Nu har jag äntligen fått i lite kort i ram...

img_7261 (MMS)

Nu har jag äntligen fått i lite kort i ramarna här hemma! Inte världens bästa bild kanske men ändå! Jag blev nöjd! Mycket bättre än de test bilder som satt i! Ramen är från Perfect Home och kostar 539:- om någon blev sugen på en sådan!  Jag är så dålig på att fota så att bilderna kommer på höjden! Måste bli mycket bättre på det då alla mina ramar är åt det hållet! Nu  sover Alex Poppe hämtar pizza och så blir det tv mys! Jag har tagit långhelg då P måste jobba i morgon! Så jag e ledig fre, lör & söndag! Skööööönt! Jag börjat bli  trött i kroppen nu!!!! 2 veckor jobb kvar bara o jag räknar ner! :)


VÅR!! =)

Är det inte underbart. Man känner att våren kommer (trotts snö väder ibland) och visst är det underbart! Tiden går och nu är det ju snart bara 7V kvar tills bäbisen kommer. Jag kunde inte ha valt en bättre tid att få gå hem känns det som. Jag jobbar nu bara i morgon och två veckor till.. Kan inte förstå vart tiden tog vägen någonstans! Det kommer att bli perfekt till sommaren! =)

Har också klickat hem nya walking skor ett par rebook easytone.. Så att man kan tighta till sig sen efteråt. Inte för att jag kommer att ha brottom med det den här gången häller men ändå. Mina som jag har nu använder jag ju dagligen på jobbet så jag känner att det snart gjort sitt!


Måndag igen..

Helgen går så fort! Men det har varit skönt att vara ledig o några dagar! Det onda i magen är borta så det är också skönt. Nu hoppas jag att det inte kommer tillbaka heller! =)

I förrgår så var vi hemma ho E & A på besök och det var trevligt att se E igen då jag inte träffat henne på jättelänge! Igår så var vi förbi M&A och tog en fika. Alex busade med Neo... De tyckte säkert att det var trevligt att vi kom men ännu skönare att vi gick! Haha

Vi tog svängen förbo nere vid sjön så att Alexander skulle få mata fåglarna! Men han jagade dem mest och ville klappa. Roligt tyckte han att det var i alla fall då våran lilla prins ÄLSKAR ankor o kycklingar o fåglar... =)

Vi hade ingen lust att åka hem o tråka själva så vi stannade vid familjen i skrantabacken så att barnen fick busa! Vi ses ju så sällan så det var trevligt!Till Kvällsmat blev  det pizzerian! Barnen satt så snällt i soffan och tuggade och åt! små gullungar! Lite spillde de allt men W är ju snabb med dammsugaren! Sen hem för att natta A och sen TV MYS!! =)

Ajaj

Fy har haft så ont i magen nu i ett par dagar! Blev lite orolig så var hos barnmorskan idag för att kolla upp så att det inte var någon fara. Men det trodde hon inte att det var.. Tog en del prover för att vara på den säkra sidan! Kon försökte att klämma och känna också ifall det gick att känna hur den här knoddisen ligger. Då jag upplever att det känns som med Alex som hade huvudet under höger revben. Och antingen så är det huvudet eller rumpan som ligger där. Men vi skulle hålla koll på det tidigt den här gången i så fall så att man kan planera lite bättre! Vill inte att det ska bli så veligt som det var genom hela Alexanders graviditet.

Idag var det ingen vacker syn när man vaknade upp... Det som var såååå fint i flera dagar!! Men nu när man är ledig i helgen så ska det komma snö!! Vad e detta?! SKIT.. Sen när man ska jobba till veckan igen ja då ska det bli fint igen... Ramlade gjorde jag här ute på gården i morse också.. Det var ju glashalt under den förbaskade snön!

Har gjort en stor beställning från NovaStar och väntar nu på leverans av snuttar till nya miraklet. Alex har ju haft dinglisar men för att undvika tjafs så får den här en helt annantyp av snutte! SuperNOva snuttar blir då superbra! Sen ska Alex få en ny halsduk och en jumpsuit! Han kommer att bli mammas snygging! =) Snuttarna var redan klara. Hon är så snabb med symaskinen! =) Så snart blir det nog leverans..

Jag har fått hem min Bellybandit också i brevlådan! Den kommer att bli min bästa vän de första veckorna efter! =)

I morgon är vi som sagt lediga och jag skulle gärna göra något roligt med Alex! Tänkte på Lek och buslandet! Vi får se..

Happy Holiday!

Dagarna rullar på och det gäller att ha lite perspektiv på vad som är viktigt här i livet! Hade en kund i förrgår förmiddags som träffade en vän på affären. Jag kunde inte bli annat än rörd av det han sa när jag tjuvlyssnade lite. Hans vän sa att det var längesedan vi sågs. Ja jag har legat på lasarettet under en tid. De upptäckte att jag hade grovtarmscancer. Men det är opererat nu och de trodde att de fått bort allt. Oj då vad säger du? Sa den andra då. Ja det är konstigt vad man ska åka på allt när man blir gammal. När man jobbade då var man minsann aldrig sjuk. Men när man gick hem och blir pensionär då kommer det som ett brev på posten. osv... Blev rörd av sättet som den här mannen sa det på. Han var så levnadsglad och o bitter på något sätt trotts hur hemskt det lät! Jag önskar ibland att jag kunde gnälla lite mindre över mina icke världsliga problem. Tänker på min älskade lillebror också i hans rehabiliterande och blir än en gång påmind om hur fort livet kan få en vändning! Jag vet inte om jag hade kunnat ta en sån sak så positivt som han har gjort! ♥

Veckorna rullar ju som sagt på och i morgon går vi in i V29! Känner att det börjar att bli dax att snart ta tag i saker och ting lite här hemma.. Boa lite om man säger och fixa allt sånt där annat. Som med faderskaps intyg osv... Har inte gjort nåt än.. =/ Eller jo jag lämnade in intyg till försäkringskassan förra veckan på att jag är gravid och så har jag fixat min gravidförsäkring! Det blev IF den här gången också då vi förra gången satt ner och jämförde olika bolag och kom fram till att IF hade högst avkastning. Det är ju trotts allt därför jag skaffat en försäkring!

Den här graviditeten är tyngre och jobbigare an vad jag upplevde alexander. Och det börjar kännas. Jag är så sjukt trött hela tiden så när jag jobbar kvälls passen så känns det som att jag ska somna på jobbet. Fram mot slutet ar magen så "trött" hård och tung och ryggen värker. plus att den här lilla krabaten inte ligger stilla knappt en sekund så jämför man med Alex så var Alexander död i magen... HAHA Jag försöker att inte gnälla men det e så svårt också! Så en del gnäll blir det nog! Förlåt kära kollegor. Vill bara säga att det är inte så att jag inte bryr mig på jobbet för att jag ska ju ändå snart gå hem. Det är bara det att min kropp inte riktigt hänger med mig längre =/ Hoppas att jag inte är en börda för er. Gud nu lät det nästan som att jag är rullstolsbunden och inte kan röra mig men ni fattar!

Igår så var det en lugn kväll med EGENTID och HELA HUSET FÖR MIG SJÄLV! Hur ofta har man det? En barndoms/cross kompis hade dragit ihop gamla cross laget på grabbkväll med öl o cross på tv:n så Eftersom jag slutade sent så sover Wilda och Alexander i Degerfors i natt. Någon sovmorgon blev det dock inte då jag är så van att vakna nu. Kunde inte somna om och det är inte så skönt att liga och dra sig längre då någon gruffar o buttar hela tiden där inne!

Ska beställa en Baby Belly nu som jag tänkte köra med efter den här graviditeten!

 

De här bilderna säger väl mer än 1000 ord?