Kom nu..

Ja nu börjar jag bli trött på att vänta på den där lilla i magen! Nu vill jag att den ska komma ut! I Lördags hade vi BF... Antar att ddet inte finns så mycket annat att göra än att vänta! Hade varit roligt om den valt att titta ut igår då det var morsdag och allt men icke icke! Nu vill jag bara veta VEM som gömmer sig där inne. P frågade mig i gårkväll vad ska den heta nu då om det blir en pojke. Den eviga frågan som vi fortfarande inte bestämt.. Och vi diskuterade lite.. Men Undrar om den kommer att vara lik sin storebror eller om det blir en mörkare variant den här gången med tanke på pappi.. Om det är en flicka?!

Frågade Alex här om dagen om det skulle bli roligt att bli storebror. NEJ svarade han bara. Haha Den lilla gullungen.. Han vet nog vad det är i alla fall för han pekade på en docka och sen på min mage och sen på dockan igen. Han ville väl tala om att han visste vad det var i magen.. =)

Idag är det måndag igen och Alex ska inte till dagis. Hoppas att han kan vara en snäll kille mot sin mamma idag då man är lite mindre rörlig just nu! Trodde att det skulle bli fint väder idag så att man kunde vara ute så mycket som möjligt men det är kallt o ruggigt ute så det blir att stanna inne en stund till.. Dessutom så har han en sån hosta och jag vill inte att han ska bli sjuk nu. Vill ju att han ska kunna åka till dagis om det nu blir så att vi får åka till BB...