Oatmeal & Idol..

Som alla redan vet (antar att ingen har missat det) så har ju årets Idol börjat igen! Och jag Poppe, Peter & Frida har bokat biljetter till finalen i globen!! Wiiii... 9/12 så ses vi i sthlm.. Men först så ska vi ju dit i november med Wirre & Daniel! =)

Varför finns det inte tålamod på flaska? Jag skulle behöva det med en vrång mini Poppe här hemma! Längtar så till att den här perioden ska gå över för gillar inte att jag och mitt lilla ♥ är så mycket osams! Men han provocerar mig med flit... Sen när jag blir arg så säger han med sin sockersöta småbarns röst, mamma inte arg! =) Man får inget dåligt samvete då eller hur... Haha svaret blir nästan varje gång, NEJ mamma är inte arg... Men det är väl meningen att man ska slita av sig håret på grund utav de små liven!!!

Förra helgen så tog jag ju lite bilder på mini ♥.. och i förrgår tog jag några till på båda de små liven... Blev många bra bilder. Så nu får jag framkalla lite tror jag! =) Jag bjuder på några här...








På söndag så är det dax för lilla Charlie att bli döpt. Vi träffade prästen igår för att gå igenom upplägget på dopet. Det blir nog väldigt likt Alexanders dop. Men det gör ju inget, Alexanders dop var bra! =) Egentligen så skulle vi ha haft en annan präst på dopet. Men Pontus ville ha Olle Sjöberg som vi hade förra gången. Så vi bad om att få han och han gick med på det! =)

Idag så hade vi premiär här hemma med Charlie! Han smakade på något annat än gröt för första gången.. Det första Alexander fick smaka var glass av farbror Marcus. Men med Charlie blev det "rätt"! Han fick sitt första mål havregrynsgröt idag! Visst ser han ut att ÄLSKA havregrynsgröt och vatten! Stackars liten...


Online: 1
Idag: 1
Denna vecka: 20
Denna månad: 100
Totalt: 12500

Lite roliga siffror på statistik mätaren idag... =P

The big turn!

Idag har Charlie vänt sig om för första gången! =) Mamma är så stolt. Har även passat på att ha en liten foto stund med han här hemma! Blev många bra bilder! slänger in en bild som jag gjorde lite fort här i datorn! Älskar min ny fixade stol! =) passade perfekt att lägga han på den nu innan han vuxit och blivit för stor! =)



The Host..

Eller genom dina ögon. Med Stephanie Meyer. Efter att ha älskat twilight böckerna så mycket som det går att älska en saga så ger jag mig nu in i ett nytt äventyr tillsammans med denna författare! Såg dessutom på youtube att även denna bok kommer att bli till film. Den kommer dock inte att vara färdig förrens 29 mars 2013. Jag älskar den här författarens sett att skriva. Hon beskriver det så detaljrikt att man önskar att man var där. Hon hastar inte iväg i sitt berättande utan låter det ta sin tid. Nu ska vi se om den här berättelsen kan mäta sig med mega succsen twilight! På tal om Twiligt så är det snart dax för film premiären av den fjärde filmen. Den första halvan utav breaking dawn. Premiären är den 18/November och jag Wirre Daniel och Pontus har bokat in oss på hotell i STHLM då. Om det blir film premiär eller inte får vi se. Beror sig lite på hur svårt det blir att få tag på biljetter... Det kommer nog vara ett antal skrikande länktande tonnåringar som köar.. I alla fall så skulle det vara en kul grej om så blev fallet. Wirre delar nämligen min kärlek till Edward.. Haha (precis som såååå många andra)...




Idag så är ju jag och Charlie ensamma hemma och jag finular på vad vi ska ta och hitta på! Inte kan vi sitta här hela dagen i alla fall.. Nej ut i det fina vädret och njut!!

Tänk om man kunde vara så här duktig!










Befor dawn..

Japp idag var hela familjen uppe innan tuppen.. Charlie nattades igår Ca halv nio igen. Han vaknade en gång i natt och fick tutten. Han somnade om och var nöjd med det. Men klockan 05,30 så vaknade han igen och då ville han ha mat! Men jag kände mig pigg så det var inga problem att ta sig upp.. P går ju upp för att åka till jobbet klockan 5 då han börjag 05,30. så han hade ju redan åkt... Alexander hörde mig och Charlie. Så han vaknade också till och ville mysa med mamma. När Charlie ätit upp så ville inte Alexander gå och lägga sig igen. Så det var bara att gå upp det. Satte på Pippi åt Alexander och själv så gick jag ner till tvättstugan för att slänga i en maskin! Passade på att stryka lite lakan också. Eftersom att jag fastnade med den nya blogg designen här igår när jag skulle fixa och dona här hemma så får jag försöka att hinna det idag i stället! =) Fixade även till Sofias blogg. Kika gärna in där också! SMYGTITTEN Så nu är vi uppdaterade båda två... =)) Blev dock inte riktigt nöjd med min så får se hur länge den får vara! =)

Idag har jag mycket på tapeten. A & P åker bort på Cross i helgen så jag och lilla C är själva hemma tills på söndag. Så först måste jag packa till Alexander. Sen ska jag ringa och boka lokal till dopet. Det glömde jag igår och nu är det inte långt kvar. Den 25/9 blir det dop för lilla Charlie ♥ Sedan är det mer tvätt... Jag ska fortfarande dammsuga och moppa golvet. =) Runt lunch så ringer F för eventuellt en promenad. Jag måste ringa försäkringskassan. Sedan får vi se om jag och S kanske skulle hinna att ses också... Jag måste hem till mamma för att fixa dansskorna. Måste sy fast remmarna över vristen! Till kvällen blir det en spring tur och sen stupar jag väl i säng! =)

I söndags så gick jag, E, C & barnen korpen promenaden.. Det var trevligt så det tänkte jag göra nu på söndag igen. Försökte att få tag i E för att höra om hon ville följa med den här gången också? Men har inte fått något svar så jag klurar på ifall jag ska skicka ett sms till och se om hon svarar eller om det är så att jag ska "fatta piken" att hon inte vill med... Men jag vill ju veta om jag ska höra med någon annan. På lördag funderar jag på att kanske ta mig en loppis runda..



Alexander passade på att dekorera lite här hemma när mamma matade Charlie... SKITUNGE! =) Så kan det gå... Som tur är så gick det lätt att torka bort!

Gött!




Idag vaknade jag utvilad. Provade att lägga Charlie för natten redan klockan halv nio igor och tänkte at det märks om han vaknar och är hungrig.. Han har sovit bra länge nu så jag har fått sovit hela nätter. Men jag har förut lagt honom en stund här nere i vaggan för att sedan väcka han och ge han mer mat innan jag går och lägger mig. =) Men det gick så bra sååå den lilla gull ungen sov hela natten utan några besvär och vaknade inte förrens storebror var vaken och kom in till mig. Så det var ju bra! Han är så duktig våran lilla kille! ♥

Idag är det ju Torsdag och Pontus är på jobbet och Alexander på dagis. Så jag och Charlie har myyyys. Jag känner mig riktigt pigg idag. tog en springtur igår kväll och tittade sedan å tv en stund. Men somnade framför tv:n så jag gick upp och lade mig tidigt. Klockan var nog inte ens tio tror jag. Sitter här och letar lite efter ideer till en ny tatuering. Har (precis som alla andra) tänkt att jag ska föreviga mina bran någonstans på kroppen. Vet bara inte hur eller vart ännu!

På söndag så förverkligar jag en av mina drömmar. =) Börjar nämligen att dansa igen då. Första kursen jag anmält mig till är Balett. Det känns lite fånigt men jag har alltid velat att dansa balett. Det har bara inte blivit så. Jag dansade när jag var liten. Men så stängde hon dans skolan. Och så var det med det! Vem vet, om hon inte hade gjort det kanske jag hade varit en prima ballerina idag! =P Det ska bli kul ialla fall och jag ser fram emot det. Min kropp kan nog behöva det. Få sträcka ut lite och räta på sig. Kommer nog att få jättefin hållning! =P



Nu är det städ dax innan huliganen kommer hem igen! =) Något måste man ju hinna få gjort. Jag ska tvätta dammsuga och skura golvet har jag tänkt.. Jag tycker inte att man gör annat än att städa städa städa! Har varit sugen på att köpa en H2O mopp X5 från TV shop meeeen, då ställer man sig ju frågan som ALLA ställer sig.. Kan man handla från TV SHOP? Funkar sakerna verkligen så jag gav mig ut i google djungeln för att finna svar och snubblade på den här otroligt bra sidan! EN VECKA Vart har den varit i hela mitt liv och varför har jag inte vetat om den tidigare? =P Precis en sån här sida som man letar efter! Oberoende vanliga mäniskor som provar produkterna (i en hel vecka) och sedan ger betyg! Mycket mycket bra! Jag tror jag beställer en efter att ha sett vad panelen tyckte!