Jobba jobba...

Det är inget annat! Har varit så duktig att jogga till jobbet idag. Super skönt värkligen!! + att man får en skön start i kroppen nu när man vet att det är tisdag och att man har en tuff plockdag framför sig! Måste bara klaga lite också... Är så trött på komentaren. Har ni bara en kassa öppen? När det står 3-4 personer i kö... Nej vi har 5 öppna ser du väl... *suck* Måste folk ha så jävla brottom!

Nu är det dax att byta om för att köra ennu ett pass på ICA! =)

Självklart så glömde jag bort att åka förbi på stora igår och hämta mitt papper hos Rune på  kontoret... Så jag får väl ringa till han idag!!

Ica...

Idag när jag var på väg mot ica så var det intervjuv med Ika i rutan på radion... Haha jag fick mig en liten nostalgitripp!!!

Trötthetsdöden..

Ja äntligen så är den slut!! Det är bara att konstatera att man INTE är så ung som man skulle vilja vara längre! Men som sagt det var ju en lyckad helg i alla fall! F & Jag gillart! Nästa gång får Sus följa med =P  Och alla som inte dansar är voldtäcksmän, det gäller mellan 12 och 5..

Det våras!!! Wiii jag ÄLSKART ÄLSKART ÄLSKART!! Har längtat ut sååååå mycket! Nu ska det promeneras & nya springkläderna plockas fram ur garderoben.. Plockade fram vårjackan idag med..

Har varit hos doktorn med min arm i dag och han konstaterade att den sitter kvar! Nej då... Men jag slapp sjukskrivning och fick ett recept med starka piller... Så nu ska det väl ge sig tycker jag!!!

Nu alla mina systrar så har vi en slagen hjältinna som behöver all support som hon kan få just nu. Och vi systrar måste ju hålla ihop!!! Så skicka en liten kärlekskommentar här till henne! Vi vet ju alla att killar är svin och borde spärras in. Bura in dem så kan de supa, knulla och slå varandra bäst de vill! De behövs bara för ett syfte och det är fortplantning. Så nu älskade vänner behöver vi er!!!



SÄNDER ALL MIN KÄRLEK & TILL DIG I DAG MIN ÄLSKADE VÄN!!


Partyanimal!

Japp igår så hade vi vinprovning/sprituffe/målarkväll här hemma! Jag F, J, P & N =)

Jag skulle ju vara så duktig att måla Alex rum igår! Barnvakti var fixad. Han sover över hos Farmr & Farfar. Det började med att jag inte hittade någon roller. Och sedan så säger P Att vi inte har någt spackel heller... *suck* F fick leta fram spackel hemma och på vägen hem från kronis (klockan 21.30) så åkte vi förbi Ok för att fixa en roller... Uppdrag slutfört! Vi spacklade, och under tiden vi väntade på att spacklet skulle torka så slank det ner en del... Har i alla fall målat ett lager! =) A fick sova en natt till hos farmor & farfar så att P får göra klart idag för själv så ska jag ju jobba!

Hade ju lovat M & I att vi skulle med till Örebro idag också och vi var ju tvungena att åka tidigt då jag skulle till jobbet... Synd bara att vi alltid har så trevligt att klockan tickade på igår! klockan 5ca hamnade vi i säng! Hua hua.... Jag behöver soooooooooooova! I stället ska jag gå och byta om nu till min standard outfit! Ica-kläderna...

Listen, enjoy and LOVE IT!!



Nya kuddarna är nu helt fixade. överdragena köpte jag i Norge, De var ett kap må jag säga äkta får skinn! =) Och kuddarna inhandlades idag på Ikea... Hör & häpna så köpte jag inget onödigt på IKEA idag! Tror att jag är sjuk!!!! Hur som hälst så skulle offra mycket för att burra ner mig i kuddhögen nu i stälet! Tröstar mig med att det är kvälls skiftet med Fridi & att hon antagligen mår som jag så.....

MYYYYYYS!!!


Skidsemester!

Nu sitter jag här trött i benen efter ännu en skid dag i Trysil! Skönt att få åka av sig lite.. I förrgår så körde vi hela dagen och avslutade med kvällsåk! Super fint med kvälls sol och perfekt i backen. Dock så var det inte den bästa backen men super i alla fall!



'

             
Super härliga skid bilder bjuder jag på här!... På bilderna är det Jag Pontus och en gruppbild på Pontus, Bosse, Marcus & Nils-Morten.




Var tvungen att bjuda på en bild på Alexander också! Mammas gullunge! =)


I morgon så går färden hemmåt igen. Det ska bli skönt också då Alkexander i sovit så dåligt! i två nätter så fick jag väl två timmars sömn sammanlagt!

Nu ska vi spela spel! Kampen mellan kvinna & Man! Haha nu ska de få karlslokarna!!! Haha


Poppis påhitt!!!

Jag lovade ju för ett tag sedan att jag skulle ta en bild och lägga upp på P:s nya påhitt! Har helt glömt bort det... Men här kommer den i alla fall! Kul lek de har killarna! Rollspel irl!?



Vi har ju försökt att para chanti! Tyvärr så går det ju inte som jag vill! =( Hon släpper inte till... Och i morgon åker vi till Trysil så idag var sista försöket! =( Det här är killen som skulle ha blivit pappa i alla fall!



Stilig kavaljer vi har fixat åt henne...

Fakta:

Född: 06.04.19

Heter i stamtavlan: "Fullträffen's Casanova"

Heter till vardags: Loke

Uppfödare: Fullträffen's kennel

Moder: Sorita's Sunrise for Fullträffen

Fader: Pinscheelas Atlas

Höjd: 30-31 cm

Väger: 4,8 kg

I kväll så jobbar jag kväll med Madde! Och sedan så ska jag försöka att packa lite när jag kommer hem! Har packat endel idag på förmiddagen! Men jag hatar att v ara ute i sitsta minuten så ska försöka att få så mycket som möjligt klart idag!


Virus VARNING!

Ny virus varning ute.. NEGATIVA GRETA har brutit ut igen! Huvudsakliga symptom. Klaga, skadjeglädje & allmänt dåligt humör! Så om ni hör att någon i eran omgivning blivit smittad! SPRING! Tror att jag själv ligger i riskzonen...


I går så var vi hemma hos Eddie & Loke med familj och hälsade på! Meningen var att Chanti och Loke skulle få till det! De uppvaktade varandra ordentligt men lyckades inte riktigt att få till det! *suck* Men vi får prova vidare! Synd bara att vi har så ont om tid... Chanti fick sova kvar och vi tog med oss Eddie hem över natten... Blev en sömnlös natt för båda familjerna tror jag! =)

I morgon så ärt jag leeeeeedig (från kronhallen) jag ska nämligen ha ett party på kvällen!

Måste ringa I så vi hinner ses här någon dag! Samma gäller J & M... I'm a workoholic =P

Trysil snart kommer viiiiiiii!