mycket dricka och vatten blir det

4b1feb27829602afa93b112fec729812.png

Kolla varifrån!

mycket dricka och vatten blir det dagar som denna! Man får inte slarva! Så bra att alexander dricker vatten i värmen! Var tvungen att pröva mobil blogga! Hihi


KUL!!!

Det är sååå kul Alexander börjar att bli stor kille! Den senaste veckan så känns det som att mycket har lossnat för honom! Han har börjat att rulla från båda mage & rygg! Och dessutom åt båda hållena! Jättekul! Och så är han med mer reagerar bättre och kan välja lite med vad han vill göra med sina små händer! Dessutom så har han fått lite mera egen vilja... Båda bra och dåligt! =) Så kul när det går frammåt i alla fall!

I dag så har jag varit i lokalen och ställt i ordning! Det kommer att bli SUPER! Både jag & Catta är supernöjda! Så himmla skönt att slippa att ha hela huset fullt med saker! Dessvärre så har jag haft så fullt upp så jag har inte hunnit att få i ordning här hemma i alla fall... =( Men men...

Planker håller på att målas så att vi kan få upp taket till altanen snarast! Det kommer också att bli hyper bra! Det känns bra att allt rullar på nu...

I helgen så är det Motorcross VM i Udevalla så vi ska ta oss en mini semester och åka dit!  Skönt att få släppa alla måsten och bara få vara i en helg!

Poppe har redan krupit upp i sängen och jag tror att jag skall göra honom sällskap! ;)

Dop

Japp i dag så blev lillen döpt. Vi var i stora kyrkan och hade dop. Det var bara vi som hade dop inbokat i dag så det blev trevligt! Min lilla kusin S läste en dikt framför alla bara 11 år gammal. Det tyckte jag var modigt gjort utav henne! Och så läste V en dikt också. Tack så mycket för att du ställer upp! =) Haha vi skulle få igen på hennes dop sen i framtiden sa hon och det får vi väl ta i så fall! Det uppskattades i alla fall! Det var kul att så många kunde komma på dopet i alla fall tycker jag! Det var fint och prästen var jättebra! Olle sjöberg heter han och är sjukhuspräst här i KGA....

Sedan så åkte vi för att fika och öppna paket. Tackar alla jättemycket för de fina sakerna!

I Onsdags så var vi på roadtripp i STHLM och tittade på bil. Stannade i Västerås på vägen upp och tittade på en svart passat. En -04 som hade gått ca 9400mil. Sedan åkte vi vidare upp till STHLM för att titta på den andra. Allt verkade ju bra. I annonsen så stog det att säljaren hette Andreas och att bilen skulle vara i toppskick! Vi frågade om det var något på bilen och han sa att den är jättefin det är bara ett dörrupslag på den ena dörren. Den stog i en bur i ett garage så det var inga konstigheter.Det var ju bra sa vi för vi har ju en bit att åka så vi ville veta i förväg! När vi väl kom dit så kom en kille ut som jag kan lova INTE hette Andreas. Men han talade flytande Svenska. När vi kom ner i garaget för att titta på bilen så var det första han gjorde att visa förardörren som har jätterepig! Första intrycket blev OJ... Ett litet dörruppslag tjena! Sedan så gick han vidare till andra sidan och visade att där var det också "lite" repor... Haha hela sidan var repig och intryckt! Han måste ju ha krockat med bilen! Fram dörren bak dörren och bak skärmen var helt skrot! Så den bilen blev det INTE! Det är så synd för precis alla fördomar som man kan ha mot att köpa bil i stockholm slog in. Inte för att vara rasistisk eller diskriminerande nu men det var en utländk kille som lurade upp oss för att försöka att lura på oss en skitbil! =( Så synd att få sitta och åka alla milena i onödan! Speciellt eftersom att Alexander var med.

Men inget ont som inte har något gott med sig! A var ju med och hans gamla plast mamma bor där så vi lunschade med henne. Så det var ju trevligt! Sedan på vägen hem så fick vi ju med oss den fina svarta passaten i från Västerås också! =) Den känns super bra! Så slutet blev ju gott i alla fall! Så nu har jag en ny bil att åka runt i och Volvon skall ut på annons i morgon! Någon som vill köpa en 945:a?

Sov time!


I LOVE THE SUN!!!!!!!!!!

Invigning!

Japp den 8/7 är alla som vill välkomna till Skolgatan 20 i Degerfors! Då har jag min invigning!!! Klockan 18.00 =) Så är ni nyfikna så får ni gärna titta förbi!

 I dag så har Jag fått mycket gjort tycker jag... Vi har grundmålat alla reglarna till altanen, jag har varit hos Filippa och lämnat saker från hennes party! Hälsat på mormor och mina kusiner S & A . Sedan så har jag gjort några ärenden!

I morgon så ska vi ner och skriva på papper på banken för billånet. Hon ringde i dag o sa att det gått igenom! Så det känns bra. Så nu säljer vi "familjeförtin" Kommer att bli skönt med en ordentlig bil att åka i och bara att få en ac =)

Sedan så ringde dom o berättade att bygglovet på altaneen gått igenom idag. Så nu är det bara att tuta o köra! SKÖNT!!!

Annars så har jag såååå mycket just nu hoppas att ni har överseende men man kan väl kalla det för lite sommarlov!!!

På söndag så ska vi ha dop för Alexander.Alexander Pontus Junior Norgren kommer han att heta!

Nu blir det sängen =)






O HAPPY DAY!!

Finaly!

Nu så är papprena äntligen påskrivena! Jippi och nu så är det bara att packa ner alla saker i lokalen =) Nu ska det inredas för fulla muggar inför invigningen! Det ska bli såååå kul! =)

Grattis Simone till studenten. Pontus kusin tog studenten i Karlstad i går! Hon var så fin i går i sin vita klänning!

I dag tänkte jag åka och uträtta några ärenden och så ska vi försöka att få upp hyööan som ska upp här i hallen! Det komer att bli super!

Satt och surfade runt lite i går kväll och hittade möbler som jag VILL HA!! Så vi ska väl försöka att spara ihop lite så att vi kan köpa! =)

Nu så ska jag ägna lite tid åt Alexander...

Skatten är här!

Yes nu har vi äntligen fått tillbaka skattepengarna! Det var ett skönt klirr i kassan. =) I dag när P kommer hem från jobbet så ska han först åka och besikta volvon för att se om pärlan går igenom den här gången! Hoppas hoppas! Sedan så ska vi åka in till Örebro för att shoppa saker till lokalen! Typ bord och så... Hoppas att sofforna som jag ringde på förut finns kvar också!

Annars så rullar allt på som vanligt. Alexander växer och blir stor!

I går så kom S hit en sväng o hälsade på. Vi fikade lite. Och i förrgår så var M & E-L här och fikade. På Fredag så ska jag träffa C. =) Kul att se dem alla utanför jobbet!

I förrgår så var ju balen och den var jag ju självklart tvungen att gå o titta på nu när jag för en gångs skull inte jobbade när den var! De var så fina såååååå... Kommer ihåg våran bal =) Det var tider det!

I morgon så ska vi skriva kontrakt på lokalen och så får vi nyklarna då så att vi kan börja att ställa i ordning! Det ska bli skitkul! Dit är ni alla välkommna sen för att kika på alla saker =)

God kväll!

I går så var jag inne i Örebro och hämtade hem en sekretär som jag köpt på blocket för 150k! =) Kommer att bli jöttefin i stället för skrivbordet som står här uppe nu! Ska bara målas lite!




Som sakt lite färg och nya handtag på den så kommer den att bli super! Den ska fortfarande vara vit men jag ska måla den invändigt då den är träfärgad inuti! Hade tänkt sådana här handtag i stället!

              

Ja något sådant typ!

I går kväll så var jeg hos F min morbrors fru o hade paty! Det blev ganska lyckat faktiskt! =) bra bra... Mormor var där också o hon bor ju i skåne annars så det e kul att få se henne lite! Klart med lokal är det nu också! Så på skolgatan 20 i Degerfors så kommer vi (jag o Catarina) att öppna en visningslokal! Det ska bli jättekul! Så just nu så håller vi på att raggar saker dit så att vi kan ställa i ordning!

I dag så var jag på BVC för väg & mätning o han följer sin kurva bra! Stor kille nu snart juh! Guuuuud så fort tiden går! Sedan så kom C ner på stan o vi tog oss ett varv o kikade lite! I morgon ska jag inte göra något ty har jag tänkt! Pappa kanske skulle komma hit o fixa ett kontaktutag så att jag kan få fixa färdigt här i trappan till övervåningen! =) Så skönt när man börjar att få vissa bitar på plats om hur man vill ha det här hemma! Men det är låååångt kvar tills det e färdigt! =P Om man nu någonsin blir det vill säga!

I morgon kommer för hoppningsvis förra veckans varor! Hoppas hoppas då jag har endel förväntansfulla verdinnor som väntar på saker! Inklusive mig själv... Som vanligt =P Måste ju se till att ha bra med visningsprodukter speciellt nu till lokalen också!

Som vanligt så har vi massor utav bra erbjudande och speciellt för er som vill vara verdinnor då det kan bli riktigt lönsamt om man lyckas att dra ihop ett gäng med vänner! Nej nog med reklam nu för den här gången! Ska kolla banken nu o sen blir det sängen! Jag var nere på banken förut o skulle sätta in pengar... Men jag lyckades att spärra mitt kort så ett nytt kommer på posten! *suck* Vad trött jag blivit på mig själv o att jag livit så glömsk!

sovmorgon?

i orse så vaknade Alexander vid fem tiden i en stund... jag gav honnom lite mat o en ny blöja o så sommnade han om! Klockan är snart nio o han sover än! =) Tyvärr så är jag själv trött så jag passar på att gå upp. Ska ta mig en dusch tänkte jag o göra mig i ordning! Slänga i en msdkin tvätt har jag tänkt också! Sooooolen skiner i dag också sååååå härligt så! I love it... Vill inte att det här fina vädret ska försvinna! Det skulle ju bli regn i morgon tydligen =(

Hoppas, hoppas & hoppas att mina varor kommer i dag annars så lir jag SUR!!! De skulle ju ha kommit i torsdags så det är redan sena! Sedan när Poppe slutar så bllir det en sväng in till Örero för att kolla skrivare och divere andra saker!

Vi är lite sugna på att sälja Volvon o köpa oss en nyare bil! Funderingarna går mot audi a6 eller en volvo V70? Vi får väl se...

Nu ska jag hoppa in i dushen!