Vinterland!

Jag älskar vintern. det behöver inte bli kallare nu bara! Men är det inte fint med all vacker snö?! När det blir såhär kallt att snön förvandlas till krisataller.. I förrgår så var snöade det lätt och det såg ut som att hela luften var full av kristaller! Jag ÄLSKART! Har fått mina älskade vinter kängor nu också och jag fullkommligt älskar dem! Supersköna och varma!

 

Har precis varit och lämnat Alexander på Dagis. Nu ska jag ta mig en skön dusch sen är det jobbdax! Jag hoppas att de har tittat påschemat på jobbet och att S har gjort scheman långt fram så man vet hur man jobbar mot jul... Inte har jag julpyntat här hemma heller.. Skulle behöva slänga upp lite tomtar och advents staken.. Daliga dåliga mig... Får väl ordna det i kväll eller i morgon..

Old Lady.

I går var det min dag. Och jag fyllde hela 27 år... Gud så tiden tickar på. Man börjar allt bli gammal! Firade dagen först med ett besök till Paus. Där fixade Virre till mitt hår. Tack darling det är alltid skönt att vara nyklippt! Sen fick jag paket också! ett jättefint halsband! Tack igen! =) Poppes paket ligger fortfarande på posten så det har jag inte fått än! Fast det borde varit här för längesedan! Ni kommer väl ihåg de härliga vuxen sparkdräkterna?! Ja den är i alla fall i från min darling! Svärmor och svärfar var också här igår och fikade. Fick ett halsband till utav dem i present! Med en bricka som det stod Alexander på och en ängel bredvid! Super gulligt! Firande med mamma och pappa tar vi på Lördag! Då åker vi hem till dem i stället och så lämnar vi Alexander där. Vi tänkte mysa till det med en bio kväll... =)

Har hämtat och hängt upp ramen på Alexander också förra veckan se så fint det blev!!

Nu ska det bara monteras en lampa över..



Vi ska också sälja våran barnvagn så om det är någon som är sugen eller känner någon som behöver en tveka inte! Den är i toppen skick. =)



Ligg korgen är en city korg från emmaljunga i färgen withe crock. den ser som ny ut då vi tvättat rent den och förvarat den i en plastpåse när vi inte använde den längre. Vagnen är en city cerox 360 emmaljunga vagn från år 2009, och är i färgen brown check. Perfekt färg till både pojke och flicka. Den är inte solblekt eller fläckig då den är lite använd. Vi har en sulky som vi har andvänt mer. Har satt priset på 5000:- Men kan prutas.. =)

Tunga beslut.

Idag så har jag pratat med vetrinären igen. Man kan säga att jag har dragit ut på det här samtalet så länge jag bara kunnat. Men nu började Chantis medicin att ta slut så jag var ändå tvungen att ringa. Vetrinären tyckte som vi att det bästa för Chanti är att få somna in. Några Krokodil tårar har rullat ned för mina kinder och datumet är bestämt. Den 2/12 blir det. Fyy det känns så orättvist men samtidigt vet jag att vi gör det ända rätta. Det känns skönt att vetrinären tyckte det samma. Var tvungen att ta några kort på henne nu bara för det! Är ju så synd att alla hund kort försvunnit från datorn. Alla valpkort ALLT!

 

 

 

Världens finaste, bästa, klokaste hund!

 


morrn morrn..

Idag är det en frostig kall morgon men härligt! Jag gillar vintern. Tyckte att det var så fint när vi fick snö härom dagen. Alex gillade också snön. Ville inte göra nåt annat än att åka pulka satt i pulkan hela tiden. Kasta snöboll var också kul. Han skrattade så att han kiknade när P kastade här ute. Var och hämtade Alex halsduk i matchande draktyg som mössan också. Tach H den blev super snygg!

Idag är vi lediga. Vad ska man ta och hitta på då?! I morgon är också en ledig dag. då är fotot och ramen på A klaaaart jippi så kul att få hem det o hänga upp det!

Några tips gott folk på aktiviteter?

Årets Julklapp?

Vi var bara tvungena att hänga på den nya trenden. Och våra onepiece är på väg. =) Det är ju den perfekta julklappen. Vem vill inte ha den mest mysiga och ultimata mys dressen framför tv:n. Wirre tack så mycket för detta påfund alla kommer snart att ha en varsin! =)


Denna har jag beställt...


Poppe tog den här.

Det finns till barn också men minsta storleken var från 5-6år. Så junior får vänta lite på att få en egen..

I söndags så åkte vi in till lek och buslandet och röjde runt! Wirre hade på sig sin där inne den var super att leka i. =) Idag så är vi lediga jag o junior. Vi ska åka till dfs och lämna lite varor till E efter klockan 16.00. Efter det så åker vi för att fira W lite då hon fyllde 1/11 Så det e paket dax!

GRATTIS GRATTIS till henne i efterskott! =)