God jul..

All over again! Idag börjar vi dagen med en julfrukost hemma hos fam Waara. Med trevligt sälskap och gröt! =) L tjatar varje år på att vi inte ska köpa någon julklapp till henne. Men självklart så kan vi ju inte komma tomhänta! Det är helt enkelt inte rätt! Varje år har hon fått något som hon behöver... Men i år så blev det ingen nödvändighet, utan rogivande i stället! Hoppas att hon kommer att gilla den! Efter det måste vi åka förbi bankomaten.. Det får vi INTE GLÖMMA! Sedan bär det av ner till DFS för ännu mera julfirande! =)

Vi har fått sålt våran barnvag och jag hoppas att S & E ska bli nöjda. Det känns lite trist då jag älskade min vagn. Men då jag känner mitt barn aldeles för bra för att veta att det aldrig kommer att funka med bara en vagn och ståplatta. Så måste vi ju uppgradera till en syskonvagn! Så nu börjar det bli dax att börja leta på riktigt och beställa en då leveranstiderna är så långa! 12V ca. Och man vill ju få hem vagnen någon vecka innan!

Merry X-mas!

God jul allihopa. i dag så är det julafton. Själv tycket jag att det har gått alldeles för fort! Men finns det något mysigare än julafton? Igår så var vi hemma hos mamma och pappa pch spelade bingolotto. Ni ska ju inte tro att vi vann något! Det var ju synd.. =( Alexander fick sova kvar. Hade inte hjärta till att slita upp han och klä på han så mycket kläder i kylan, bara för att han skulle sova i sin egen säng. Så vi ska fixa oss här nu på morgonen och åka ner till mamma och pappa igen. Vi ska ju ändå fira julen där. Jag tänkte att det blir ju skillnad när han blir större sen och förstår det här med julen på ett annat sätt... Då får vi ta tag i det bättre här hemma.. Har faktiskt varit lat i år! Men det var väl ant sista året som jag kunde vara det också.. =P

Ha en underbar JUL nu alla!! ♥


28 maj.

Vi fick ett nytt datum efter ul undersökningen. 28 Maj är vi nu beräknade till.. Så så tokigt var det ju inte.. Allt såg ok ut tyckte hon som utförde testet och det känns skönt.. Det var lite svårt att mäta buen i magen den här gången också.. Jag börjar bli lite orolig för hur det här ska sluta om den redan börjar att vrånga sig.. =P



 

Idag är det dan före dan före doppare dan! Kan inte fatta att det redan är jul...


Ultraljud...

Japp idag är det dax! Idag ska vi på ultraljuds undersökning. Men det är inte första gången som vi ser den lilla sparkaren. Vi har ju redan gjort ett ul i samband med kub testet. Som förresten såg bra ut! ska se om jag kan fixa in en bild på den lilla krabaten senare idag! =)

I kväll så tänkte jag att vi skulle göra lite julgodis hela familjen. får se hur det går om det slutar i kaos... =) Våran väldigt bestämda sån ska självklart få varamed så det slutar kanske med choklas i hela köket! Tänkte att vi skulle koka lite knäck och göra lite marsipan figurer att doppa i choklad. Mer avanserat än så blir det inte.. Knäck kokandet tar jag nog hand om själv.

Måste komma ihåg att skriva ett brev till Vertinären också angående Chantis livförsäkring. Det blev självklart strul med det.. Hoppast att det går att lösa! Det var ju det sista jag ville tänka på nu efteråt. Och speciellt såhär nära julen..

rund..

Har ju faktiskt inte skrivit något om det här på bloggen än. Men Alexander ska bli storebror! 25 maj har vi idag bf. Men vi ska på ultraljud i morgon. så då ändras antagligen datumet. Är nu i V17+5 och börjar nu att känna mig tjock.. Man får fokusera på att det är en bra sak! Men trivs precis lika lite med att kroppen förändras som förra gången.


23 September fick vi beskedet!

Eftersom att det känn som att precis alla ska ha barn nu! Vilket är superskoj, så tänkte jag bjuda några nyheter ur den nya Perfect Home katalogen som kommer i Januari! Och ävet lite sånt som varit med ett tag.. =)


En liten smygtitt till alla nyblivande föräldrar!
My first year är NYHET och kostar 439kr
Alla saker går att beställas av mig antingen via telefon, mail eller ett inlägg här på bloggen.