Raffiga ICA tjejer...

Igår jobbade jag o F kvällen på ICA. Efter det så blev det party på statt... Vi är tydligen raffiga tjejer på ica jag & F... =) 

Är så trött på skabbiga skator!!

Idag så hade lillen lite feber och  hosta stackars hoppas att han inte blir sjuk!!! I kväll så blir det filmkväll med mys..


Lovely!

Frida is back!

Frida is back!

Nu är allt som vanligt igen! F is back at work! Vi sitter här o spånar lite på utgång... Några saker att fixa först bara!

Nu vill jag inte ha någon mera snö! Fy bubblan säger jag! Längtar efter våren o värmen! Snö och vinter i all ära! Jag som är vinter lover men nu får det vara NOG! :)

Nu är lunchen snart slut så dax att börja jobba igen.. Idag lyxade vi till med att äta på pizzan! Jag o F delade på en Hawaii så nu spricker vi snart!

Ledig Vs Jobb?

Det slutade med att jobb vann! Jag skulle ju ha varit ledig nu i två dagar Onsdag och Torsdag! Men M ringde på Onsdagen och det hade kört ihop sig som vanligt! Så jag satte på mig jobbkläderna och var redo att åka... När telefonen ringde! S på kronhallen! VART ÄR DU? Jag är påväg till er... Du började två! Ingen mega katastorf då jag bara kollat fel på en halvtimme men ändå... Hade ju tänkt att jag skulle gå på fotbollsträningen idag men får ta det nästa vecka! Synd då det skulle behövas och jag vbar verkligen super sugen och taggad!


tänkvärt...


Maddola

Tja vad säger man rullar inte dagarna på som man vill på jobbet så får man ju förgylla dem best man kan! Haha Madde har i alla fall livlig fantasi må jag säga... En bit ingefära och ett litet päron då ska vi se vad vi med dessa kan göra?! snart dax för ett kvälls skift tillsammans... Får se hur det slutar?! Nu måste jag slänga mig i duschen för O hiva mig iväg... Har precis varit ute o skottat... Suck fuck vad snöööö det kommer... Tur att jag har en spade i bilen då jag säkert får skotta mig ut från Ica i kväll...

Magsjuka..

Fyyyy jag vill intye ha så håll er borta med alla basiluskerna! Vägrar att bli smittad av denna spysjuka!!! I förrgår så gick N hem här i från jobbet för att hennes barn var dåliga. Och så hade S:s man fått åka hem från jobbet för att han var dålig! Nej Fyyy säger jag bara!

Alla som är dåliga håll er BORTA!!!


Nej vad säger du I ska vi boka Lördag kväll med mys och tjejsnack? Behövs känner jag! Jag är sugen på att bara gosa ner mig med en filt att ha det gött så har du inga andra planer så hör av dig! Om du inte dlivit mördad över elräkningen!

Idag så har Alexander klippt sig för första gången. Eftersom att jag fick jobba idag så fick vi planera in lunchen så att jag kunde förlja med. Gick in till F på nya Hårverkstan här bredvid och han var så duktig så!!! Satt så snällt i stolen. Ska försöka att ta en bild på han i morgon då han sover när jag kommer hem! =(

Nu ska jag jobba vidare innan jag får gå hem och vila. I morgon kanske det blir monster pass... Micke var här förut och mumlade något om 09,00-21,15 imorgon?... Alla är verkligen sjuka känns det som...



 


Sökes...

Vi sitter här hemma och pyzzlar med kök ritar program... Jag undrar om det finns någon liknande variant på kill program. Lägg till och ta bort egenskaper.... Lägg till: Snällare, plocka, diska, städa, byta bajsblöjor oftare, gladare, tja jag kan nog fortsätta på den listan... Men vill inte vara en FÖR stor glädjedödare såhär på alla hjärtans dag! Ta bort: Förmågan att kunna lägga fötterna på bordet, inte ALLTID pilla på iphonen... (Mr. Iphone) LATHETEN. Det DÅLIGA morgonhumöret! Tja samma med den här listan tror jag! Eventuellt om någon har lite ork till salu så kan jag kanske köpa det och ge till han i alla hjärtans dags present... Jag vet inte! Får kli utslag om jag måste fortsätta att lyssna på meningen " ja inte nu, jag gör det sen" mycket mera nu!!! Det är bara att inse att allt i livet inte är roligt. Utan det mesta är sysslor som man måste utöva, för att de roliga sakerna ska vara just roliga! Hoppar man över syslorna så har man enligt min mening inte gjort sig förtjänt av det roliga... P i morgon vill jag ha nya lakan i sängen! OCH INGA UNDANFLYKTER HANN JAG SÅ HINNER DU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Life's a BITCH and then you die!


I dag har jag jobbat.. Det har varit min helg den här helgen... Det har rullat på som vanligt! Har faktiskt varit kul på jobbet den här veckan då jag fått höra av flera olika att det är skönt att jag är tillbaka! Det måste ju vara ett bra betyg! Måste ju betyda att jag är bra på mitt jobb! =) Måste sätta mig och beställa varor i kväll också sådant som inte fanns på lager förra veckan! *suck* Hatar merjobb! Sen tänkte jag framkalla lite kort på Alexander!

Varför funkar det inte att mobilblogga för mig längre? Än sak till som STÖR MIG! Vill att det ska funka! Något som skulle vara ännu bättre skulle vara om blogg.se skulle vilja göra en App direkt på appstor som man kunde ladda ner till sin iphone! Då skulle jag bli superglad.

I morgon så står monster pass på schemat.. jobbar 11,30-21,15... Men pengarna behövs värkligen nu så ska inte klaga!

Japp snart så är ju beach 2010 här så om jag o F ska nå våra mål så får vi sätta fart! När du är hemma igen gumman så kör vi STENHÅRT! =P


GLAD ALLA HJÄRTAN DAG ALLA! =)


Puss Mitt ♥

I går så firade ju jag och P 4år. Så GRATTIS till oss =) Inte blev det något speciellt firat för det...

Vi fick fin besök igår utav I och hennes barn som var hemma och lekte lite med A! Det är bra träning för han att få vara med andra barn nu innan han ska börja på dagis. P säger att han är elak mot andra barn när han är med honom! =/ Han hade buttat omkull någon lille i basängen i badhuset och sedan skrämt bort något annat barn i väntrummet på BVC... Lilla skitunge... Så han åkte ner någon dag i veckan och hälsade på sin mamma på jobbet då hon jobbar på dagis så att han fick "träna" lite Haha ja så kan man ju också göra...

Sedan på kvällen så tog vi bilen ner till I, M och barnen i stället... Vi skulle boka våran resa! Men datorn dog precis när vi var klara... Vi försökte att vara snabba i med laddningssladden men då var A på golvet och lyckades att dra isär sladden... Så det är bara att börja om... Får väl fixa det i kväll!


tvingad!

I går så kom det tre st fack reprecentanter till jobbet och ville prata med alla oss som inte var med i facket! De ställde lite frågor om man skulle vilja ha bättre lön? Om man ville jobba när de andra strejkade osv... Som att man hade någt val när två st stod över en som hökar o blängde medans den tredje använde sin väl inövade försäljnings taktik! På något sätt så påinnde hon mig om låten Anna från Arlöv med nationalteatern! Stor besstämd och lite skuldkänslor fick man ju för att man INTE var med... För man ska ju vara solidarisk! Så nu är jag allså medlem jag också.

I dag skulle vara min lediga dag men alla ni som jobbar på kronhallen vet ju att så inte är fallet! Micke ringde här för en halvtimme sedan och frågade om jag kunde komma och jobba idag! Så 1500-21.15 passet är mitt i kväll! =) Det är ju bra för jag känner att slantar är mer än välkommna just nu!

I morgon så ska vi till saxin med Alexanders ärr på rumpan och fota det så får vi väl se vad vi får för ersättning! Måste fixa alla försäkringspappren till det också...

Hade tänkt att hälsa på någon idag men får väl strunta i det. Det blir städ idag på förmiddagen i stället! Har en hel del med tvätt som måste tas tag i då det  varit slött på den avdelningen ett tag...

Hoppas att du har det skönt i Thiland F! Men kom snart hem igen! Miss u at work! =)



SNÄLLA SKAFFA ETT EGET LIV! JAG MÅSTE SLUTA ATT STÖRA MIG!!! MEN DET ÄR SVÅRT...

Om mina vovvisar inte hoppar över det här löpet också så har vi fortfarande valp planer! Vi får prata mer om det någon dag Sara! Tycker att det e så konstigt att jag inte ser någon tendenst till löp med tanke på att den borde komma snart =/ skulle vara så kul med små puppisar!=)

Nu ska Alex vila och jag ska göra mig i ordning... Sedan är det på med städ handskarna!

Det var kul att V ringde igår! Var så längesedan vi hördes, det måste bli oftare!

Nu igen...

Ja nu har jag varit sådär dålig på att skriva på ett tag igen...
Vi har ju somsagt haft kalas för lill killen som nu mera är 1åring... Det känns som att jag inte har gjort annat än att fika i en hel vecka nu! Men så får det väl vara! I dag så har P varit på BVC med Alexander för första gången. Han skulle få vaccination idag så jag hoppas att det gått bra! Ska snart ringa hem för att kolla läget! =) Sitter på jobbet nu och har min sista rast! Jag tänkte att hemma så blir det ju aldrig av att jag bloggar så nu gör jag det här.. Finns ändå inget att göra såhär sista rasten när alla gått hem!

Förra veckan på Onsdagen (Alexs födelsedag) Så hade vi familjegrupps träff! Jag såg verkligen fram emot att få träffa alla mammor och barn igen då det händer så mycket hela tiden nu! Är så kul att följa utväcklingen! Dessutom så har vi haft en så bra grupp så det känns trist att nästa gång kommer att vara sista gången! I alla fall nu ska jag komma till saken... Det var bara VI som kom! =( Synd men jag förstår de andra! Det hade ju snöat som besatt här hemma och det gick knappt att ta sig fram!

I dag så var vi på stan innan jag skulle till jobbet. Vi hittade ett par nya snygga jeans till P! Sedan så fick han ju ett par nya jeans av mig för 2 veckor sedan också! Han skulle behöva några nya t-shirt också.  Sedan så har P gjort en sån knasig grej men det ska jag ta kort på och lägga ut! Så återkommer om det =P

Skulle till lillaW innan jobbet för att lämna tillbaka ett par byxor som vi fått dublett utav. Men de hade ju inte öppet på Måndagar! *suck* När jag för en gångs skull tog mig för att svänga förbi!

I går var jag tvungen att KLAGA! Hade en stor beställning som jag la igår kväll till Perfect Home. Men jag blir så trött på när de strular med sitt lager... Finns aldrig det som jag ska beställa så att jag måste be mina kunder att vänta! Grrrrr så då tog jag mig faktiskt i kragen och skickade ett argt mail! Det har varit såhär så länge nu så jag var tvungen att säga vad jag tyckte!

Nu dax för jobb igen=)

Prinsen..

I dag efter jobbet så kom mamma pappa & Svärmor & svärfar hit och firade Alexander. Lite i förväg men ändå... Som sagt så kan jag inte fatta vart det här året har tagit vägen! På onsdag (på alexanders 1års dag) så har vi familjegrupps träff! Det ska bli kul att få se alla små kmoddisarna igen då det var ett tag sedan sist och det händer ju så mycket med de små liven nu! Se om det är någon mer än Alexander som är duktig och går!

Mamma och pappa hade köpt en jättestor sackosäck till A som han kan ha och mysa ner sig i här hemma framför tv:n när han blir lite större. Det är ju perfect nu på dagarna när han ska vila. Då slipper jag ju gå upp och lägga han i sin spjälsäng! När han vaknar till så kan han ju själv bara krypa ur puffen! Perfekt! =) Han tyckte att den var jätterolig och kröp omkring och slängde sig i mega kudden!


Alexander fick en sådan här knallblå av mormor och morfar!

Sedan fick vi alexanders namn i sådana här bokstäver som jag ska sätta upp i hans rum. Dom hade farmor & farfar köpt till han! Och en massa kläder till lill plutten också. =) På torsdag ska vi ha lite kalas för några vänner då han faktiskt fyllt 1år.

I morgon så ska vi försöka att traska förbi min farmor så att hon får ge honom ett paket och säga grattis! Bäst att vi tar med en tårtbit till henne då hon är tårtälskare No 1! =) Efter det så har vi ett uppdrag! Hitta ett par vinter kängor till P. Och det har visat sig svårare än vad man skulle kunna tro! Sist men inte minst så ska jag JOBBA! Min "officiellt" första dag på jobbet!

Vi fixade med P:s föräldrarpenning förut gud vad han satt här och muttrade! Fattig jag kommer att bli och bla bla bla! Jagg älskling välkommen till försäkringskasse träsket! VISST ÄR DET HÄRLIGT! Som att någon tycker att det är kul att krångla med SGI lägstanivå dagar och hela baletten?! Håll ut ♥... Du ska ju bara vara hemma en månad på heltid! :)