God natt

japp nu så ska jag sova! Tänkte skriva lite om hlgen i morgon! =) Saknar mina killar & doggsen!!! Det e tomt här hemma... I dag sa förresten Alexander Mamma för första gången! Undrar om han ropar efter mig och kanske saknar mig lika mycket solm jag saknar honom=) Pontus har försökt att lära honom att säga pappa i stället och han hade alla fall försökt! Så roligt att höra såååå synd bara att man inte kan få vara med själv bara! =) Irene har lärt han att vissla också=) Duktig liten kille vi har!!! I morgon kommer dom hem igen och så ska det bli puss kalas!!

Natti Natti! =)

god morgon...

Som sagt så känns det i luften att sommaren är över och att hösten är här! =( Känns lite trist men inte hänger jag läpp för det! Jag gillar ju alla årstider! Mer eller mindre såklart men alla har sin charm! =) Det är ju underbart med sommar när solen skiner och det är varmt o skönt man kan packa picknick korgen och åka till stranden! Hösten är också mysig när lövena faller och trädena har en massa härliga färger. Det börjar att bli lite murrigt och man får ta fram halsduk & mössa, tända en massa ljus och mysa i soffan! Eller vintern med ett stort fint gnistrande snötäcke. Minusgrader varma kläder och en stjärnklar natt! våren när allt tinar och man känner att sommaren är på väg! Ja jag älskar allt!

I dag så kommer bosse och ska hjälpa till att bygga klart altanen! Han har tagit ledigt i dag och i morgon! Han e så snäll! =) Tak sitter det på halva altanen nu i alla fall! Projekt för mig i dag blir att plocka ner allt på skrivbordet måla om sekretären och göra i ordning här någon gång! Trött på det här nu! Skrivbordet ska ju dessutom ner till lokalen!

Den nya katalogen har kommit nu också och det finns sjukt mycket fint i den! Jag vill som vanligt ha allt meeeen det går ju inte!

I går så var jag hemma hos W med tallrikar som hon köpt! Pastatallrikarna och hon blev supernöjd! Så jag hoppas att de ska bli bra! Jag andvänder mina jämt! I LOVE THEM!!! =)

Det är så mycket som jag är sugen på hem hit till huset! Vill göra om!! Har så mycket ideer just nu saknar dock kapital... =(

I helgen blir det kanske utgång för min del... Grabbarna åker bort så jag blir själv hemma hela helgen! Jag ska jobba Lördag kväll men det e ju lugnt! Det har jag ju gjort 1000 gånger förut=) Vi får se hur det blir!

Luktar gott!

I morse när jag vaknade så luktade det jätte gott ute märks att det snart e höst! Kommer ihåg att så här brukade det lukta ute när skolorna började igen efter sommaren!

God morgon bloggvärlden!

Nu var det längesedan som jag skrev något här vill jag lova! I måndags så fyllde Alexander 6månader! Jag kan inte fatta att tiden går så himmla fort! Men men... Grattis i alla fall på dig mitt älskade lilla hjärta! I går så var I här och hälsade på. Hon ska vara här i två veckor nu. Det var trevligt att träffa henne! Hon känner ju typingen här än så jag sa att det är bara att du hör av dig om du vill göra något! I går var C här också en sväng innan hon skulle till barnmorskan! Det e inte långt kvar nu! Det ska bli så kul med en liten tremänning! Allt var bra med magen i alla fall, så tur var ju det! Man blir ju lite orolig!

B & I var här och hälsade på en sväng och lämnade av ägg också! Fikade lite jag hade bakat en kaka. =) Jag missade ju Alexs dag för jag trodde att den var i går när den i själva verket var i måndags... snacka om virrig! I dag skulle de komma in och hjälpa till att röja lite här hemma på gården! DET BEHÖVS!!! Känns som att vi är en tattar familj! Fast det kanske vi är!?

I går kväll så följde hela familjen med pappa upp till crossbanan när han och R skulle träna! Som tur var så var C med också annars hade jag nog inte följt med! Vovvarna var med också och jag passade på att träna lite med W. Får se om jag anmäler henne till Sofiero. Skulle vara kul att åka ner! Men jag får ringa till V & J och kolla lite...

I går kväll så ringde mamma hon hade varit ute och plockat blåbär i lunedet vid knapped. Där var vi förra veckan med hundarna och alexander och plockade. Men i går så hade hon mött ett vildsvin! Så jag tror inte att det blir några mera blåbär för mig! Tänk om jag hade varit med men barnvagn och hundar! Vågar inte tänka på det! Allt gick ju bra i alla fall. Mamma vände bara och gick däeifrån i lugn takt!