Skööönt!

I natt så fick jag soooova! Gick och lade mig ca kvart i tio i går... Alexander somnade rint kvart över nio och vaknade inte igen förrens klockan var två på natten och var hungrig... Skönt att han börjar att sova lite längre stunder nu! Han fick lite mat och en ny blöja. sedan så somnade vi om och vid klockan sex xå vaknade han igen och jag gav honom lite mera mat sedan så sov han till klockan nio på morgonen så det får man väl kalla bra nu i alla fall... Det var skönt det...

Nu sitter jag här nere och försöker att underhålla honom så gott som går...  Skulle vilja att han somnade så att jag kunde passa på att ta en dusch!! För när Poppe vaknar så ska vi ner till banken o kolla upp lite med henne om hur gör man om man vill byta hus =/  Älskar vårat hus på err sätt men samtidigt så FUNKAR DET INTE! Har lite separations ångest men det är nog smartast att försöka att hitta något som har mer utav det som vi vill ha än att göra om det här för det är såååååå mycket som skall göras i så fall!! Och det kommer att kosta både i tid och pengar och vet inte om jag har lust med det så som det är nu!!! Jajaj kika ska vi göra i alla fall. Är ett hus i bråten som vi tittar på i dag så får vi se...

C var ju här en sväng i går kväll och hon sa att hon skulle ta och skaffa sig ett träningskort. Jag är också sugen!! Poppe har ju skaffat sig ett på träningslagret nu och jag tänkte att jag skulle prova där i en månad och se om jag trivs där... Annars så trivs ju jag väldigt bra uppe på Davids så vi får väl se... Smidigt att ha på samma ställe men ja som sagt vi får väl se... Börjar ju snart att bli dax för mig att dra igång och det ska bli så skönt att få komma igång med träningen igen! 

Trötthet!!

Jag tror att jag dör av trötthet! Jag visste att det skulle vara jobbigt och ta mycket tid men man kan inte föreställa sig hur mycket förens man är mitt uppe i det! Nog för att det var jobbigt när hundarna var valpar men då gällde det bara nätterna! Nu är det passning tventy four seven! Jaja jag ska inte klaga han är så snäll våran lilla prins och dessutom värt allt slit!!! Det är bara det att jag är trött och jag vill sova!! Lider med Poppe som var tvungen att åka o jobba nu och skall jobba hela natten för han var minst lika trött han!! Japp så det är väl bara att kasta sig i säng o SOVA!!! klockan är nu 21.40...

I dag så har jag tagit en lånprmenad med M och vi knatade på med barnvagnarna ordentligt så det bidar också till tröttheten! Men det är skönt att komma ut o jag hänger gärna med fler gånger då jag måste komma igång nu!! =) Om jag inte sinkar dig allt för mycket!!

På kvällen så kom C hit en sväng och Sander fick paket! Ett par snygga brallor i ljusblott och ett par skor i matchande färg... Så snygg han kommer att bli! Alexander första par skor!!

I morgon ska vi gå på husvisning =) Kul, kul...

Romance & barnledighet...

Japp japp! Det var vad vi var i går kväll... Vi hade bestämt oss för att vi skulle ha lite mys tillsammans utan Alexander. Så vi fixade barnvakt. Farmor och farfar fick ta Sander och vovvarna edans vi tog ilen och åkte in till Örebro för en helkväll! Först så åt vi mat på Kina muren! För alla som inte varit där så är deras buffe SUPER och bara ett måste att åka in och prova! Den varade från klockan 16.00-22.00 på Lödagar och är so sagt helt suverän! Sedan blev det bio med filmen Marley och jag... Den var helt klart se värd. jätte rolig film och allt som hände i filmen är typ det som händer oss just nu så vi kände igen oss i mycket! Fick mig att tänka till om hur jobigt det kommer att bli när det väl är dax för våra hundar... Jag ger den **** av ***** Den ända missen var väl att vi tajmade in tiden lite dåligt och fick gå på klockan nio bion! Visst jag årkade vara vaken hela filmen men jag var mer än DÖD efter... Haha så när vi äntligen kom till DFS för att hämta hem resterande delar av familjen Norgren/Ehnber så var jag så trött att det blev till att sova kvar för oss allihoppa! Tur att svärmor & svärfar har ett så bra gästrum som står redo att bara krypa ner i!!





Så i morse vaknade jag av att Irene hade gjort värsta frukosten med massa gott framdukat så det var bara att hugga in! =)
Annars så har A & E varit här en sväng på en kôpp. E fick med sig sina saker i från partyt! Hoppas att hon blir nöjd!! Sedan så kom mormor & morfar och skulle klämma lite på killen =) och efter det J, J & J...  När alla gått så blev det TV mys och nu så är P på jobbet o jag o Sander skall sova!!

Våran övervåning (hallen) är färdigmålad också!!  Tack lillebror för ett kanon jobb!! Inte någon kul yta att måla direkt och det hade inte gott utan dig!!!















Puss puss älskar er...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Är ♥ sjuk?

Ni som undrar om jag är tokig som redan ska börja jobba så är det bara helgerna som jag börjar med... varannan  Lördag & Söndag...

Och i går så kom min första leverans med saker!! Jätteroligt =) C ringde i går också och gav bort några partyn till mig det var mycket snällt!

I dag så ska Pontus på Wickan. Dia psalma  spelade tydligen i kväll och det ville tydligen ses! Vad jag ska hitta på det vet i faaan =(

Tror att Alexander inte är riktigt kry i dag för han har sovit typ hela dagen... snorig har han varit också! Stackars mammas lilla ♥

Min snälla lillebror har varit här i dag och målat om väggarna i våran trapp upp till övervåningen i dag! Tack för att du är världens bästa lillebror =) Det blir jättefint!



Hur har jag någonsin klarat mig utan dig?

Jobba...

Japp nu är det bestämt! Sa till Micke att i maj så börjar jag att jobba igen =)

Vart tog dagen vägen?

I morse så vaknade Alexander klockan halv 6 och bara VÄGRADE att somna om... Såååå det var bara att pallra sig upp det! Poppe kom hem runt sju och då gick vi ner och bänkade oss i soffan.. Finns inte så mycket att göra klockan då och inte så mycket på TV:n häller... så surfade runt lite! Läste igenom en massa papper som jag fått i från Perfect home. Alexander trilskades och ville ingenting... *suck* plus att hundarna har varit jätte jobbiga i dag och inte velat vara tysta. Stackars Poppe som skall försöka att sova med en gråtande bebis och två låtande hundar plus en halvt (läs helt) hysterisk Annica *suck* igen... Men det är väl bara jag som är nojjig för han hade sovit hur bra som hells o inte vaknat en ända gång!

Sedan messade C o undrade om vi skulle ta en promenad på eftermiddagen så vi passade på att gå ner till mitt jobb för att köpa kuriren. Frida hade varit så snäll och lagt undan två stycken åt mig! Alexander var med på kort där i i dag.. Inte så jätte bra bild men ändå! Han sov ju och varje gång hon tog en bild så vaknade han till utav blixten. Så han såg jätte sur ut.. Haha den lilla krabaten!

I Söndags så var vi med Bosse & Irene in till Örebro för att dom skulle köpa en ny tv. Och Irene passade på att skämma bort Sander lite och köpte en Adidas dress till han.. Jätte fin, men litet insider skämt oss i mellan det där med Adidas! Så det var nog lite för att reta mig också! HAHA klart att han skall ha Adidas Irene =)

I kväll så blev det mat, pasta och någon korvgryta. Den rätte för Rosing... Alltså tror hon själv att hon kommer att få ett stadigt seriös och vuxet förhållande med en 19 respektive 22 åring? Finns det ingen i hennes egen ålder? Det var ju synd att han massage killen hoppade av för han var väl den vettigaste i hela serien! Men det kanske var derför som han hoppade av =P... I alla fall sedan Despeata hemmafruar nu en blogg vända sedan mars i säng!! Mina timmars sömn behövs!!!

Tack C för långpromenixen det var skönt och behövligt =) kramar

Nu så...

Nu är den första beställningen faxad! Yes. det känns bra så nu är det bara att vänta på den första leveransen! Var på jobbet och lånade faxen... Hade tagit med katakog då P var nyfiken i går när jag var där... Alla blev nyfikna och tyckte att det var fina saker så jag lämnade en katalog i fikarummet och några beställningslistor så får de handla lite =)

Nu är jag hemma hos mamma en sväng då jag inte ville åka hem o väcka Poppi som sover.. Han skulle gå upp nu mellan 12 och 13 för han skulle iväg o göra en framvagns inställning på bilen! Blir nog bra det!! Får se o snärti ringer här snart så att vi kan ta den där promenaden... =)

Mera snö?

Japp i förrgår så hade jag mitt första party... Det gick väl ganska bra! Alla värkade arr gilla produkterna! Det var kul... Så nu är jag hungrig på meeeeer!

I går så försvann det fina vår vädret som vi har fått njutit av i några dagar och det snöade hela dagen... Neeeej nog för att jag älskar snön m,en nu får det faktiskt vara nog!!! Nu VILL jag ha VÅR!!!

Var på jobbet i går och skulle faxa in min första beställning (man måste faxa den första) men lyckades inte att få iväg den så jag får göra ett nytt försök i dag! Hoppas hoppas att det går bättre!!!! Ska försöka mig på en promenad med snärtan också! Får ju inte vackla av nu mitt i mitt duktiga...

På kvällen mlev det bäck och toast... efter det lite chips! Sedan var det dax för Pontus att börja jobba igen..
I Morse när han kom hem så skällde hundarna så att Sander vaknade, så det var bara att gå upp! Jävla djur i dag så är de billiga!!!

Första PARTYT!

Japp i kväll håller jag mitt första party! Ska ha det här hemma hos mig själv... Ska bli jättespännande! Hoppas att det går bra =/  Måste säga att jag är nervös! Både bra och dåligt att det bara är personer som man känner.. Om det är någon som jag inte har bjudit som känner att den gärna skulle vilja komma så är ni välkommna! Västrarävåsgatan 50 klockan 18.00 =)

Och om någon är sugen på att själv ha ett party så kan ni ringa mig på 0704563405 eller skriva en rad här...
I går blev vi bjudna hem till E &A på middag det var jättegott... Hon hade gjort en tacogratäng! =) Tack för en trevlig kväll och hoppas att vi ses i kväll! E blev i alla fall helt såld på produkterna så det var ju kul! =)

Japp önska mig lycka till nu!! =)

Skriver mer i kväll o berättar hur det gått!!

Visitkort..

... I dag kom dom i brevlådan. Minas visitkort som jag beställt! Så kul... Och i går så ringde dom och sa att mitt startpaket skulle skickas och för hoppningsvis vara här i slutet av veckan! Wiiii sen är det bara att köra igång! Ska bli så kul...

I dag så har vädret varit heeeelt perfekt! Solen har skinit hela dagen och inte har det blåst som det gjorde i går häller.. Jag tog mig en promenix med barnvagnen och passade på att gå förbi hemma hos J och hälsa på! Kul att se att allt var bra med henne o knodden! Annars så har det inte hänt så mycket i dag! Har badat Alexander och lagat mat och tittat på sista avsnittet utav arga snickarn! Synd att det är slut nu då det varit så bra! Längtar redan till nästa sesång! Nu så blir det väl snart sängen o sova! Ska bli skönt då jag är så himmla trött!

I morgon ska jag försöka att lägga in någon ny bild på alex också... han bara växer & växer! Hoppas att min nya vår jacka kommer i morgon vill ha den nu när vädret är sååå perfekt!!!!!!


Sooool!

Fantastiskt vilket fin väder det har varit i dag! Pontus kom hem runt sju i morse han har ju börjat jobba natt! Fick sova ganska mycket i natt i alla fall det var skönt! Sedan så passade jag på att sova på soffan på dagen också då jag tänkte vara tyst så att Poppe kunde få sova lite, han hade ju jobbat dubbelt i går! När Pontus vaknade så tog vi en promenad med barnvagnen o hundarna i det fina vädret! Synd bara att det blåste så mycket ute...

Hem o lagade mat spagetti o köttfärsås blev det! M kom förbi en sväng o pratade lite... Sedan så fick vi besök o jag tvingade Mr. L att köpa med kaffebröd... Fika och den rätta för rosing på TV... Sedan åkte besöket och P åkte o jobbade... Så nu är jag ensam hemma med Alex o vovvarna.. Ska ta o gå o lägga mig här snart!

I morgon tar vi nya tag!

Promenader i rader...

Japp det är vad som väntar mig nu! Hihi

I dag så var jag duktig och tog mig ner till Saxin i tid för att fota Sander... Det lilla knytet bara sov men lyckades väl få någon bild med öppna ögon i alla fall! Han blinkade till några gånger för blixten så då fick hon vara snabb fotografen! Så någon dag i veckan för hoppningsvis så skall han vara med i Kuriren! Sedan åkte jag hem och fick lite besök utav M och hennes lilla L. Kul att se henne hon såg pigg ut efter operationen och det är ju bra =) Fick dock mer eller mindre kasta ut henne då jag bokat tvätttid i lillebrorsans tvättstuga... Var ju tvungen att ha en maskin som kunde klara av vikten på täckena som skulle tvättas! Dock hann jag inte torka täckena så de hänger här nere i källaren nu.. Får väl se hur bra duntäcket blir =/ Får väl gå o puffa till det lite då o då!

En extrahund har vi haft här hemma i dag också! Jag lånade en utav kusins hundar Nikita båda mina vovvars mamma för att se om mina blev lite lugnare och inte skällde så mycket. Men det blev ingen skillnad! Det var ju synd annars kunde hon ha fått uppfostrat sina små odågor lite! Haha Nikita tyckte nog att det var skönt att få vara här i alla fall o slippa att sitta hemma i en bur när V är på jobbet...

Sedan så pratade jag med snärti min lilla gumma och vi bestämde oss för att här ska fläsket brännas! Så nu är det promenader som gäller! Inte för att hon har något fläsk att bränna lilla gumman men ändå! Hon kan ju vara moraliskt stöd åt mig som måste ut och bränna mammakilon nu innan sommaren! Du jag vet att det kan vara hårt ibland gumman och du är inte alls någon leksak!!! Ta hand om dig nu o hör av dig om du vill! Finns ju alltid här för dig vettu! Du är ju som min lillasyster =) Kramar

Så i kväll nu så tog jag mig en tallrik med glass o lakrisströssel och tittade på familjen annorlunda! Guuuud vad jag inte hade pallat att ha sååååååååå mycket barn! Jag klarar ju knappt en =) Haha jo då det gör jag allt han e så go min lilla prins! Nu ska vi ta o sova lite! Poppe jobbar natt nu på obestämd framtid så det blir bara jag vovvarna och Alexander!

Shopping...

Japp i dag så har vi varit i Örebro för att handla lite. V & M följde med också... Pontus shoppade loss på Hjula. Bland annat termometrar en 32 nyckel spolarvätska och torkarblad... Sedan tog vi en runda inne på marieberg.. Där hittade jag brallor så två par nya byxor fick följa med hem... V handlade också lite kläder. Sedan begav vi oss in på Siba för att kolla på örontermometer. Smidigt att ha o ta tempen på Alexander sen... I alla fall så hade jag spanat in på nätet att de skulle ha en som bara kostade 199:- Och det lät ju jättebra. Vi letade och letade men vi kunde inte hitta någon. Då frågade jag en utav tjejerna i kassan om hjälp men de kunde inte hjälpa mig. Vi vet inte sa de bara, prata med någon utav försäljarna på golvet. OK så jag skickade iväg Pontus att fråga någon försäljare... När han kom tillbaka så han arg killen hade bara snäst att vi säljer inte sånt här. Jo det gör ni sa då Pontus för ni har en modell som kostade 400 någonting kronor men vi letar efter den andra och den finns med på eran hemsida.. Jaha, ja det vet jag inget om jag har inte tid nu sa han sen. Då sa Pontus Nej då har inte jag häller det och gick Fyyyyy vilken dålig försäljare!!!!! Service vad är det?? I alla fall så vill jag ge massa minus till Siba på marieberg nu efter helgens bravader!!!!!! Så vi får väl beställa en i stället i från deras hemsida...

J*vla hundar.. vaknade i morse av att någon utav de SATANS djurena hade kissat i sängen på mitt täcke... Så nu måste det tvättas också! Det får ju inte plats i våran tvättmaskin och så har jag ingen torktumlare... Så vi fick boka en tvätt tid i lillebrors tvättstuga! Bra det i alla fall så att det blir ren! Men f*n vad arg jag blev när jag såg det!

I går så hade vi myskväll med R & C! Åt tacos och kollade på let's dance och äntligen så åkte tanten ut! Nu är det bara bra par kvar och alla är värda att vinna så det kvittar lite vilka som vinner nu tycker jag!


Fixa!

Det var vad jag gjorde hela dagen i går... Var o fixade allt med Homeparty sakerna så nu kommer nog mitt startpaket snart och då är det bara att köra igång! Det ska bli så kul att ha något att pyssla med. Sedan så var jag på jobbet och hälsade på igår! Kul att se alla då jag är lite lat så åker jag inte ner dit så ofta det är ju så nära till stora kronis =) Jag var tvungen att posta lite. skickade bland annat tillbaka min nya jacka i från ellos. Bara för att byta till en mindre storlek då den var JÄTTE FIN för övrigt.. Sedan passade jag på att använda deras fax också! Faxade in kvittot på att jag betalat startpaketet och kontraktet jag skrivit på så att allt ska gå lite fortare! =)

Nu har V kommit he igen kul att se henne lite oftare!

Hundarna är på väg in i sina löp nu o är mer än jobbiga! Tycker att jag sagt hur länge som hälst att de ska vara på G men jag anar att det kanske drog ut lite på tiden nu när det hände så mycket annat i vårat liv! Stor omställning för vovvarna också ju!

Tack världens bästa V för att du fixade mig i håret! Det lev jättefint! Är supernöjd... Så skönt att se lite fräch ut igen!

I kväll blir det Taco med C & R ska bli gott! Sen blir det väl bara lite mys framför TV:n Nu är Sander hungrig så det är väl bäst att han får lite mat innan han blir ledsen...

Goggla

Sitter här o gogglar lite om hur man ska börja träna efter graviditeten och efter ett kejsarsnitt...  Hittade bland annat den här sidan om träningsläger för mammor vad sägs om det? Kolla in det HÄR  <--- Skulle ju vara en idee att ta itu med extrakilona... Själv är jag bara fast besluten att bli av med extrakilona och gärna några till när jag ändå är på G...

I dag har jag beställt mina visitkort som jag ska ha när jag blir homeparty konsulent. Ska träffa Catarina i morgon för info och för att komma i gång... =)

I kväll så kommer kära kusin hem igen och nu ska hon vara hemma i två veckor! Kul kul att få se henne lite mera! Nej nu ska jag goggla vidare lite till... =)

obs: hittade en ny blogg som jag tänker följa! Tack för inspirationen!!

Homepart?

Japp i går så var ju jag hos I-B på homeparty. Det var jätteroligt! Det fanns sååååå mycket fina heminrednings prylar!!! Jag blev KÄR!!! Så det slutade med att jag själv ska bli konsult och börja att sälja jag oxå =) Så om någon är intresserad av att ha ett party så säg till mig.. =)

Beställde ju från Ellos här i veckan som var och grejjorna kom i dag... Dom hade packat ner fel skor till mig! Jag hade beställt ett par svarta men de hade skickat ett par bruna... Jaja dom var fina dom också så det slutade med att jag beställde ett par svarta igen o behöll de bruna. Hoppas att jag får rätt den här gången...

Och i morgon så har vi läkarkontroll på Sander, hoppas att allt fortfarande ser bra ut!  Och hoppas nu för guds skull att hans rumpa har läkt ihop!! Stackars liten...

I dag så hade vi tänk att vi skulle vara så duktiga o gå ner o Fota Alexander på saxin för tidningen. Men vi kom för sent så får ta det nästa vecka... Så jag o Frida tog ett varv på stan i stället...

dagarna rinner i väg...

Japp! I dag så var det redan Söndag! Håller på att småplockar lite här hemma. Städar lite... V, D & M var här en snabbis o hälsade på. De skulle ner till Degerfors o äta mat. D's mormor o morfar hade bjudit hem dem på mat! Skulle med vilja bli bjuden på mat har ingen lust att laga något själv... Men man har väl inget val antar jag... Korv o stuvade makaroner får det nog bli tror jag =)

Sedan skulle J, M & E komma förbi för att kika lite på Alexander. Kul att de svänger förbi för dom ser man inte så ofta! Vi gjorde mycket tillsammans med dem när jag var mindre. Åkte på skidsemestrar och så, så dom har man haft mycket roligt med. =) Det är för övrigt mammas o pappas kompisar o deras son så de är inte i min ålder... Kul kul...

Sedan så ska jag på home party i kväll hos Inga-Britt. Pontus moster. Hon har haft så många patyn men jag har inte gått så nu tänkte jag att jag får väl ta o bjuda till... O de andra partyna har varit ljusparty och jag har massor med ljus kvar sedan tidigare partyn. På tal om ljus så har jag faktiskt tänt några här i huset i dag i från party light så det luktar jättegott här hemma!

I går så var vi med Svärmor o svärfar till Örebro för att dom skulle kika på en ny husvagn och en ny TV. Gick jättebra med Alexander... Lite läskigt när det var första gången som vi skulle vara borta lite längre men han var lika snäll som vanligt! Min lilla prins! =) En sväng på Ikea var vi ju tvungena att ta också så klart och det blev lite handlat. Bland annat en krind till trappan så att vi slipper att böka med kompostgallrtet... Vi tänkte att vi behöver ju ändå snart att ha det för Alexanders skull så det var bara att slå till... Kompostgallret har vi haft för att stänga till för hundarna!

Så klart att vi ska komma o hälsa på er någon dag Emilie, jag sa det till Poppe också och han höll med så vi dyker förbi någon kväll! =) Ni är välkommna hit också om ni vill, vi gör ju inte så mycket nu för tiden förutom att vara hemma mata Sander och byta blöjor =P

Helga...

Japp, den smyger sig på igen... Inte för att jag känner så stor skillnad efter som att jag gör samma alla dagar i veckan nu för tiden... Men ändå! Pontus är ju ledig i alla fall så han kan ju hjälpa till och det är ju skönt! I dag så slutar han klockan ett så det e inte långt kvar tills Pappi kommer hem nu! Vet inte vad man skall ta o hitta på i dag? Mamma o pappa åkte till sälen över helgen så dom kan vi inte hälsa på... Jag får ta ett snack med gubben när han kommer hem! Nu ska jag försöka att ta tag i mig själv! =) Kanske skriver en rad i kväll igen om jag har tid och ork...

Slöa...

Det e vad jag har gjort i dag... Har precis klivit ur morgonrocken o klockan e 15.01 *suck* Jaja bättre sent än aldrig eller hur! Känner mig inte kry, började känna redan i går att allt inte var som det ska! Har onti halsen o känner mig allmänt hängig så det e nog bra att bara vara hemma o softa i dag. Vill ju inte bli mer sjuk! Både för min egenskull och för att inte smitta Alexander med någonting! Tänker på läkningsprosessen också att det e ju inte bra att li sjuk för då tar det ju längre tid o jag vill inget hellre än att vara helt återställd NU!!!! Så jobbigt att behöva att tänka sig för vad man gör hela tiden, vad man ska lyfta o att inte ta i för mycket! Enywasy så har jag inte gjort mycket alls i dag!

Mest pillat på datorn, sitter o pular med lite design... Kul faktiskt när man får till det! När Pontus kommer hem ska jag passa på att smyga ur huset en stund. Ska hem till mamma o pappa o hämta en nyckel o sen ska jag åka o köpa något riktigt gott till mig o hjärtat ♥

Bjuder på en bild jag precis gjort färdigt =)


bebisträff...

I dag så har jag och Sander varit och hälsat på hemma hos F, O & I hon hade bjudit in mig o Sander J & N och S & N Det var kul att se alla det små livena! De är ju för söta. Gud så de växer! I & N är ju redan dryga halvåret och N lite mera än två månader minst var Alexander som fyllde en månad i går! =) Så en massa bebisprat blev det och fika till det..

Annars så har vi inte gjort så mycket var på Coop o inhandade ett par korgar att ha saker i såååå bra. Det var rea på dom om man hade coop kort vilket jag inte har så jag tänkte det att jag skaffar väl ett sådant då! Jag handlar ju aldrig där så har ju aldrig behövt något... Och det tyckte jag var dåligt för att man fick betala 100kr för att bli medlem?! Dom ska väl vara glada att folk VILL vara medlemar eller är det bara jag som tycker så? Jaja jag betalade i alla fall så kan ju inte säga att rabatten lönade sig då =( Men nu har vi i alla fall ett med mera kort...

Se så fina korgarna blev ska ha vantar o mössor i de två små och de verse saker som annars ligger och skräpar i den stora... Nöjd i alla fall!



Så skönt att man kan städa undan lite nu =)




Här bor nu mera våra mössor o vantar...




Så arg man kan vara då...




Stor killen ser ut som en prickigkorv =) mamma gilla...



Nej nu blir det TV med poppcorn, är ju arga snickarn på burken i kväll =)

Utmanad

Frida har utmanat mig på sin blogg...

- gå in i mappen "mina bilder".
- gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
- visa bilden på bloggen och skriv något om den.
- invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.




Blev ett kort på Poppe och på V & D:s förra hund Devil

Nu utmanar jag Emelie, Therese, Linda, Sara, Sus och Carro till att göra det samma på sina bloggar!

1 Månad i dag..

Japp så fort rinner tiden i väg! I dag fyller Alexander en månad och jag har alltså varit mamma lika länge... Känns jättekonstigt men man börjar att hitta in i den här rollen nu! I dag så ska vi till BVC för att titta om vi växt något också! Sedan så pratade jag med V och vi skulle sammanstråla på stan sedan för att ta ett varv! Skönt att få komma hemmifrån o göra något annat för en gångs skull! Annars så görs det inte mycket.. Tvättar lite o så blir dt en del plock för gud vad man stökar ner hela tiden nu när man har barn... Vi lägger ju saker överallt! Men det blir väl lite struktur på det också snart hoppas jag!

I går så var vi o handlade på jobbet. Det var kul att se alla, men gud så lugnt de hade det! Känns så konstigt att vara där nu när dt var så längesedan man jobbade och när man inte ska jobba! Men det ska faktiskt bli kul att komma tillbaka sen när den dagen kommer!

Har beställ lite kläder ifrån Ellos också. Det blev bla en ny vårjacka och ett par sandaler... Jättefint! Men det känns lite vemodigt att handla kläder nu när man är så "tjock" fortfarande. Så det blev inte alls mycket! Längtar tills att jag har läkt ihop helt nu så att man får röra sig ordentligt och kan börja att träna! Vill bara bli av med alla extrakilona nu!!! Plus att jag hade tänkt att skala av några extrakilon när jag ändå håller på =P

I går så snöade det i massor o i dag så töar det bort igen såååå synd tycker jag. Antingen så får det vara vinter eller så kan det bli vår tycker jag! Men det dröjer nog inte länge nu för det e ju faktiskt Mars redan och i onsdags tror jag att det var som jag var hos mamma och då kvittrade fåglarna så fint!

Nej nu ska jag ta tag i mig själv o göra mig redo för att möta världen! Kan ju inte lämna boet som en skata HAHA


GRATTIS igen älskade unge!