Morsdag!

I dag så har det varit morsdag! =) Men mina morsdags presneter var sena.. =( I dag så har jag varit hemma hos mamma på förmiddagen och sedan hem till Malin och hålla ett party! Direkt efter det så åkte vi till dfs för att fira Irene och för att fika lite!

Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund innan det e dax för sängen! Håller på att laddar upp bilder som ska framkallas på Alexander!

I morgon så ska vi åka in till Örebro en sväng och kolla på en skrivare och en stol till lillen!

Blev ett kort inlägg i dag...

Sunshine!

Guuud vilket fint väder det var när jag slog upp ögonen i dag! Wiiihiii Det känns så skönt att få se solen igen! Den var uppe o sken redan när hjärtat åkte till jobbet i morse!

I dag så ska jag ner på stan o äta lunsch med Mammorna i föräldrargruppen! Vi är ett jättebra gäng den här gången o det e ju lite kul tycker jag! Alexander var duktig o sov nu ända till klockan halv nio =)

Usch jag har drömmt jätte konstigt och oroligt i natt! Ett tag drömmde ja att jag var kille till och ed =/ Jätteskumt! en så har jag flyttat varit på semester i en liten husvagn tillsammans med Rune kristina mamma pappa pontus bosse och Irene som sagt skut alltihoppa bara!

Funderar på om det inte blåser kallt i dag kanske man ska försöka att på något kort på snorken utomhus! Vi får väl se vad vi hittar på! Ska väl försöka att hinna med IKEA en sväng i dag o köpa köksstol till alex! Nu så är det matdax! Han ropar på mig!

Japp

I helgen som var så var det ju "långledigt" Haha som att man märker av det när man jämt e ledig! I alla fall så håller vi ju på o bygger altan. Så Pontus har ju fullt upp med det! I fredags så hade jag ett party hemma hos S. Så Alexander fick vara hemma hos Irene och Poppe fyllde ju år på Torsdagen så vi bestämde att vi skulle gå på logen på Fredag kväll o fira lite! Så Sander fick sova borta första gången! Jag trodde att jag skulle grina men klarade mig! Det var dock inga mil i från tårarna! Sedan så skulle ju jag jobba Lör eftermiddag och söndag förmiddag! Så det var mycket borta i från lillen! Men nu är allt som vanligt igen så det e skönt!

I dag har jag haft ett party och det gick bra måste jag säga! Kul när det säljer bra! Men produkterna är ju så fina så det är ju inga problem! =)

Jag har precis ätit lite kebabrulle o mår fina fisken!

Ska bjuda på några bilder som jag tog i morse kolla in min lilla sötnoooos!




















Glömmde ju!

I helgen som var så hände det ju en del! Poppe fyllde år och Alexander sov borta för första gången! Berättar om det i morgon ;o) God natt ♥

Like i said!

Haha är skit trött men jag lovade ju att jag skulle skriva en trudilutt i dag så här e jag! =) I dag har det som valigt bara rullat på! Jag har varit på jysk o kikat! J har varit här o hälsat på! Och jag har varit på kronhallen och handlat o lämnat ut en katalog till M som skall ha ett party på Söndag! Det ska bli kul! Sedan så har jag pratat med tjejen om partyt på torsdag också! Ner till jobbet en sväng för att hämta ett paket som jag fått! Ellos =) Köpte en ny fin svart skinnjacka på halva priset SKITBRA! SE dan så tog vi svängen förbi Crossbanan innan vi åkte hem! Bara för att kika lite... Men Alexander ville inte vara med längre så det var bara att åka hem igen!

På jysk så handlade jag två styckena stora lanternor jättefina o kostade bara 349kr! VILKET KAP! Så nu är de färdigshoppat för en tid framöver!

I går så var jag o hade ett party hemma hos S. Det blev ganska så lyckat faktiskt så det börjar att gå bra nu! pÅ TORSDAG SÅ KOMMER FÖRRA VECKANS BESTÄLLNING OCH JAG E SÅÅÅÅ NYFIKEN SÅÅÅÅ oooop capslock var visst intryckt ...

Bygglov är nu inlämnat för altanen som det skall vara tak över 6-8 Veckor tippade de på att det skulle ta innan vi fick svar... Men vi kan ju måla allt som skall målas så länge och bygga klart räcken och så! Så att det bara är att slänga på taket sen när det blir OK.. För det blir det!

Har förresten varit med lillebror på Hallbergs också o hämtat ut färg, så nu kan vi handla virket o bara sätta igång o måla! Kul inte, allt ska målas 3ggr =( Men det blir fint när det e klart!

I morgon så fortsätter det att rulla vidare med babymassage på morgonen. Familjegrupp på em och så ska jag iväk o posta ett paket också! Nu blir det en dusch för att sen hoppa i säng! Hoppas att ni hängde med.... Livet känns lite rörigt just nu!


Dåligt!

Jag vet det e typ bara det jag skriver nu för tiden! Har varit dålig på att ta ig tid för bloggandet! Måste sova nu men jag SKA blogga i morgon! Jag lovar...

ZzzzZzz

Gud så skönt det är när barnen sover =) Alexander sover just nu och jag har passat på att städa en del! Man ska ju inte tro att det betyder vila bara för att han sover ICKE!! Så nu passade jag på att surfa lite också! Var inne på the voice's hemsida o spaade runt lite! Brukar ju titta på det på 5'an varje mårgon då det typ e det ända so sänds. Det o Tv shop... Ja i alla fall så surfade jag runt där och lyckades att hamna på deras tvittrar och efter många om o men så hamnade jag i alla fall på Ophras twitter!!!! Om den e "äkta" vet jag ju dock inte men jag tror det... väldigt cooolt haha finns jätte många roliga twittrare man kan läsa juh! Justin Timberlakes snubblade jag förbi också! =) kika vettja!



Det värkar so att ALLA andvänder twitter!! Typ utom jag då!





=(

Jag vet att jag varit dålig på att blogga men har verkligen inte haft en minut över känns det som!! Fullös medvetslös just nu! Jag har ju mina partyn föreldrargrupps träffar! Baby massagen, Poppe bygger altan jag fixar köket Alexander gråter o ja listan kan ju göras lång!! Helgen har varit fin! I Fredags så var jag nere hoss V o fixade kalufsen och det blev super bra! Jag e SUPERDUPER NÖJD!!! Tack gumms! Jag hoppas förresten att du vet att jag älskar dig inte bara för att du gör mig snygg i håret utan annars också!! Sedan hem och umgås med sonen! Poppe o J började att bygga! Sedan på kvällen så hade jag ett party hemma hos Rockindoll kul att se henne hon såg ut att må fint! Hon berättade en "tjej" hemlis för mig so jag inte ska gå in närmare på! O jag har tänk lite på det! Jag måste säga att jag gillart! U go girl... Lite fränt faktiskt! =) Sedan Lördag så drog J & P på cross o pratade med Dolly som var i på väg till Örebro! Vi bestämde att jag skulle åka in så skulle hon åka med mig hem sen! Men hon hann att åka hem, hon mådde inge bra lillgumman! Så jag o Alexander fick strosa för oss själva! 2st scarves inhandlades! Och en skottärra som killarna skulle ha o gjuta sement i! När jag kom he så satte P & J Som precis kommit hem från crossen igång med att gjuta plint! Så nu till helgen så ska det reglas och sedan så ska trallvirke på! Kommer att li sååååå underbart att få en altan igen! =)

I morgon skall köket göras klart!!!!!! Det bara ÄR så.... Sedan ska jag gräva upp en rabatt här ute med fula blommor i och så smultron i hela rabatten i stället! Det blir MUMMA det =) Ska åka till Jysk någon ag också och köpa krukor som jag kan så i och ställa på altanen =)

På torsdag så fyller mitt ♥ år! Grattis i förskott =) Blir full rulle då med då grabbarna sätter igång med altanen på Onsdag, på Torsdag fyller han år + altanbygge. På fredag har jag party hos S + altanbygge måste ha barnvakt! Lördag jobbar jag + altanbygge måste ha barnvakt! Söndag så jobbar jag + party efter det + altanygge *suck* kommer knappt att se varandra till veckan ju! Men det ska bli skönt när det e klart sen! =) Nu ska jag surfa vidare lite och sedan ska jag sova!

Tips: Just nu så är det supererjudande på serien Vit lilja! perfect home gå in på våraprodukter bläddra i katalogen genom att hålla muspekaren i de övre hörnena! Och se sidorna 14-16. Middagstallrikarna kostar nu 990:- för 12st ordinarie pris 1350:-  Samma med pasta/salladstallrikarna 12st och de djupa tallrikarna kostar 598:- för 12st Super snygg serie och jag älskar pasta tallrikarna som jag har köpt själv o andvänder varje dag! =)

100 Happenings

I går så var jag på party hos en tjej som hette Lina. Hon hade lyckats att få ihop nästan mellan 15-20 stycken... Men det gick bra och det känns skönt att veta att man vågar att ha stora partyn nu! =) Sedan så var jag så duktig att jag gjorde mina egna dop inbjudningskort i går de blev jättefina och skall postas i dag. Köpte bara ett lit dyrae papper så att de såg lite lyxigare ut!

I dag ska jag försöka att skicka beställningen från partyt då det beställde mycket av en vara som det inte finns många kvar utav så jag HOPPAS på att få hem dem i tid!

Jag limmade även borden i köket i går så att den lossnar och så att jag kan örja att spackla & tapetsera senare i dag! Kusse M är en klippa som e här o hjälper mig på dagarna! Men i dag så är schemat mera än fullspäckat! Först så ska jag rycka dän borden. Försöka hinna med en dusch innan A vaknar... Sedan klockan 9 börjar baby massagen... Det ska bli myyyysigt o skön stund för mig o Sander så det ser vi fram emot! Sedan så he en snabbis för att sedan skynda tillbaka ner dit för ett föreldragrupps möte! Det e med kul o få se alla barnen hur de växer. Och i dag så ska vi laga smakportioner =)

Sedan hem igen.. Ringa Micke om han redan inte e här snäll som han e så skulle han kanske komma innan jag gick på mötet o börja att spackla! Tackar tackar... O sen ringa ringa V för att se hur det blev i dag om vi skulle ta o fixa kalufsen! Skulle vara skönt att få det gjort då jag inte e så mega stylisch nu =/ Hon e en klippa må jag säga! Ilove u V! Sen efter det så blir det väl he o kolla om mamma o poppe behöver hjälp de ska tvätta fasaden i dag så att de e gjort innan altanen kommer upp! Sedan natta Sandro och sist börja att tapetsera! Pjuhhh Allt timat o klart in i minsta ditalj!


Skönt att det inte var nåt i går F! Synd bara hur vissa är... Pekar, dömmer & domderar! *suck*

Längtar lite efter att vi ska till Liseberg i sommar faktiskt! Kul o få känna sig som ett barn på nytt!!!!

Duktig flicka!

Gud vilken energi jsg fick utav att åka i väg o få jobba i de här två dagarna! I dag så har jag städat tvättat o fixat.. Jag o M har slipat våra bänkskivor och mörkbetsat dem! Det blev sååå fint o jag e super duper nöjd! Sedan så har F varit förbi en sväng o vi tog med Sander o dogsena på en priomenix! Vädret blev ju riktigt lovande nu fram mot kvällen så det var skönt att komma ut! På vägen hem så gick vi förbi hennes lya o jag passade på att följa med upp en snabbis för en tjuvtitt! Mycket nice har du det där gumms =)
 
Åhhh jag e nervös nu! Pratade med en tjej som jag ska till o ha party i morgon o hon hade fixat med lokal och det skulle komma mellan 10-15 personer! Så nu ska jag sätta mig o läsa igenom produktinformationerna och se till så att jag värkligen vet vad jag pratar om! Skulle behöva fixa dopkortena och några utskrifter i morgon på dagen först bara! Poppe o hans kusse skulle mäta på material till den nya altanen så att Irene kommer o tar hand om sander em stund i morgon!

Kan inte släppa det att jag blev så nöjd med bänkskivorna! Wiiii det blev precis så som jag ville att det skulle bli juh! Nu ska det bara upp nya tapeter också så seer det allt lite bättre ut ska ni se!!!

Klockan tickar o det e dax för bingen... Men först produktinfon och limma borden i köket så att den släpper...

Nostalgi chock!

Japp nu så har jag jobbat den första helgen på drygt fem månader igen! Första halvtimmen var lite ringrostig men sen så var det som om man bara varit orta i en dag!! Så man kan säga att det gick bra! Kom ihåg de flesta plu koderna! Kom in i skopet o i alla dörrar och kom ihåg alla rutiner! Så det var ju skönt att veta! Snart e det ju sommar också o då kommmer u Maria hem o jobbar så man får hoppas att vi får i alla fall något pass tillsammans!

Jag fick världens nostalgi tripp i dag när S kom till jobbet och betättade om deras utekväll i går.. De hade dansat i ring sådär som man gjorde i lågstadiet och att en dansade i mitten o så turades man om! Gud så kul  man hade på de där knatte discona! HAHA när jag tänker tillbka när jag o J som det oftast var då vi var Bill o Bull på den tiden... Vi skulle göra oss i ordning fixa hår, smink o leta efter något som man kunde ha på sig! Jag kommer ihåg när det var inne med knästrumpor o kortkjol... Det var tider det... Man dansade tryckare och frågade chans på varandra! Jag kommer ihåg när vi skulle sluta sexan o börja sjuan och den där osynliga lagen om att då var man för gammal för att fråga chans längre! Då var man bara tvungen att börja hångla med någon och jag kommer ihåg vad rädd jag var för det! Haha Men det gick väl bra till slut det också!

Nu har jag precis laggt lillsnorken... Han ville inte riktigt somna i dag! Han har ju varit ensam med pappa i dag o bara sovit i typ en timme under hela dagen! Så han var övertrött o ville inte riktigt somna men nu så tror jag i alla fall att han har lyckats att somna!

Nu vill min kära mongo till sambo ha datorn så får skriva igen någon annan gång =)

Morgon ska det lekas med F o det ska bli kul för det var längesedan nu! Kanske kan gå hem till henne  o kolla in hennes nya place.. Observera att nya menas med typ ett halvår gammla snart =P

Jobba!!

Japp i dag så ska jag jobba första dagen igen på VÄLDIGT LÄNGE!!! har igentligen inte tid att skriva just nu ska ska fatta ig kort!

DET SKA BLI KUL O FÅ JOBBA IGEN!!

I dag har jag uppdaterat min blogg igen blev den inte fin?

Ska försöka att skriva i kväll när jag kommit hem igen =)

Vaccination

I dag har vi varit på BVC och fått vaccin! Man får ju frågan om man vill köpa till spruta imot hepatit och de gjorde vi! Den skall räcka tills han e 20 och då så får han helt enkelt ta ställning själv i fall att han vill förnya den! Då är han ju vuxen... Vi tyckte att det kändes tryggt att ha den... Då vet man ju det när man ska ut o resa... Så en spruta i varje lår har han fått i dag! =)


I dag så har jag gjort något dumt! Sorry darling men jag råkade att skrapa fälgarna på Audin.. Inte bra =/ Hjärti blev inte glad när jag berättade... Hoppas att det går att fixa!

I morgon måste jag fixa kataloger till 2st kunder o sedan ner till banken o sätta in pengarna på mitt PF konto... Måste köpa en present till Pontus också! Vart jag ska få pengarna ifrån vet jag ju dock inte..... Det kommer att bli VÄLDIGT bra att jag börjar att jobba lite igen så att det rullar in lite mer pengar!

Nu ska jag sova höll på att somna på soffan här förut!

Tänder!

Japp jag tror att det är på G nu! Alexander har varit kinkig hela dagen i dag och gnällt! Inte har han sovit mycket häller... Men nu soer han i alla fall! I natt så vaknade han vid två halv tre tiden. Men de två nätterna innan det så sov han till runt åtta tiden på morgonen så det får man ju säga är jättebra! I alla fall så har han börjat att dreggla och suga på händerna typ hela tiden och jag tyckte att tandköttet var lite vitt på ett ställe... Men vi får väl se!

I dag kom leveransen av varorna från partyna V17 =) Lika kul varje gång alla saker är så fina! Kunde inte låta bli att handla lite själv också så Luna vasen är nu min plus en ram i den nya serienSantiago som jag fick gratis för att jag varit duktig och sålt! Sedan så har jag också köpt kopp & fat ställningen i kjöckenkos såååå snygg! Den e mycket snyggare lajv an vad den är i katalogen! Var ju tvungen att passa på nu innan den skall utgå! Jag är i alla fall supernöjd =) Jag skulle ju ha haft ett party i kväll men det blev avbokat för alla som sagt att de skulle komma hade plötsligt fått förhinder så det var ju synd. Men hon skulle höra av sig om en ny tid så får vi se då!

På Lördag jobbar jag första kvällen på kronis på LÄÄÄÄNGE!! Undrar hur det skall gå... Det e min första helg nu o sedan så ska det rulla på med varannan helg! Det kommer att göra gott i penga kassan!

I morgon så ska vi ner till BVC för vaccination utav Alexander.. Den lilla stackaren skall få sin första nu! Eftersom att de sa att han kan bli dålig av vaccinet så passar jag nog på att ta en promenad på förmiddagen och tar bilen ner till stan. Vill ju komma hem direkt så att han får ta det lugnt! Alvedon skall inhandlas också utifall att! Han har ju varit så duktig förut när de har stuckit honom så det e säkert inga problem!

Poppe jobbar ju natt nu ända tills på Torsdag och då tänkte han köra lite cross igen... På lördag var det crosstävling någonstans som han Bosse & Irene skulle iväg på. Jag skulle igentligen också ha följt med men eftersom jag jobbar så får de åka själva! De tar ju givetvis med sig Alexander också! HAn kan ju inte vara själ hemma...

Nu ska jag göra mitt pilates pass lite snabbt sedan är det sängen!

Cross

I dag så har vi varit på crossbanan och kikat på Poppi och killarna när de har brännt runt! Ponts kedja gick av innan sista hitet så vi åkte hem tidigt! Annars så hade jag kameran med i högsta hugg så här bjuder jag på några bilder från dagen =)





Poppe Adam + förmig okäng, poppe poppe & poppe





Bruwze efter ett pass, poppe mekar hoj (kedjan gick av) alexander sover gott & Carro, magen & Rickars cross..



Carro kom upp till crossbanan också kul att se henne och magen... men hon hade inte gått upp så mycket bara 4,5 kg typ... och 4mån kvar önskar att en annan hade varit så duktig! Då hade man kanske sluppit allt slit nu efteråt =P!!! Så skönt att Alexander inte mår någe dåligt av att vara på crossbanan... han sover som en stock varje gång vi är iväg! Visserligen så har han ju hörselkopor så inte för den sakens skull men jag tror att ljudet blir lite sövande! I alla fall så är det ju bra...

För övrigt så har vi bytt upp oss på Nan2 nu i sntäälet för ettan då han inte blir helt nöjd med nr1 längre... Funkar ju bra så det e väl bara att köra på!

I dag så passade jag på att åka förbi Kronhallen i Degerfors och handla innan jag åkte hem och där lyckades jag att stöta på M...  Det var jättekul att se dig lilla gumman! Vi måste ses sen när du är hemma lite längre! Och här är länken till heminredningsprylarna som jag säljer som du inte hittade Perfect home... ;) Det var i alla fall kul o se dig o hoppas att det inte dröjer allt för länge tills nästa gång!

Haha jag har så roliga djur wilda är ju en riktig knähund i alla fall! Hon har kommit på att hon redan kan sitta i Alexanders knä kolla här... Jag var bara tvungen att fota dom!



Och nu är också familjen färdig tatuerad för den här gången! Poppe var iväg i går och gjorde klart sitt ben! Jag börjar vänja mig lite mer med min nu är vad jag känt tidigare en de känns fortfarande inte 100! Ni vet när man har haft en bilt i huvudet på hur man skulle vilja ha det och så blir det inte riktigt så.. Det e lite svårt att släppa men som sagt så kan jag ju inte göra så mycket åt den nu... Kan ju inte tatuera över den här direkt.... Här kommer bilder som jag lovat!



Min nya, Jocke blir gaddad, Poppe och sist Poppes färdiga!

Pontus blev skittnöjd i alla fall med sin och Jocke också! Min lillebror hade varit nere o gjort en naken tjej och den skulle tydligen också ha blivit bra men jag har inte sett den ännu...


I går så var vi inne i Örebro o shoppade! Blev ett linne o en kjol till mig som inspiration att gå ner i vikt igen =) Ett par shorts och ett linne till Pontus o ett gäng med kläder till snoken.... Så nu slipper vi att gå nakna!

Ska skicka ett mess till MAria att jag vill med o gå i morgon! Pontus ska jobba natt i dag så det ska bli skönt att komma hemmifrån en stund så han får sova lite! Sedan vid halv fem så ska jag till dfs o ha ett party! KUL KUL! Ska förresten sätta mig o beställa förra veckans varor nu o sen ska jag kolla på om jag kan designa egena Dopkort! Sen ska jag be Pontus o han kan fråga Rickard om vi kan låna deras party telt till dopet så vi kan ha fikat hemma här!



♥Mammas PRINS♥




Nu vet jag vad Pontus ska få i födelsedags present! =D

SOL!!

Gud vad jag älskar det här vädret! HAr precis kommit hem från promenix med M & L... Så skönt att ha det avklarat! Solen bränner som bara den.. Fick ta av mig tröjan och gå i bara T-shirt NJUUUUTER för fulla muggar och hoppas att det håller i sig nu! TÄnktom det här skulle få hålla på hela sommaren  vilken kanon sommar vi kommer att få då! Fast det blir väl som vanligt... Fint nu på våren fram till studenten och sedan regn hela sommaren! Men jag nu ska vi inte vara negativa! Passa på att NJUTA nu allihoppa...

Tatueringen börjar faktiskt att kännas lite bättre nu.... Inte helt 100 men den sitter ju där den sitter... Kannske känns bättre sen! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!

I går så blev det grillkväll och majbrasa! Det var gott det! Och måna roliga skratt bjöd kvällen på också!

Vill passa på att tacka M igen för promenaderna känns skönt nu efteråt! Ganksa skönt att få skvallra lite under tiden och ändå gå fort! Annars så brukar ju tempot bli ganska lågt när man går två! Du tycker väl det när du går med mig kanske men jag tycker att det blir perfekt!

I dag så ska jag prata med J och se om vi skulle passa på att ses i dag en sväng! Jag skulle vilja åka in till Örebro en sväng men vi får se om det hinns med! Det är ju röd dag i dag så de stänger ju klockan 6 och poppe skulle fixa lite saker först!

Pratade med Mäklaren och han hade självklart glömmt bort oss helt och hållet! GUd så irriterande! Fast jag hade väl misstänkt det i juförsig! Men ändå... Han hade inte ens pratat med sin kolega om vårat hus men han lovade att han skulle ringa på Måndag! Han skrev en komihåg lapp om det nu också så att han inte skulle glömma!

Nej nu ska jag surfa runt lite sen ska jag ut och njuta av vädret!