berörd..

Idag har varit en tung dag på jobbet.. Den satans förkylningen som vägrar att försvinna blev bara värre och värre! När jag kom hem så tog jag tempen.. Hade tydligen lite feber trotts allt 38,2... =/ Då var det inte så konstigt att jag frös.. Så alvedon friscus juice, och några apelsiner har jag tryckt i mig här på kvällen.. Lite citron också! Här ska C-vitamin bombas till 200%!! Fyy har varken lust tid ork eller råd att vara sjuk nu! Som sagt nu får det vara nog!! Det här året börjar INTE bra!! Inte nog med att jag känner mig som en stor slem propp, så tar ryggen död på mig den här graviditeten! Idag har jag varit på golvet och plockat varor hela dagen, och jag kan knappt röra mig! Haha känner mig som 85 i kroppen.. Man kan säga att det knakar i fogarna!

Har bänkat mig med filt i soffan framför Tv:n här i kväll. Först med Sofias änglar och hormonstinn som jag är så sprutade tårarna här hemma! Vilka fighters! Kan inte vara lätta att leva med den vetskapen i vardagen! Lite extra ligger det mig ju om hjärtat så vi ännu inte fått några som helst svar ang älskade P än.. På ett sätt så förstår man det här med att leva med någon som e sjuk och hur på frestande det är! Nog om det då jag vet att han inte tycker om att jag pratar om det. Finns så många alldeles för nyfikna där ute som gottar sig menar han på.. =/

Sedan nästa program den hemliga miljonären! Frågan är vilken distans får man till sitt eget liv efter att gjort något sådan? Hur svårt är det att börja blunda igen efteråt? Man vet ju hur man själv är. Mycket vill ha mer. Och märkeskläder är ju alltid roligt! Men jag BEUNDRAR personer som ger allt dom har även om de inte har nåt att ge! Önskar att jag kunde vara mer sån!

Fick mig en liten smygtitt av C idag. Vilken söööt liten bebis! Det har mamma S & pappa O gjort bra må jag säga! Ca 1 vecka gammal... Känns så långt borta att det där snart kommer att vara vi igen.. Kan inte ens fatta att vi faktiskt redan gjort det en gång! Känns lite läskigt...

Blir glad när jag ser att de senaste dagarna så har Wilda ätit ordentligt, varit busig och sett allmänt gladare ut igen! Blev lite orolig för att vi inte skulle kunna ha kvar henne! Så den här vändningen är jätteskön att se!

Idag kom äntligen försäkrings pengarna från Chanti också. Det löste sig till sist. Saknar min älskade lilla skrutta! Kan inte låta bli att fälla några tårar till när jag tänker på henne! ♥

världens sötase valp!!

♥Bjuder på ett valp kort på världens underbaraste, smartaste & snällaste hund RIP!!♥

Sjukstugan fortsätter!

Nu vill jag att vi ska bli friska igen här hemma.. Det började ju med vattenkoppar i en och en halv V. Sedan fick A vara frisk i en dag sedan fick han feber i stället! Stackars liten.. Hittade ju någon knöl i nacken som doktorn tittade på i fredags. Men det var bara svullna körtlar. Och det var inget konstigt eftersom han varit så mycket sjuk nu.. Han har fortfarande feber och hosta.. Inte nog med det nu har jag blivit smittad också! Igår kväll så fick jag migrän när p & F var här o hälsade på och när jag gick och lade mig så kände jag också att jag fick feber.. Så idag så har alla tre haft hosta och feber här hemma! Suck.. Hoppas att jag blir frisk till på mån så att jag kan jobba.. Vill inte vara hemma mer nu! Om A inte är bättre så får Pontus vab:a den här gången. Vi får kanske ringa BVC också för att se vad det kan vara och varför han inte blir bättre! Nu blir det vila!! Hostan och huvudet tar död på mig!

Inte bra..

Det började i söndags morse när den PIP PIP PIP plog bilen hade skottat upp en en mega stor blask snövall framför våran infart! = Den vägde ton! Jag hade bråttom till jobbet så jag mer eller mindre suttade bort snön så fort jag kunde. Men det skulle jag inte ha gjort. Det resulterade i magvärk sen under halva dagen och det släppte inte under hela arbetspasset på jobbet. Utan först när jag kom hem och kunde sätta mig i soffan med fötterna på bordet så blev det värre! På Måndagen sen så fortsatte magvärken att komma och gå. Både jag och P blev ju lite oroliga så jag ringde upp till förlossningen. Hon sa att jag skulle ta två alvedon och hoppas att de gav sig. Eftersom jag aldrig upplevde några värkar när jag väntade Alex så hade jag ju häller inget att jämföra med! Hon tyckte att jag skulle försöka att vila och inte stressa upp mig MEN om det inte gick över utan fortsatte att komma tillbaka så ville de att jag skulle höra av mig och komma så att de fick kolla upp det. Alvedonena hjälpte och jag har inte haft några mer problem sen dess.. Men man märker vad försiktig och rädd om sig man måste vara när man är gravid! Nu är ingen bra tid att vara vårslös.

Alexander fick ju ÄNTLIGEN gå tillbaka till dagis i måndags och jag tror att vi har längtat lika mycket som han efter dagis alla fröknar och alla kompisar att leka med. En dag hann han att vara där. För på Tisdag morgon när vi vaknade så var han het som en liten mini kamin. 39,7 i feber så det var bara för mamma att ringa jobbet och stanna hemma igen med lillsnork. Det var faktiskt lite otäckt igår kväll när febern bara blev högre och högre och han var uppe på 40,4 innan vi skulle natta han. Han fick en alvedon och va lade honom i sängen för kvällen. Jag gillade inte att han skulle sova hela natten och man inte kunde hålla koll på hans almäntillstånd! Men vad ska man göra? En gång när han vaknade fick han komma ner och sitta i mitt knä. men resten av natten gick bra! Jag drömde lite mardrömmar bara om att han blev försvunnen och vi var tvungna att ringa polisen och vi letade efter han överallt.. Fyyy det var otäckt! Men det var ju skönt att vakna och inse att det bara var en otäck dröm! Febern har varit lägre idag. 38,5 men vi får vara hemma i morgon också då det är så svårt att veta i förväg. Och jobbet ville veta.. Hoppas att han snart är kry igen min lilla prins!

Nu ringde leklådan och våran sulky är ÄNTLIGEN lagad och tillbaka! =) Den ska jag hämta i morgon då den måste monteras först! Vi lämnade ju bara in den en vecka innan jul så det var ju på tiden =/ Inte leklådans fel men skärpning Emmaljunga!

Nu blickar vi framåt igen och hoppas att vi slipper magont och sjuka!

Bubblar..

Det är roligt för att det är nu som det börjar att hända grejjer. Den lilla i magen rör sig mycket nu och det känns. Kan redan göra ont är den sparkar och boxar på mamma. I förrgår när jag låg framför tv: och det var full rulle där inne så kunde jag faktiskt känna sparkarna på utsidan! Jag har glömt bort allt det här känns det som. När vad händer och så vidare. Jag tycker att det har gått så fort den här gången? Kändes det såhär mycket såhär tidigt förra gången också? Än sak är säker i alla fall.. Att vi kommer att få mer än full rulle sen. Det är ju synd att säga att Alexander är lugn och harmonisk av sig!! Samtidigt som att det är bättre att det kommer nu när han är liten än sen när han blir äldre.. Men det är ett evigt tjatande och fyande hela tiden. Ibland vill man bara sätta en tillsalu skylt runt halsen på ungen och ställa han vid vägkanten. Ni får han billigt! Medans nästa stund så är man mammas diamant. Det dyrbaraste och finaste jag har! De stunderna är det absolut underbaraste!

Hur ska det bli med A nu då? Fighten om Crösspöjk VS Stallpöjk har ju varit vild sedan han var nyfödd... Och just nu ser det ut som att han ligger i hårdträning inför båda karriärerna. Haha Vi får väl se... Spänningen är olidlig..

 

Idag är det back to work efter en veckas ledighet. Jobbade sist förra lördagen. Så det känns som en evighetsedan! Nu är det dax att köra hårt igen!


Sov sa mamma!

'Suck' jäkla skit unge. Säger mamma att vi ska vila, så ska vi vila! Grrrr inte bråka med mamma idag.. Vet inte vad det är men har varit på dåligt humör hela dagen i dag! Försöker värkligen att vara pedagogisk! Meeeen, så finns det ju någon som testar humöret lite extra idag! :) nu ligger han i alla fall i sin säng finaly! Sen ska vi ta oss ut i friska luften för lite lek och bus! Så att han blir lite uttröttad till i kväll! Jobbigt att han börjat krångla med det här med sovningen. Han som var underbar på att sova och bli nattad förut! Dax att fixa Lunch så vi kan äta lite och få ny energi! Kanske är lite spänd då jag väntar två viktiga samtal idag... Håller mina tummar! ( och tår)

Det blev en kvällsmacka till kvällsmat ida...

img_4039 (MMS)

Det blev en kvällsmacka till kvällsmat idag. Med skinka och en massa grönsaker. Den mackan visste vart den skulle! :) inga fel inga fel. Var och storhandla på Ica maxi idag. Fick med mig en hel del hem och mycket för pengarna tyckte jag att jag fick också! Hade i och för sig ett presentkort på 500:- som var endel av julklappen från jobbet det här året. :) de där presentkortena vi får varje år i julklapp är super! Alla behöver vi ju mat! Nu så blir det tv mys. Fortsättningen på the deep sista delen ikväll! Idag har varit ännu en VAB dag. A har varit ganska gnällig och jobbig idag men det är väl sånt man får ta antar jag.. Och i morgon blir ännu en hemmadag med Lill grabben! Ska försöka att ta oss ut och leka lite i morgon. Men det är ju så halt! Jag tycker att det är lite läskigt! I morgon ska ja ringa socialen och boka tid också! Måste ju skriva på faderskaps papprena! Nu måste jag hjälpa P med Xbox spelandet.. :) Han är som ett barn på med det där spelet... Eller nej han är som ett barn alltid. =P


Go och glad för det är jag!

img_1367 (MMS)

Go och glad för det är jag!


Vilket underbart...

Väder det är! Nej Fyyyyy säger jag.. Nog för att jag redan kännde mig instängd på grund av vattkoppporna. Men nu vill man ju inte ens gå ut för att leka lite! Låter ju som att huset ska blåsas bort! Det är inget mysigt alls. Idag så är jag och Alexander hemma själva då P skulle åka till Frövi och D för att laga bussen. Så jag fick ta en semester dag idag! I morgon så har jag VAB och jobbar inte förrens på Lördag igen.. Så det blev liten mini "semester" om man nu kan säga det med sjukt barn.. Han är faktiskt ganska så snäll trotts omständigheterna tycker jag! Gnäller inte speciellt mycket och har inte haft mycket feber heller. Några små koppor hade letat sig in i hans mun såg jag i gårkväll när vi borstade tänderna. Inte konstigt att han ogärna vill äta nu då...

Några ärenden har jag dock som jag skulle behöva uträtta idag så vi får se vad klockan är när Mr Mr kommer hem igen! Skulle behöva åka och handla också. Det skulle jag ha gjort igår men vågade mig inte ut med bilen i ruskvädret. C körde ju fast på våran uppfart igår när hon kom. Nu när det töat ännumera och pontus har kört på den så ser den ut som en plöjd åker. =( Måste ringa synsam och boka in tid för att hämta de nya linserna. Se hur det funkar med månadslinser i stället. Det första jag provade var ju endags som jag kastade när jag väl fick ut de ur ögat! Haha

Blir väl att sitta inne o leka i stället idag! =( Tur att lillkillen älskar att leka med modelllera! =)

Stackars..

Mammas stackars lilla!

Såhär såg han ut i förrgår! Nu så är prickarna nästan dubbelt så många!





Idag så var tremänningen Nellie och mamma C här för att förhoppningsvis bli smittade! Vi får se om det tar sig... Annars så har vi haft tv mys i kväll.. Inget nytt att raportera förutom att jag hatar det här vädret! För min del får det gärna vara kallt i stället!!

Vattkoppor!

Stackars lilla älsklingen har fått vattkoppor... En efter en ploppar det upp små otäcka blåsor på lill killens kropp! Jag hoppas bara att det ska bli så lindrigt som det går för han! Fyyy jag kommer själv ihåg hur det var då jag var 6år när jag fick! Han är ju i en bra ålder i alla fall. De säger ju att det blir lindrigare när de är mindre!

Igår så var det trettondags afton och jag och frida körde kvälls passet på Kronhallen. Och gör det samma idag! 12.00-21.15 jobbar både jag och F idag! Så det blir en favoriter i repris! =) Fy så det finns att göra idag på jobbet då butiken inte såg kul ut igår när vi gick hem! Massor med varor kom det också som bara står och väntar på personalen idag! Imorgon ska jag också jobba fast att jag igentligen är ledig! Har tagit ett extra pass för att jobba in lite pengar. En lördag kväll ger alltid bra betalt! Så det tackar vi för! =)

Idag ska jag ÄNTILGEN beställa mitt vitrinskåp som jag dragit ut på så länge! Nu ska jag ha det där skåpet! =) Måste ringa vetrinären idag också och kolla hur det går med Chantis livförsäkring... Visste att det skulle bli krongel med det där... Hoppas att det ordnar upp sig! Saknar min lilla skrutt hund! =(

It's a NEW YEAR!

Japp nu är 2010 äntligen slut och vi blickar fram i mot 2011 för att se vad som väntar oss.. En sak är säker och det är att det kommer att bli fyllt med roliga händelser! Alexander ska ju tilexemel bli storebror. Och vi ska bli 2 barns föräldrar! =) Spännande. Vi har nu gått in i V 20 (19+2) och är halvvägs! GUD SÅ FORT TIDEN GÅR! Hinner ju inte riktigt med en här gången! Alexander fyller ju snart 2 år. Tiden har gått så fort och han har blivit så stor på en gång! Mammas lilla kille! Så den 3/2 blir det 2 års kalas! Det kommer att bli ett händelserikt år inte bara för oss utan för många andra runt omkring oss som också går i väntans tider! Det känns lite som en babyboom då många väntar både sitt första och andra barn just nu! Det är ju lite roligt då den nya lilla krabaten kommer att få många jämnåriga kompisar att växa upp med! =)

Barnvagnen är såld till S & E. De väntar sin första i maj (samtidigt som vi)! Hoppas att vagnen blir lika super för er som den varit för mig! Kommer att sakna den och skulle jag ha haft ett lugnare barn nr1 så skulle jag ha behållt den. Men nu är det som det är och min vildbas behöver tyglas ibland! Då han är bra på att röjja runt! Så vi behövde en syskonvagn. Då kan man spänna fast han där.. =P Så syskon vagnen är nu beställd. Det blev en City Select som vi hittade på baby proffsen! Den kommer att bli SUPER BRA tror jag! Den går att använda som både dubbel och enkelvagn och har massor av smarta lösningar att plasera barnen på. Det går även att koppla på Akta Gracos bilbarnstol på vagnen, så ett sådant fäste beställde vi med. Vi beställde en svart sitt del, liggkorgen är alltid svart. Och en röd sittkorg bara för att inte få en helsvart vagn! Det hade kännts lite tråkigt! Nu blir det lite färg i alla fall! Och skulle det nu vara en flicka där inne så får ju hon den röda.. =)



Alla dessa möjligheter och någon till finns med denna vagnen! =)


Jag har varit duktig nu och äntligen tagit tag i det här med att skaffa linser! Som jag har sagt i typ ett år nu! Så det håller jag på att vänja mig vid nu! Alla säger att utplockandet av linsen ska vara den lätta biten men jag tycker nog tvärt om! Första gången jag skulle ta ut skiten själv höll jag på att döda någon! Haha men jag ger inte upp! Det här ska allt gå vägen tillslut! Övning ger ju färdighet! =) Och jag börjar att bli duktig nu!

Det här är sista året som P fyller 20någonting och nästa år så passerar han över till 30!

I år har jag även bestämt att vi ska ta oss utomlands någonstans! Jag har tänkt på det så mycket nu och är så sugen! Skulle vilja packa väskan och åka nu! Det hade varit underbart att bara få koppla av med familjen en stund!

Inga nyårs löfen är lovade så då finns det häller inga att bryta! =) Hoppas ändå på att jag får ett friskt sunt och hälsosamt 2011 och att mina nära och kära får detsamma!