Irriterande

Var något sen nu med att betala räkningarna. satt ner och skulle göra det nu. Och halvägs in i den redan deprimerande processen så slutar SEB:s system att funka. Nu går det inte ens att logga in längre! Grrrr får väl prova lite senare igen antar jag.

Nu ska jag ringa min gamla A-kassa. Fylla i VAB papper som ska med till dagis och skrivas under. Tråkigt men måste göran. I dag så ska vi till BVC igen. Det var ju inte igår vi var där direkt! Det ska bli kul. Vaccination ska A få också stackars liten! Måste ringa dagis och säga att han kommer lite senare idag derför. Han ska ju börja klockan 13.00 men i har tid på BVC 13.15

Nu blir det lek och bus en stund!

Larm!!

Fy idag så gick larmet på butiken.. Aldrig roligt när det händer! Jag har jobbat stängning med E idag.. Annars så har allt flytit på som vanligt trotts att man varit ledig i 4veckor. I kväll så e P med grabbarns A hos farmor och jag ska ha lite tv mys med F här hemma.

I torsdags så var jag hos vetrinären med kära chanti igen.. Hon e dyr i drift den där hunden. Provsvaren såg bra ut den här gångon också trotts att hon blivit lite hängigare de senaste veckorna. Om hon inte blir sämmre så ska vi fortsätta som tidigare med medicineringen. Mammas lilla älskling..

I måndags jobbade jag första dagen efter semestern igen.. Alexander hade första dagen på dagis efter 6 veckors ledighet. Det gick super bra.Jag väntade mig att han skulle vara ledsen men han var så glad så.. Hoppade glatt iväg med de andra barnen och lekte. Kul för han att få leka med andra barn lite igen.. Mamma och pappa e så tråkiga att leka med.. haha


dagarna rullar

Fortfarande semester.. Det här är min sista vecka. Och idag så är det Tisdag. Men det gör inget på ett sätt så ska det bli skönt att börja jobba igen. Man gör ju inget när man är ledig själv! Förrutom att laga mat tvätta diska o ja.. Sånna där trista saker!

I går fick jag ett medelande om att jag kunde komma och hämta ut min telefon som har varit på lagning igen... Hoppas att jag får en till ny nu! Och ännu bättre hoppas att de inte hade någon 3gs så att jag får en iphone 4 i stället! =) Det skulle vara TREVLIGT! Men så blir det väl antagligen inte! Åhhh jag älskar min nya dator.. P verkar att vara ett mindre fan då han drömmde mardrömmar om datorn i natt! Haha Stackars liten..

You are my life now!

Japp Twiligt har tagit över mitt liv. Jag älskar böckerna! Filmerna är OK.. Lyssnar även på ljudböckerna nu... Kan inte få nog! Och jag vill ha "HELA SAGAN"! Det är skönt att ni är såååå många som delar min besatthet på precis samma sett annars hade jag nog blivit lite rädd för mig själv! Bjuder på några klipp..




 

 


Ny dator =)

Mee Happy, och fattig kan man väl kanske också säga.. Den här veckan har det blivit mycket shopping.. Men jag gillart! =) Vi sålde ju bilen..



Och har köpt en "ny" igen.. en likadan som den här..



Vi har också passat på att köpa nya sängar till oss själva! =) Det har vi pratat om så länge och nu slog vi äntligen till..


Så nu sover även vi som kungar! Ska bara klura ut vilken typ av sänggavel jag vill ha till den!
Och sist men inte minst så har jag köpt en ny dator!.. Så nu blir det inge shopping på ett tag =/ Men jag är super nöjd då vi lyckades att göra 3 klipp!


Wiiii synd att man inte har såååå mycket tid som man vill ha framför datorn nu när man har en ny... Men nog om det nu!

I Onsdags så var jag hemma hos M&A och det var trevligt... Tack så mycket för en bra kväll alla inblandade.. I helgen så har D & M varit här med husvagnen o kampat på våran tomt och det var också väldigt trevligt! =) I går eftermiddag så var vi hemma hos mammi o pappi o hälsade på, min lillebror hade fått komma hem över helgen och han bor hos mamma och pappa då. Skönt att se att det går åt rätt håll! I går kväll så åkte P till A en sväng på kreftskiva o F kom hit o höll mig sällis.. Nu kallar plikten..

alone..

Japp idag så började P att jobba igen efter 4veckors semester. Själv har jag bara haft 2 så hag har två kvar själv nu! Eller själv o själv... Alexander är ju hemma också! =) Vi sålde ju bilen i förrgåt till T & C. Så jag känner mig någoot strandad såhär nu när VÄDRET är som der e! Jävla piss väder jag fick på min semester då... =( Det är min vanliga tur det.. Jag sitter här o klurar på vad man ska göra en dag som denna! Men det är helt tomt på ideer! Tänker i alla fall sätta mig o kolla blocket för det här går ju inte! =( Visst jag har ju cykeln, men det regnar! Jag + regnkläder & A + regnkläder... Nej jag har ingen lust!

Ska sätta mig och kolla igenom lite kort också. Tänkte att jag skulle framkalla ett gäng och göra i ordning några ramar..



Baki?

i går passade vi på att gå ut på Statt. Det var en trevligt kväll så tack ska ni ha brudar! :) i dag så vaknade jag dock mindre kry.. Trotts att jag inte drack så mycket.. I dag så var vi i grusgropen och kollade på S & I när de åkte lite kross! Sedan så åkte vi hem till dom o grillade hamburgare. Det var väldans trevligt så tack för det! :)

...

... För alla ni som följer mig här på bloggen vill jag säga att allt har gått bra med chanti. Men det är dock fortfarande medicin som gller för henne morgon och kväll varje dag i resten av hennes liv. Men det är inga problem. Hon verkar att förstå att hon behöver ha dom så hon tar dom! Hon är för smart för sitt eget bästa den där hunden! Vill bara passa på att säga till er som inte har era djur försäkrade att skaffa en! Hade inte haft råd att låta henne leva annars! =) Hennes försäkring har redan betalat tillbaka sig för resten av livet! Första fakturan landade på 19700kr =/ vi fick betala ca 5500kr av dom..

Allt har rullat på här hemma och så mycket vardagsmat som har hänt fram till nu känns så orellevant att gå in på! Då skulle jag ju aldrig bli färdig med det här inlägget!

En ny tragedi intreffade förra veckan men jag vill inte blogga om det riktigt än. Men jag tänker sååå mycket på min bror! Ni som vet vet..♥

Just nu så har jag semester och det e trevligt. Vädret kunde vara lite bättre dock! Solen känner tydligen att den e klar för den här sommaren.. =/ Vi håller på och snickrar klart altanen här hemma och det blir så bra sååååå! =) Snart e det "bara" målningen kvar så alla som känner sig manade e välkomna med en varsin pensel!

I går var jag mammig värre och gjorde min första egna hemmagjorda saft! Med lite experthjälp från mormor.. Måste erkänna att jag är lite nöjd med mig själv!

I kväll tjata F om Onsdagsstatt så vi får se!