In tha bed!

Ligger redan i sängen när jag skriver det här! Idag är det fredag och P är på "födelsedagskalas" hos Mr Rantanen.. Så jag har haft en lugnt kväll framför tv:n med mig själv! Somnade som vanligt på soffan innan jag vaknade till igen och hamnade i sängen.. Och som vanligt så var jag DÖD och nästan begraven där nere.. Men väl i säng, ja då går det inte att sova?!? Whats up with that? Skit säger jag bara... Idag har jag varit på jobbet och gjort ett mini ryck på hela 3h.. I helgen så blir det också jobb!!! Det behövs ju alltid lite extra cash!!! Nu måste jag försöka att sova iaf!! Natti natt...


39,1

Stackars Charlie är sjuk igen. :( temp 39,1 och hosta och super snorig. I natt som va så blev det inte många minuters sömn! :( jag är helt slut! Håller verkligen tummarna för att han sover i natt! I alla fall lite! Han sover nu iaf så får försöka att somna fort!

Alexander fick sina astma sprayer idag.. Han var super duktig hos doktorn. Tog blodprov också. Inga allergier! Det tackar vi för i alla fall!!! :)

Imorgon skriver vi kontrakt på Wilda, det värker i hjärtat!! Hon kommer med hit imorgon när vi skriver så att vi får se henne! Jag kommer grina ihjäl mig!


Nu måste jag springa o fixa lakan i sängen innan vi ska sova! (om man nu får göra det i natt..)

En inte allt för pigg Charlie..


Vårt andra hem!

Idag startade vi dagen med att åka till dagis o lämna Alexander, sen åkte jag och Charlie vidare till lasarettet för ännu ett besök på barn mottagningen! Vi har ju nu för tiden klipp kort där.. Idag skulle vi se om Charlie var allergisk mot Alvedon, då han har blivit konstig tidigare när han fått det! Man känner sig lite som en hypokondriker när det sen visar sig att det går hur bra som helst! Men tur är väl det! Nu vet vi ju. Och dom sa det att det är alltid bra att kolla upp det under kontrollerade former! Och redan imorgon är det dax att utnyttja klippkortet igen men den här gången är det Alexanders tur! Astma utredning på han börjar i morgon!

Ligger här o skriver nu på grund utav att den lilla Charlie vägrar att sova... Jaaa han e sjuk igen och har nog lite feber! :( NÄR ska det här sluta? Den här gången fick han vara Frisk i en vecka och tre dagar! :( det värker i mamma hjärtat! Och det tar så på krafterna! Jag måste få SOVA!!! Håller tummarna för att han somnade in nu.. Tyvärr på nedervåningen och vågar mig inte på ett till försök att flytta han... Så jag tar soffan... Mmmm comfie!

Kontrakt till skk om ägarbyte på wilda har fixats idag också! På torsdag är hon inte längre vår! Vill gråta bara jag tänker på det! Lilla prinsessan!! Som tur är försvinner hon inte ut ur våra liv!

Saknar även Chanti gumman! Ni kommer alltid att vara mina två små prinsessor!


Ja ill ha kakka mamma...

Japp Alexander vill ha macka, hård smörgås är det tydligen som gäller nu för tiden, det är är den tredje mackan för idag plus en kall korv! Det här med att ha kall korv är super bra! När Alex vägrar att äta frukost innan dagis så kan man ge han en korv. Ibland blir det "frukost i bilen" då han inte är hungrig direkt efter att han vaknar jämt utan vill Lixom vakna till lite först... Lik mamma antar jag då jag själv alltid har kämpats med det här med frukost! Inland blir det ingen frukost alls! :/ jag vet, inte så bra. Men jag är helt enkelt inte hungrig.. Eller sugen! Inatt kom hjärtat hem också! Han har jobbat natt i en vecka så han ligger i sover än! Men skönt ändå att ha han hemma!

Jag är så sugen på att boka en resa till nästa vinter!

Sen vill jag byta bil också!
Det e mycket man vill ha här i livet! :)


Getting bigger by the minute!

Charlie blir sååå stor, och jag får ångest! För det första hade jag ju lovat mig själv att jag skulle blogga lite bättre under Charlies uppväxt så att man har som med Alexanders första tid att titta tillbaka på och läsa! :( Men så har det ju inte blivit. Alexander fyller 3 (WTF) vart tog tiden vägen? 03/02 och dagen efter så blir lilla föggelungen 8 mån!! Som sagt mina små sötnötar börjar bli stora! Annars så händer det massor just nu! Alexander är jätte svartsjuk på Charlie hela tiden och försöker att vara elak mot han. Wilda våran älskade lilla dvärgpinscher Wilda har fått flytta. Och Charlie har lärt sig sitta, åla,krypa,stå allt bara inom loppet av en månad! Så här går det undan nu för tiden vill jag lova!! :) Pontus har dessutom fått ett nytt jobb. Han jobbar nu med att prov borra efter järnmalm i gruva. Ligger ute på jobb 7 dagar i stöten och är sen hemma 7 dagar igen! Det är en prövning måste jag erkänna att vara ensam med 2 barn! Man känner sig så instängd. Man kan ju inte göra någonting för att man har ju hela tiden barnen. Och med en utforskande extremt mammig Charlie som kryper runt och en treårs trotsig Alexander som varken lyssnar eller kan vara "snäll" så är det ju ett under att jag har något hår kvar alls att slita i! :/ Men man ska inte klaga, Poppe har ju i alla fall ett jobb i är ju inte arbetslös och jag älskar ju trotts allt mina barn så det går väl! Måste bara få gnälla av mig lite... ;P

Wilda har ju fått flytta till familjen Kihl/weidenhag och verkar trivas! Blir behandlad som den prinsessa som hon är! :) Självklart saknar jag henne jättemycket! Men för hennes bästa, då inte tiden räckte riktigt! Och främst för att det inte riktigt funkade med Alexander! Hon blev väldigt stressad av han när han kom o ville leka eller klappa. Då sprang hon iväg och det slutade med att Alex började att jaga henne! Sen vet jag ju inte om det hade förvärrat Charlies astma heller..

Ja stackars Charlie har astma. Han har ju varit sjuk i över 4 månader i sitt ca 7 månaders långa lilla liv! Med andnings svårigheter och konstant förkylning och hosta! Stackars liten. Nu är han frisk äntligen! Fick penicillin mot öroninflamation och det tog bort allt ihop! :) hoppas han får vara frisk ett tag nu för det känns som att jag har klipp kort på barn avdelningen... Ska dit på tisdag för att kolla om Charlie eventuellt är allergisk mot Alvedon också :/

Sen på onsdag e det Alexanders tur att genomgå astma utredning... "suck" det tar aldrig slut! Men bra om de får medicin i alla fall! :)

Nå måste jag sluta för den här gången plikten kallar...