Love!

Precis som de flesta andra blogginlägg idag så tänker jag uppmärksamma ALLA HJÄRTANS DAG! :) Jag och hjärtat har inte firat mer än att jag och Alex överraskade med semla till mig o P och tårta till Alex! (han gillar tårta!!!) vi firade ju i Lördags istället. Vi firade att vi varit tillsammans i 6 år, och passade även på att byta ringa! Så nu är vi förlovade <3 Älskar dig hjärtat!

Vill passa på att slå ett slag för hälso chokladen xocai... Tror verkligen på denna super produkt! Det har tagits fram så mycket bra forskning runt den och det är ingen "mirakelkur" men alla som vet lite om kost och hälsa vet ju hur viktigt det är med antioxidanter! Och denna choklad är fullproppad av dessa!

Möte i Degerfors för alla intresserade! 28/2 18,30

Hjälp era vänner att må bättre. Tag med vänner, arbetskamrater mfl på ett informationsmöte. Träffa företagets representant från Kanada, Sandy Chambers. Det kan förändra ert och vänners liv till förbättrad hälsa och ekonomi. Vem vill miss a en sådan möjlighet?
Xocai får allt mer uppmärksamhet i media. Nu senast i en välkänd medicinsk tidsskrift. Läkare påstår att Xocais produkter ligger 4-5 år före sin tid. Rå kakao har visat sig vara bland det nyttigaste vi kan äta. När andra företag nu forskar och letar efter nyttig choklad, gjord på riktig kakao så har vi redan funnit den.
I dagsläget finns bara en hälsochoklad och det är Xocai. Det är du och jag som måste upplysa de i vår närhet om Xocai.
Är det inte fantastiskt att vi kan äta choklad med gott samvete varje dag, få i oss antioxidanter, dämpa inflammationer, höja immunförsvaret, stilla sötsug, stärka hjärta och kärl, gå ned i vikt och mycket mera med en helt naturlig produkt utan några biverkningar.
Vi måste få andra att förstå att detta är unikt för just Xocai. Alla dessa hälsoeffekter är inget som går att uppnå med vanlig godischoklad som köps i butik, inte heller med konstgjorda antioxidantpiller. Det är de naturliga antioxidanterna i Xocai chokladen som är så betydelsefulla.
Hjälp till, ta tillfället i akt, delta i ett infomöte och sprid budskapet vidare. Vi måste alla ta ansvar för vår egen och andras hälsa. Vi måste vända den negativa hälsospiralen med allt fler som blir överviktiga, drabbas av fetma, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, demenssjukdomar och andra välfärdssjukdomar. Det är dags att agera innan det är för sent. Och det är så enkelt, att ta ett stort steg i rätt riktning
– ÄT MINST TRE BITAR XOCAI HÄLSOCHOKLAD VARJE DAG.
Det ska bli trevligt att få träffa er med era vänner på något av våra infomöten.
VÄLKOMNA

OBS: blir du medlem nu så får du var fjärde kartong GRATIS!!

Carina och Sandy

Jag säger bara vem vill inte äta choklad varje dag?! Och dessutom med gott samvete!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0