Jobb & slit!

Ja det e inge annat! =)  I åndags så fick jag hoppa in och jobba lite på kronhallen, och i går också! Plus att här hemma håller vi på att måla för fulla muggar! Gud vilket jobb det är då! Men det är snart klart nu för den här gången i alla fall! Vi har några lekt kvar att måla i dag bara. Sedan så kan vi börja att sätta upp reglar och dit med taket! Det ska bli fantastiskt nice sen med en altan igen! Det har jag saknat jättemycket! Och i helgen så är det min helg att jobba igen så då ska jag jobba både lördag och söndag! Till veckan behövde dom folk på stora så vi får se om det blir något pass där också till veckan! Det blir skönt med lite mera pengar till löning sen! Jag ska börja att sätta undan pengar så att vi har att fixa altanen för! Med några solstolar till soldecket och kanske en sittmöbel också! I kväll skulle F & p kanske komma förbi en sväng och det blir säkert trevligt! =) Snart måste jag ta tag i alla som jag lovat att träffa också... Det e så mycket nu men jag ska försöka att sätta undan lite tid för alla er mina vänner! =)

vin kväll med dolly! Sitter med fr

68d62b65f6104b22241e14c72631fa02.png

Kolla varifrån!

vin kväll med dolly! Sitter med frida och skvallrar och dricker ett glas vitt! Kul samtal och härligt vin flummig! I jag älskar dig bruden... Du är som min lillasyster! I morgon så ska jag in till örebro och byta min telefon som har gått på semester eller något! Poppe är ute med arbets kompisarna och blir full! :-) kul kväll!


KUL!!!

Japp i dag så har jag invigning nr två för alla mina vänner! Det ska bli kul... Får se hur många som kommer bara... Kanske inte var så smart att ha under semestern! Men men... Guuud så det regnar ute just nu.. eller haglar eller vad det nu gjör! Oskan är i luften också hör jag... Ska gå och ta hand om Alexander som precis örjade att skrika!

V 30 så ska jag jobba också... =) Hihi kommer att bli skojjigt!

sommar sol! Jag älskar det här väd

0-57c517d9d7c368de0509236c2f7b2932.png

Kolla varifrån!

sommar sol! Jag älskar det här vädret! Synd bara att det blir så varmt åt dom små! Tycker lite synd om dom! I dag så kommer det varor så jag ska åka runt och dela ut dom i dag! Eftersom vi ska bort i helgen... I går så hade vi invigningen i nya lokalen! Det blev super lyckat! Nästa invigning för bara mina vänner kommer den 8/7... Det var extra roligt att vi kunde ge alla 20 procent på hela katalogen! :-) nej nu ska jag packa i bilen o dra en runda! Njut nu alla utav det fina vädret!