Patetiskt!

Haha vart man än går så känns det som att man hör orden. -Gud vad patetisk hon är! Alltså inte jag nu utan våran nya seleb i stan! Jag höll ett party i går. Och hon vart ett stort samtalsämne, om hur korkad, patetisk och omogen man kan vara! Kunde ju inte låta bli att gotta mig lite i skvallret! Annars så händer det Massor hela tiden! Alexander har fått sin första tand. En framtand i nederkäken har valt att kika fram. Så en något kinkig pojke får jag säga att vi har här hemma! Lite feber har han fått också. Han kryper nu. och övar sig på att gå så mycket som han får! Han tycker att det är jättekul. Och i dag så fick han låna pappas gammla skor att traska runt i så att han inte ska gå så mycket på tå... Och han kan nu ställa sig upp. Uj uj så det går undan! Så nu måste vi barnsäkra!

F ringde i dag och beklagade sig över det ena o det andra!

I dag så har jag varit nere på Saxin och beställt bolder på Alexander också! =) Kommer att bli så kul sen när man får hem dem!

Jag sa ju att jag skulle ta valpar på chanti nu när hon löpte men snopet nog så blev det inget löp =( Jättekonstigt! Hon och wilda brukar ju löpa ungefär samtidigt och Chanti svullnade upp och vi väntade på att det skulle dra i gång! Men sedan så bara försvann det igen! Och Wilda har inte visat ett enda teckan på att hon skulle vara på G heller så jag vet inte! Trist i alla fall... =( Får väl pricka in till nästa löp!

Nu ska jag leta reda på en ram till fotot som förhoppningsvis kommer snart!!! =) SEn är det ju IDOL!