Off to work..

Har suttit här o grejjat lite nu. tiden springer iväg ibland. Nu är det tid för att göra sig i ordning sen e det jobbet som hägrar igen. Någon som har ett bra tips på vinterjacka. Skulle behöva en mycket varm och gosig jacka då jag redan börjar att frysa ute..

Det känns som att de skulle vara fredag idag men det är ju bara onsdag! Suck hade görna tagit helg efter dagens arbetspass idag. men då återstår två dagar till innan man är ledig igen.

Dagen har varit som alla andra vaknade tog hand om A. Vi tog ett bad sen frulle. Lite lek och bus sen vili vili. mamma (alltså jag) fixa lunch. Sen kläder på och iväg till dagis.. Jag ska vara tacksam för att han älskar dagis så mycket som han gör! Han springer in på gården och börjar att leka på en gång! Hinner knappt att säga hej då till mig..

I kväll får det nog bli några till avsnitt av true blood som vi börjat att sträck titta på här hemma.. Efter greys anatomy såklart..


Pink..

Jag hoppas att vi alla hjälps åt för att stoppa bröstcansern. 25 kr är något som alla borde kunna bidra med! Köp ett rosa band vettja! Alla har vi någon i våran närhet som drabbats utav detta.



I dag har vi haft fotografering på dagis. Fick åka dit på morgonen en sväng för att han skulle få vara med på kortet! Självklart så hade han en bula i pannan i morse när vi vaknade. Då menar jag verkligen mitt i pannan. Och utslag runt munnen.. Vägrade att le gjorde han också! Haha vi får väl se om det blev nåt att ha.. Annars så kan man ju i alla fall köpa grupp kortet eller nåt.

Snart dax för jobb igen!

I found IT!

Haha japp igår så var vi i Kristinehamn på det nya badhuset. Det får @@@ av @@@@@ i betyg av mig. Det var lagom stort. Fint och mysigt. Men i luften så var det iskallt trodde att jag skulle frysa ihjäl. i badhus brukar det vara varmt och skönt i luften. frös trotts att jag lindade in mig i handuk. Så det slutade med att jag hoppade in i bastun. Minus nr 2 var att de inte hade någon cafeteria som man kunde handla ifrån när man var inne i badet utan att man var tvungen att gå ut i receptionen då. Och minus nr 3 upptäckte jag när jag stod och blåste håret! Det kom nya badgäster in genom omklädningsrums dörren och där var det fri sikt.. Liten detalj de kunde ha tänkt på då det var vägen till och från duschen som passerade där. Nu hade visserligen jag kläder på mig och är dessutom inte så känslig. Men det finns ju de som är det, och många blåser håret innan de klär på sig.. Inte för att jag menade att låta så gnällig! Tyckte helt klart att det var värt besöket ändå! Tänk bara på att ta med eget fika. Det underlättar!

Innan vi åkte hem stannade vi toll på bygg coop. Svärfar skulle köpa några lyktor han sett i reklamblaet. Och jag gjorde en upptäckt. Jag har hittat pizza killarnas PERFECTA tomatsås slev! and here it is!

Så nu kan de sluta leta.

 

 

Min farmor fyllde år här i veckan och vi firade henne igår med smörgåstårta (jag o min bror åt kebab pizza då vi inte gillar smörgås tårta) sedan vanlig tårta och paket till 86åringen.. Var helt slut sen hela familjen så vi åkte hem för att lägga oss att vila en stund det e jobbigt att bada!

 

 

Idag på morgonen har A och jag kollat på filmen vi fick av brökörarn mårten på jobbet! Tack så mycket den har rolig faktiskt..

 

Ikväll blir det jobb med fröken F. Nu en promenix med dogs o barnvagn. Mammi bjuder på mat idag!