??

Vad hände igentligen i veckan som varit! I torsdags så hade vi bestämt att vi skulle ta en road tripp till STHLM för att hälsa på familjen annorlunda. Vi skulle bara vänta på att Alexander slutade dagis så skulle vi slänga oss i bilen. Men då rungde S från jobbet och skulle skulle fråga om jag kunde komma tidigare till jobbet! Fuck! Jag hade helt missat att jag skulle jobba. Så det var tur i oturen att hon ringde. Annars så hade jag varit i Stockholm när jag skulle jobba. Det hade INTE varit bra. Jobb passet blev en ren katastrof som slutade med en polisanmälan. Mer detaljer vill jag inte gå in på.. =/ Ska till polisen i morgon för ett polisförhör.. Känns lite vemodigt måste jag säga!! Men det måste ju göras så. Vi bestämde i alla fall att vi skulle åka direkt på fredag morgon i stället. Och det gjorde vi. Em liftade med oss för att passa på att åka upp och hälsa på sin brors lilla dotter. =) Hon blev så glad över att hon fick åka med oss.. =) Det e klart att hon skulle få mysa bäbis!! I alla fall så kom vi fram till Idige Mathias, Elin, Ella & lilla Isolde. Det var mycket trevligt faktiskt. Jag tror att Alexander blev kär i Ella.. Hahah sötungen.. Charlie som aldrig vill sova sov faktiskt hela natten.. Men Alex därimot VÄGRADE.. Så mamman som aldrig fick sova fortsätter väl med det.. Det är ju dumt att bryta mönster... Haha.. Jag skulle ju jobba i helgen och P skulle på ett möte med crossen. Så vi gick upp tidigt och packade oss in i bilen för att åka hem igen.. I bilen på vägen hem hör vi att det varit skottlossning i KGA?!?! WTF... Vi åkte ochlämnade barnen i dfs och de sov där så natten lör-sön fick jag faktiskt sova!! =)) Och igår natt också.. Så nu börjar det att rätta till sig hoppas jag!! Håller tummarna! Nu ska jag kasta mig i säng! I morgon är det Xocai möte i degerfors om någon är intresserad! =) Bara att höra av sig! Jag älskar den här chokladen! =)

Fluffy cloud!

Mina nya högtalare låg i lådan idag när jag hämtade posten! Wiiiiii provade den en snabbsväng här precis när jag gick hem efter en promenix med Camilla! Dom var mycket bra måste jag säga! Urbanista London.. Ordinarie pris är 399kr kg betalade 199kr mycket nöjd med mitt köp!! :)

Idag var som sagt Camilla här och hälsade på. Och hon hade med sig älskade wilda. Vad fin hon blivit wilda! Fin i kroppen och fin i pälsen! Och så glad hon blev av att få komma hit! :) så kul att ses.. Vi tog en promenad! Jag var ändå tvungen att gå och köpa schampo då jag inte riktigt stängt flaskan och sedan ställt den upp och ner... Det var TOMT... Så nu har jag tvättat håret med silver schampo 2ggr på raden och jag vill ju inte bli lila.. Så jag vågade inte en gång till! Så dusch fick vänta helt enkelt! Men nu så. Nu har jag köpt schampo så nu kan jag duscha igen. Imorgon är det choklad party hemma hos mig klockan 19.00 om jag har missat att bjuda någon som gärna vill komma så är det bara att pallra sig hit!

Nu ska jag passa på att städa lite, Charlie sover i vagnen än och Alex myser i soffan... Bäst att passa på som sagt!


Love!

Precis som de flesta andra blogginlägg idag så tänker jag uppmärksamma ALLA HJÄRTANS DAG! :) Jag och hjärtat har inte firat mer än att jag och Alex överraskade med semla till mig o P och tårta till Alex! (han gillar tårta!!!) vi firade ju i Lördags istället. Vi firade att vi varit tillsammans i 6 år, och passade även på att byta ringa! Så nu är vi förlovade <3 Älskar dig hjärtat!

Vill passa på att slå ett slag för hälso chokladen xocai... Tror verkligen på denna super produkt! Det har tagits fram så mycket bra forskning runt den och det är ingen "mirakelkur" men alla som vet lite om kost och hälsa vet ju hur viktigt det är med antioxidanter! Och denna choklad är fullproppad av dessa!

Möte i Degerfors för alla intresserade! 28/2 18,30

Hjälp era vänner att må bättre. Tag med vänner, arbetskamrater mfl på ett informationsmöte. Träffa företagets representant från Kanada, Sandy Chambers. Det kan förändra ert och vänners liv till förbättrad hälsa och ekonomi. Vem vill miss a en sådan möjlighet?
Xocai får allt mer uppmärksamhet i media. Nu senast i en välkänd medicinsk tidsskrift. Läkare påstår att Xocais produkter ligger 4-5 år före sin tid. Rå kakao har visat sig vara bland det nyttigaste vi kan äta. När andra företag nu forskar och letar efter nyttig choklad, gjord på riktig kakao så har vi redan funnit den.
I dagsläget finns bara en hälsochoklad och det är Xocai. Det är du och jag som måste upplysa de i vår närhet om Xocai.
Är det inte fantastiskt att vi kan äta choklad med gott samvete varje dag, få i oss antioxidanter, dämpa inflammationer, höja immunförsvaret, stilla sötsug, stärka hjärta och kärl, gå ned i vikt och mycket mera med en helt naturlig produkt utan några biverkningar.
Vi måste få andra att förstå att detta är unikt för just Xocai. Alla dessa hälsoeffekter är inget som går att uppnå med vanlig godischoklad som köps i butik, inte heller med konstgjorda antioxidantpiller. Det är de naturliga antioxidanterna i Xocai chokladen som är så betydelsefulla.
Hjälp till, ta tillfället i akt, delta i ett infomöte och sprid budskapet vidare. Vi måste alla ta ansvar för vår egen och andras hälsa. Vi måste vända den negativa hälsospiralen med allt fler som blir överviktiga, drabbas av fetma, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, demenssjukdomar och andra välfärdssjukdomar. Det är dags att agera innan det är för sent. Och det är så enkelt, att ta ett stort steg i rätt riktning
– ÄT MINST TRE BITAR XOCAI HÄLSOCHOKLAD VARJE DAG.
Det ska bli trevligt att få träffa er med era vänner på något av våra infomöten.
VÄLKOMNA

OBS: blir du medlem nu så får du var fjärde kartong GRATIS!!

Carina och Sandy

Jag säger bara vem vill inte äta choklad varje dag?! Och dessutom med gott samvete!


Soooov

Varför har Charlie slutat sova på nätterna?? Jag blir tokig!! Jag är så trött!! Sjuk och feber har stackarn igen! Men på Fredag ska vi till barn igen för provtagning så jag hoppas att vi kommer till rätta med allt det här då! Inatt vaknade han nog ca 10ggr och bara grinade... Håller tummarna för inatt, men han har redan vaknat 2ggr, så oddsen är inte på min sida... :(

Däremot har han blivit duktig på att äta! Plopp sa det bara så lossnade det.. Och nu gapar han och äter så duktigt! Mamman är såååå stolt!!!

Idag har vi firat Alexander för sista gången.. Farmor & Farfar var här och lämnade paket! Och tårta skulle det såklart ätas! Det sa Alexander till om på skarpen! Jag frågade vad vi skulle äta för mat, TÅRTA skrek han då till svar... Och tårta blev det.. Sån här lyxig pappa mys hade mina killar förut idag! :) underbara killar!!

Kolla Alexander som fastnade i bordet förut! Både jag och P tog upp mobilen för dokumentation innan vi hjälpte killen loss..

Har även varit hos doktorn idag med Alex och hans arm.. Vänster den här gången! Men det gick över innan vi kom dit och allt såg bra ut. Så vi slapp röntgen och fick åka hem i stället!! ;) hoppas att det växer bort snart...

Allmänt
Små barn kan ganska lätt råka ut för att få armbågen ur led. Detta är ingen farlig skada och barnet får inga besvär i framtiden av den. Oftast går det till så att barnet håller en vuxen i handen och snubblar. Skadan kan uppstå när en vuxen drar ett barn i armen och strålbenet i underarmen, alldeles vid armbågen, går ur led. Detta brukar ibland kallas för "pigluxation".
Symtom
Det gör ont i armen men små barn kan inte alltid berätta vad som är problemet utan kanske bara låter bli att använda armen och verkar lite ledsna. Oftast har draget eller rycket i armen varit ganska litet. Därför kanske man som förälder inte genast förstår vad som har hänt.
Behandling
Det är enkelt för läkaren att behandla en armbåge som gått ur led. Läkaren böjer barnets armbåge lite grann, trycker på strålbenets övre del och vänder försiktigt barnets handflata uppåt. Då brukar armbågsleden hamna på plats igen. Det gör inte särskilt ont och barnet behöver inte någon smärtstillande behandling. De flesta barn börjar genast använda armen och handen som vanligt. Det är inte nödvändigt med någon kontroll efteråt.
När ska man söka vård?
Om man misstänker att ett barn fått armbågen ur led kan man kontakta vårdcentralen eller akutmottagningen där man bor.
Man kan alltid ringa sjukvårdsrådgivningen för råd.
(taget från 1177:s hemsida)


Slänger mig i säng!

Idag kom älskade hjärtat hem! Nu är han hemma i 7 dagar! :) jag passade på att ge mig ut på en liten löptur, då jag gett mig tusan på att springa vårruset i år! Så nu är vilodagarna slut!


Belly bandit

Efter graviditeten gördel! Super bra! Värd sin vikt i guld! :) storlek S vit.. 400kr

Bandit hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter förlossningen. Belly Bandit har blivit en favorit hos både Hollywoodmammor och tusentals andra mammor i USA och sprider sig nu över världen! Produkten är designad för att hjälpa till att stödja magen och midjepartiet efter en förlossning och ge en snabbare återhämtning av figuren. Belly Bandit fungerar också som ett stöd under amning.

Du väljer storlek utifrån det midjemått du förväntas ha efter att barnet är fött. Några tumregler är att midjemåttet efter förlossningen brukar vara runt detsamma som vad du har i åttonde månaden. Precis innan förlossning kan du dra bort 7,5-12,5cm från ditt nuvarande mått.

Efter förlossningen gäller det verkliga midjemåttet.

X-Small = 71-83 cm
Small= 84-95 cm
Medium= 96-111 cm
Large= 112-126 cm


Leander vagga!

Då lilleman har växt ur sin underbara vagga, så ska jag nu sälja den... Skickar även med ett Lundmyr bäddset till den! 1000kr hör av er om ni är intresserade, och tipsa gärna gravida i eran omgivning! ;)

För mer info: http://www.leander.com/products/cradle/concept

Vaggans höjd kan snabbt justeras i förhållande till golvet och stimulerar barnets balans. Den är Astma och allergivänlig.

Madrass ingår och kan tvättas i 60°C.

Madrass och tyg är Öko-tex-behandlat dvs. inte innehåller några skadliga tillsatser som kan vara farliga för vår hud och hälsa


Congratulations kids!

Alexander är nu 3:åring.. Hans dag firade vi med att Alexander och mormor åkte och handlade.. Sedan hjälptes vi åt att göra tårta! Han fick några paket också såklart! :) Han älskar Laban just nu, så han fick en Laban snutte av mig... Sen fick han endel kläder och ett puzzel och ett memory spel av sin mormor & morfar... Eftermiddagen tig vi en sväng ner till stan och biblioteket för att låna några Laban böcker och en Pettson & Findus CD.. Som är favoriter nr 2!!! :) älskade kille.. Kvällen slutade med att Alexander Sov kvar där och jag och Charlie åkte hem själva.. Igår blev C 8månader Shit säger jag... Bu hoppas den här mamman på att hon får sova inatt.. Har varit lite si & så med det de senaste nätterna!! Så ska ta och kasta mig i bingen på en gång!! Håller tummarna för inatt!! Imorgon är sista dagen, sen tisdag kväll kommer äntligen hjärtat hem!!! Onsdag kväll fortsätter kalasandet för Alex.. Med pappa, farmor och farfar! :)

Kolla smarta Charli, det börjas i tid!!

Idag åkte Charlie pulka för första gången.. <3


Soffhäng

Ligger hör på soffan och känner mig väldigt ensam! När det närmar sig såna här dagar som födelsedagar och sånt så känns det mycket jobbigt att Pontus inte är hemma och kan fira med oss! Imorgon är det ju Alexanders födelsedag och jag får fira bäst jag kan tillsammans med Alexander här hemma!! Pontus jobbar till på tisdag så kalas på riktigt för godingen blir det inte förens onsdag.. Han var borta på Min födelsedag också och det kändes väl inte jobbigt på samma sätt som när det gäller ens barn. Men det kändes ändå trist! Missförstå mig inte! Jag vet såklart att fick han välja så skulle han vara hemma med oss!! Men tyvärr så måste ju pengarna också rulla in som dom ska!

Mamma är ledig i morgon och hon skulle höra av sig i morgon så skulle vi hitta på något roligt tillsammans med Alexander! Älskade lilla hjärtat!

Ska säga till P att kolla upp den eventuella resa till Filippinerna nästa vinter.. Måste prata med familjen annorlunda i såfall om vi ska åka/boka! :) som sagt så vill jag väldigt mycket just nu... Det kostar att ligga på topp!! Men samtidigt så skönt att ha lite att längta till! :) det är ju långt kvar så man hinner spara!!! :P

Någon som har någon bra Idee på hur jag kan göra min killes dag lite extra speciell?

Överlycklig by The way... Charlie har ätit MAT två ggr idag!! Wiiiii hoppas att det börjar att lossna nu!!


Omelett frukost

Idag försov vi oss.. Så efter att ha lämnat Alex på dagis och matat Charlie så var det dax att mata sig själv lite.. Blev en omelett till frukost idag! Inga fel måste jag säga! Imorgon är det Alexanders stora dag! :) så jag ska packa mig in i bilen och åka och handla lite...

Underbart väder ute... Lyckades inte fånga det på bild, men det snöar glittriga fina snöflingor ute.. Och så solen som lyser!


Sugar ruuusch!!!

Det är helt sinnes, jag är så grymt beroende av socker!! Idag är det 2 veckor utan socker och trotts att det värsta suget har lagt sig så ringer det fortfarande i bakhuvudet efter en ny socker kick! Och framförallt nu när jag är själv hemma i en vecka igen! P åkte igår och kommer hem tisdag kväll igen! Min diet går annars bra! Följer programmet och är minus 4kg på 2veckor! Vi fortsätter i minst 4 veckor till! Kommer kanske att lägga in en fusk dag när vi firar Alexanders 3års dag.. Vi får se hur jag gör!

Älskade Alexander fyller 3 år på FREDAG!!! Älskade älskade Lill killen blir stor! <3 och dagen efter det så fyller Charlie 8 månader!

Nu är vinter semester bokad i Sälen!! 22/3 åker vi! :) mamma har tagit ledigt från jobbet också så hon ska vara barnvakt.. Vi bor på hotel och mamma pappa och Alex sover i husvagnen! Blir skönt att komma bort en stund!! :)

Nu sover vi en stund, så tar vi nya tag i morgon!! <3

Haha såhär kan det gå när man är supertrött på Ica maxi!! Alexander tro det eller ej somnade såhär! :P