varit ledig, men har bara varit hemma och grejjat och städat! *suck* Jag tycker inte att man gör något annat. Jag tänkte att jag skulle åka med Poppe och Niklas till David's sen men det blir nog mest att gå lite på löpbandet, köra lite ben kanske!

Just nu så ligger dom så sött och sover här i soffan bredvid alla tre. Poppe & Vovvisarna! Dom är så söta alla tre...

Sus du behöver inte vara orolig jag tänkte inte sluta jobba tidigare för att jag söker havandeskapspenning. Tänkte jobba till Januari i alla fall (om jag kan). Men tiden flyger ju förbi så att vi är väl snart där! Jag börjar bli nervös, drömmer något om barn och förlossning varje natt nu!  Jag hoppas värkligen att det bara är en fas då jag har en bit kvar att vandra! Går ju inte att börja oroa sig redan då kommer det nog att bli jätte jobbigt mot slutet. Så jag måste försöka att skaka av mig den läskiga känslan! Pratade med Micke igår och sa att jag inte vill ha kvar mina plock dagar längre på tisdagar. Så nu är det bara kassan som gäller, hoppas att jag inte får krupp bara! För att det är jobbigt att sitta i kassan också! Man blir ju låst på ett annat sätt  man kan bara inte gå därifrån när man vill, stressigt när det blir mycket folk. Och så är det ju många enformiga rörelser som blir jobbiga! Dessutom så är ju magen i vägen och man når ju inte riktigt fram till kassan som vanligt! Jaja slut klagat för idag =)


Försäkrings kassan!

I dag har jag varit förbi försäkrings kassan och hämtat ett formulär om jag ska fylla i och söka havandeskapspenning.  Till och med kommit ihåg att ta med det till jobbet och ge det till Micke! Sedan var jag på David's och tränade lite, duktig som man är. Nu ska jag jobba vidare... Fortfarande inget internet hemma... *suck*


100 days to go!!

Hello allihoppa, jaha nu har jag 100 dagar kvar till beräknad förlossning! HJÄLP! Det känns ju jätte kort dit! Hoppas att jag hinner lugna mig lite på vägen och att jag känner mig trygg när D dagen är här!

I går fyllde ju som sagt min "bästis" 25 år och det skulle vi fira! Så direktn efter att jag slutat jobbet så fick jag stressa hem byta om och så var det bara att pallra sig ner!! Hon fick en skål, en flaska vin och så hade jag gjort i ordning en korg till henne special made for only her! I den fanns allt sont som jag vet att hon gillar! Jag med min framförhållning hade ju glömmt att köpa någon present och när jag skulle ta mig ner på stan för att få tag på en så uptäckte jag ju att det är RÖD DAG idag (allså i går)!!! Så HJÄLP igen... Som tur var så kom jag på den briljanat ideen med korgen! Slig in den jättefint i sellofan så den blev så snygg har en bild på telefon men får lägga in den senare då vårat internet hemma fortfarande inte funkar! Men vilken dag som hälst nu hoppas jag!!!

Pratade med min kusin Virre i telefonen förut och Keo hade börjat att bädda!! Så nu blir det Puppisar vilken dag som helst! Gud så mysigt. Dom är så små och så söta! Inte första veckan kanske men sedan när dom växt  till sig lite och börjar busa runt!!! Tänker tillbaka på mina små godingar Chanti var nog den sötaste charmigaste valpen jag sett! Wilda var så jobbigt pipig (obs det är hon fortfaranda) men annars så var hon söt och go hon också!

I kväll får vi besök då blir det Tacos med Maria Marcus & lille Loah! Fast han får nog inte smaka riktigt än får växa till sig lite först! Det ska bli kul, prata av sig lite och få vara lite runt barn nu såhär innan så att man kan smyg öva lite! Nu är det dax att få något i magen skriver så fort jag kan ;)