Sista dagen...

På mycket länge!! Ja nu är det alltså dags. Idag så gör jag sista jobb dagen. Sen ska jag vara hemma och vila upp mig tills bebis väljer att komma. Har en del saker att pyssla med då jag inte hämtat och sorterat några baby kläder än. Inte heller har vi gjort klart Alexanders eller Bebisens rum. Alexander har fortfarande en del av garderomberna jag och mamma var inne och köpte förrahelgen som skall skruvas ihop. Och Bebisens rum har jag inte riktigt bestämt hur vi ska göra än... Klurar fortfarande. Funderar på om man ska flytta på datorn som står där inne eller inte. Men blir så jobbigt att dra om alla sladdar.. Som sagt så får vi se...

Nu ska jag sätta på mig jobbkläderna och åka och göra det sista på ett tag framöver... =)

Hjärnhinneinflamation.

Det är på Alexanders dagis som det har upptäckts ett fall av hjärnhinneinflammation. Stackars lilla killen. 4år och sååå sjuk. Hoppas att han stabiliseras snart och att läget inte behöver att vara kritiskt! Man tänker så på den familjen även om man inte vet vilka de är. Alla barnen på Alexanders dagis fick i fredags en tablett med antibiotika i förebyggande syfte och inget mer barn har visat några symptom. Det känns också skönt! Däremot så går tydligen magsjuka på dagis igen! Fuck, fuck Jag ber till GUD att Alexander inte får det igen nu!! Jag har ju sagt hela tiden att jag lovar att jag hinner att få det när jag är hög gravid igen... Fan fan fan... Det var en pojke som går på Alexanders avdelning som var inne och handlade idag med sin mormor. Han hade varit hemma i magsjuka. Han skulle komma till dagis i morgon igen. Men Alexander ska inte till dagis i morgon eller på Fredag så det känns ju lite tryggt i alla fall!

I morgon så är vi lediga jag o A och Vi blir även lämnade ensamma hemma. P tar med sig kusin vitamin M och åker till Danmark för att tatuera sig! Så vi får hålla till godo ändå jag o lille plutt!

Hoppas på fint väder i morgon för jag vill ha sol...

Idag så kom mina nya gummistövlar som jag beställt. Det var lite stora men jag orkar inte krongla något mer nu med att skicka tillbaka och byta! Så de får duga! De blir nog bra... Svarta och rosa tretorn stövlar som jag beställde från ellos med 40% rabatt! =) Då mina gammla stod ute i solen i sommras så blev de förstörda. Jag var helt enkelt tvungen att slänga dem o köpa nya... =)

Mina easytone skor har kommit och jag älskar dem. De är grymmt bra att skrutta runt på jobbet med! De kommer att bli super att träna bort kilona med sen! =) De kan jag rekomendera!