Ångest..

Nu har jag varit och tatuerat över min sol som jag har haft på ryggen... Men jag har ÅNGEST! Den blev oonte som jag hade änkt mig den nya tatueringen och nu går det ju inte att göra något åt! Så de är bara att leva med! Den känns inte jag! Jag ska lägga upp bilder sen men klockan är 04,50 just nu så inte nu... Har varit ue o matat Alexander o brukar alltid vänta tills jag hör att han somnat om innan jag själv går o lägger mig! Annars så slår det aldrig fel att han vaknar när jag precis somnat o måste gå upp igen.

I går så gjorde jag inte mycket var hemma o kollade på Mäklarna hela dagen o på tal om det så har förresten mälöaren fortfarande inte hört av sig angående värderingen så jag ska ringa dit i morgon! Riktigt dåligt med tanke på att det tagit x antal veckor nu... I alla fall så var jag bara hemma o sörjde och tröståt! Så träligt när man gått o längtat efter att bli av med den gammla fula tatueringen så får man en ny som man känner ännu mindre för.. =( Hoppas att jag vänjer mig med den tids nog annars så får jag väl gå och ta bort den....

I morgon/i dag så ska vi på återförening med föreldrargruppen! Det ska bli kul... Poppe ska inte med då han jobbar! Han & M jobbar nästan dygnet runt nu i slut tampen. De ska ju sluta att gå på akord (stavas det så?) och få månadslön i stället. Och dessutom så ska de börja att skifta. 2skift... Börjar 2 nya killar på deras job så dom lider tydligen inte utav finans krisen! Det känns ju bra!

DEKLARERA! Det gjorde vi i går också så nu är den stenen också borta!

Nästa veccka så ska jag jobba min första helg igen efter förlossningen! HJÄLP.... Det ska bli både kul o läskigt... Kul att få komma hemmifrån lite och läskigt för hur det ska kännas samtidigt. Men det går ju bra för jag har ju varit iväg på partyn och det gåt ju bra! För övrigt så Älskar jag alla produkter i mitt nya jobb så tjana så bra på det kommer jag inte att göra efersom att jag handlar upp vinsten =P Haha.... Men det e kul  Det kommer att bli så fint här hemma när jag är färdig!

Snart så ser man ljuset i tunneln! Vi ska ju snart börja att bygga altanen och det ska bli så skönt nu till sommaren! Och att så nytt gräs och få slippa leran =)) Nej nu måste jag gå o sova vidare...


God morgon, God middag god kväll...

Eller ska man kanske säga God Natt? Klockan är nu 03.55 och jag har precis matat Alexander... Han vaknade ovanligt tidigt i dag mot vad han brukar göra... Han låter lite trilsk o det värkar inte som att han vill somna på en gång så jag väntar lite med att gå och lägga mig igen.. Brukar göra det ibland! Det är jobbigare att gå upp igen om 5-10 min om han börjar att grina än att höra att han börjar att knoppa in igen..

Förlåt alla för att jag inte har logggat på ett tag... Har ingen bra ursekt förutom det fina vädret och att jag har haft fullt upp med Patyn och så med min nya webshop som jag har öppnat! Ni har väl varit inne och kikat hoppas jag?

Spoile'd

Känns jätte kul att det äntligen bivit av då jag pratat om det i ett är typ att jag ska göra en=) I dag/morgon hur man nu ska säga Lördag iaf. så ska vi på någon Cross tävling! Hoppas att det är fint väder så att man kan passa på att soooooola lite!

Vill passa på att tacka M för att du puschar mig att komma i form jag behöver det! Tack för motivationen du gör att det går sååå mycket lättare! Kan helt enkelt inte säga nej när du frågar om jag ska med på en promenad...

Träffade min LILLA W på kronhalls parkeringen i går... Jag gick bakom någon smal tjej och tänkte att guuuud så smal den där är....  Och gud så lik mig hon e i håret.. Då vänder sig den där smala tjejen om o det e W. Kan inte fatta att jag inte kände igen henne.... Hoppas att du mår bra och att du tar hand om dig gumman! Dlir nästan lite orolig!!!! Du får INTE gå ner mer nu!!!!!!!! Älskar dig vet du PUSSS...

Gud så kul med DP träff måste kolla in det närmare... Om jag inte redan är för sent ute vill säga! Skulle vara jätte kul för mini pinnarna att få leka! Ska passa på att tipsa min kusin och hans två DP med! =)

Nu ska jag goggla på hur man bär sig åt när man ska söka patent på något! =)  och sedan blir det sängen igen... Lill snorken har somnat! =)

Webbshop!

Japp besök den det finns något till hela familjen =)

Har en början utav några produkter kommer mera ----> SPOILE


I dag så har jag mest tagit hand om Alexander o pulat med shopen... I Går så blev det vila och tacokväll.... I dag har jag kört lite Pilates... Men i morgon ska det bannemigen gås!!! Och i morgon har jag mitt första party! =/

Morgon promenad...

Har tagit en morgon promenix med M & barnvagnarna i dag... Men i dag tog det emot fick jätte ont i benhinnorna.. Det är väl antagligen för att jag har kört på så nu ett tag o benen är inte vana =) Så jag sinkade nog M lite! Hoppas att det inte gör något! Har precis käkat lite lunsch och Elsandro sover fortfarande... Sedan ska jag åka förbi mamma o pappa och låna videokameran så att man kan börj att filma lite!

Poppe e på cross så jag får roa oss bäst jag kan! Tänkte åka förbi vid M:s mamma och hälsa på. Dom skulle sitta ute i solen och ta en fika!

Hänger i!

Japp i dag så har jag varit minst lika duktig som i går! I morse så tog jag & C en promenad med barnvagnarna var väl ute i nästan 3 och en halv timme i alla fall... Inget jätte tempo men endå... Sedan så har jag varit på gymmet i dag o cyklade i en timme... Japp japp känner mig stålt =) Jag var med M till gymmet o hade inte hon puchat o drivit så hade jag nog bara orkat i 10 minuter! Så tack så mycket för att du manar på mig!!  Och i morgon så blir det promenix igen med M... Så vi kör på!

Tid för tato e nu bokad o inte nu på måndag men nästa så är det dax! Då skall solen på ryggen göras om o det e inte en dag för tidigt! =) Har lite beslutsångest över hur stor jag skall göra den bara! Men börjar väl i en liten skala o arbetar mig uppåt! Det är ju bättre o göra åt det hållet än åt andra!

Lider med min kusin! Hon fick hem en ny hundvalp i förra veckan tror jag att det var och nu hade den dött =( Dom tror att det var på grund utav vaccinationen då Pinscher & dvärgpinscher tydligen är känsliga mot vaccinet! Wilda blev ju dålig sist vi var i väg så man är ju tacksam att det gick bra med henne! Hjärtat hade bara stannat på den lilla.... USCHHHH!!!! ledsen jag blir... En röd liten DP tik fick änglavingar...

Nu ska vi åka i väg o grilla lite ska bli sååå himmla gått sesongens andra grillning! Första gjorde vi förra lördagen ute hos A & Emma det var då jag blev sjuk så jag åkte hem o lade mig direkt efter att jag ätit färdigt! Hoppas att man får njuta lite mer i dag! =))





Lukta precis Wilda i nacken gud vad hon luktar gott!






Nya Krafter!

Sorry U all!! Vet att jag bloggat dåligt nu =( Nu är alla fgriska o krya i gen! I Dag så har jag varit så duktig och tagit en morgonpromenix med M&B och så har jag varit duktig o kört lite pilates här hemma också... Winsor pilates buns & tighs är skitbra för rumpan värkligen! Så här ska lyftas & brännas =) I morgon har jag en date med C & lilla E med en promenix! Sedan så blir det gymmet första gången på länge!!!

Nu på Tisdag så ska jag ha mitt första party med personer som jag inte känner =/ Sitter o intalar mig själv att det kommer gå Fiiiint!! Det ska bli kul i alla fall! I går så tog jag mig en promenad med hundarna och det e lika jobbigt varje gång med två hundar och en barnvagn någon som har ett bra tips? Hundarna vill hela tiden gå framför vagnen o stannar de då till så kör jag ju på dem!! *suck* Men tycker synd om dem när de aldrig får följa med på de längre promenaderna så det fick bli så i går! Sedan på kvällen så komm bocken Bruwze och så J med  lilla (nu snart stora) W också och tog en fika... Tänkte att jag kanske ska para i hop J med min kussin M. Det skulle vara kul =) Men hon vill ju inte träffa någon säger hon.. =/ Vi får väl se... =D I säng tidigt var vi i går klockan var nog halv elva när alla låg nerbäddade... Skönt att få sova. Lille Alexander vaknade inte förrens klockan 5 på morgonen första gången så det var ju helt underbart!! Sedan så sov han väl yill halv åtta eller så efter det sen...

Perfekt väder värkar det som att det blir i dag också!  Fabuless  I LOVE IT!! Det enda jag har på schemat i dag är att åka till DFS med beställningslistor till tjejen som skall ha det första partyt och att Ringa till C som ska ha nästa Torsdag o se om hon vill ha några!

Alexander vaknar nog här snart så jag ska passa på att äta lite sedan så blir det slappa en liten stund...

skiftning...

Japp nu värkar det som att Alexander är bättre i alla fall Lite lös i magen bara. Men i stället så har både jag o Pontus blivit sjuka... Mamma var precis här o hämtade Alex så att vi kan få vila! Fyyy såger jag bara!! Orkar inte blogga mera nu...

SJUK!

Japp nu har Alexander blivit sjuk för första gången! Någon form utav magsjuka som drabbat den lilla! Började i tisdags. Han bara spydde och fick inte behålla maten! Sedan på onsdag morgon så åt han inte alls! Försökte att mata med sked men det gick inte han spottade bara ut! Vi fick åka upp till barnmotagningen på lasarettet så att de fick titta på honom. Först så skulle vi förbi lab för att ta lite prover! Blodgas och hb togs och det visade sig att de var bra båda två! Mamma och alla jobbarkompisarna tittade och beundrade! De tyckte att han hade blivit så stor =) Japp han växer så att det knakar! Igentligen så skulle vi ha träffat F & I men det visade sig att I också blivit dålig o hade fått feber så det var ju lika bra att ställa in! Vill ju inte att fler ska bli sjuka!! Han blev lite piggare utav allt ståhej på lab av provtagningen och hela baletten så han blev hungrig och åt ganska så ordentligt. OCH han fick behålla det också!!! väl uppe hos doktorn (Anna) så klämde och kände hon på honom. Hon sa att vi skulle hålla koll på han och ge han vätske ersättning om han började att spy igen! Men han lyckades att behålla maten två gånger till efter det och bytte spyan mot diarre i stället stackarn! Men så nu senaste dygnet så har han varvat  både spy & diarre så det är försiktig matning som gäller! Han är ju piggare nu i alla fall och febern har förvunnit!! Doktorn var för övrigt tanten som gjorde första läkarundersökningen på BB och skrämde upp oss! Hon sa ju då att det ena benet var lägre än det andra, att han hade ett bråck på pungen som var tvungen att opereras och så att hans huvudform var något deformerad! Men at huvudet skulle bli ok med tiden vilket det också blivit... Han såg ut som en cykelhjälm i huvudformen när han föddes så står det i hans journal! Haha I alla fall så stämde inget utav det. Nästa undersökning så var båda benen lika långa och pungen var det inte alls något bråck på! Slutet gott allså!




Så här ungefär... =P





Här syns det lite grann hur huvudet såg ut...





Ett stycke sjukling & så chanti som tar hand om han =)


I dag så värkar han lite piggare i alla fall och har inte spytt hitils pepper peppar! Sovit bra i natt har han gjort också så mamma är nöjd! Nu sja jag sätta mig o framkalla lite bilder på det lilla pyret! Kul att ha sen =) Satt och skrev i hans första album i går också och delvis dit ska det framkallas kort! Ska köpa en jätte fin ram från perfect home som det får plats nio bilder och sätta in några utav korten också! Perfect home är för övrigt dom produkter so jag börjat att sälja! Om någon är nyfiken kika in här ----> Perfect Home då kommer ni till katalogen! På sida nr 5 så är bilden på ramen med =) håll muspekaren uppe i översta hörnena för att bläddra i katalogen!


I går så var jag på jobbet och postade några utav mina tradera auktioner =) Ska lägga upp några nya i dag har jag tänkt! Skönt att bli av med lite skräp satidigt som man tjänar en slant! Kan det bli mer perfekt? Efter det så åkte vi runt lite o tittade på hus som var till salu. Vi var sugna på att hälsa på någon men det var ju inte direkt läge för det när han är dålig! Så vi åkte förbi MC Donalds o köpte en varsin cheese och jordgubbs milkshake. åkte hem o hämtade hundarna och åkte ner till DFS till Pontus mamma o pappa en sväng! När vi väl kom he så var det mat till lill snorken. Och givetvis så började det om igen så att han spydde *suck*





Håll nu tummarna för att ♥ blir frisk igen!!

värde?

Japp i dag så har det varit en maklare här o tittat på huset för en värdering... Kul att se hur mycket det kan tänkas att vara  värt! Speciellt nu när vi inte vet i fall vi kanske ska flytta! Han skulle höra av sig till veckan! Han var ny i stan så han var tvungen att tala med sina kolegor först hur mycket läget är värt osv!

Sedan så har jag syselsatt mig med att göra i ordning emilies blogg! Kul att du blev nöjd gumman!! om ni är nyfikna så kan ni kika in här ----> www.rockindoll.blogg.se 

I morse så körde jag först ett pass med pilates med fokus på lår och rumpa! Sedan så tig jag en promenix med M & M.. kul med lite sällskap =) När jag kom hem så fortsatte jag med att köra lite pilates på överkroppen! GUUUUD vad otränad jag blivit efter graviditeten! känndes värkligen nu! Speciellt när jag gjorde armhävningarna! Att jag var svag i magen förstog jag ju med tanke på graviditeten och speciellt efter kejsarsnittet! I alla fall här ska brännas! Kanske blir en promenad i morgon bitti också!

Sedan ska S & I komma förbi en sväng i morgon efter den där påskparaden som ska gå genom stan i morgon! Jag troro att jag hoppar den =/... Väntar tills man måste ställa upp för barnens skull sen =)

Nu är det snabbt i säng som gäller så att man för hoppningsvis får sova lite i natt då det blev lite si o så med det i natt!! Hoppas att han sover bättre i natt! Speciellt nu när det blev så sent i säng i dag!

Hoppas att ♥ jobbar sista natten i dag och att han går över på dag nästa vecka...

F vi får ta en heldag någon dag o prata av oss o kanske lite shopping på det också!!! Puss gumms




Saknar dig på nätterna ♥     

Home at last...

Ja nu så är man hemma igen! Borta bra men hemma bäst som man brukar uttrycka sig! Jag måste säga det att Norska urskogen är inget för mig... Dom bodde visserligen jättefint i sitt nybyggda stora fina hus. Men jag måste nog ha liiiite mera action runt omkring mig! Så nu har vi firat Pontus storebror på hans 30 års dag.. =)

På kvällen så blev temat spöhus då det tydligen spökar i alla gammla hus där ute på landet. Jag säger bara det att jag skulle aldrig våga bo i något av de där husena som de har bott i! Och de galna människorna berättade om en rolig lek som de brukade leka i ett utav spökhusena.. De brukade släcka ner alla lampor och eftersom det är mitt ute i skogen så blir det väldigt mörkt och tyst för den delen. Sedan så fick de inte prata eller säga någonting och sedan så började de bara att gå runt i huset och om de mötte "någon" så fick de inte fråga vem det var eller så!!! Måse påpeka att huset var gigantiskt också så att det fanns ett pa rum att röra sig i! Själv sket jag nästan på mig bara det pratade om det. Så nu sitter jag här hemma o e nojig o lyssnar i fall att det kanske spökar hä hemma?! Men det gör det nog inte =/  Ska försöka att sova nu i alla fall o förtränga allt vad spöken heter!!! Crazy people!!! I orgon blir det en promenad + att jag ska posta ett tradera paket.. försöker att bli av med lite grejjer!! =)

klonad?

Herregud varför fick vi bara två armar? Åtta hade varit mer lämpligt. Dessutom så tycker jag att gud kunde ha slängt med förmågan att kunna dela på sig också! Fatta vad smidigt det skulle vara om man kunde skicka den andra halvan till affären för att handla? Dessa saker skulle jag ha behövt i går! Vi ska åka bort till Norge i dag och jag skulle packa. samtidigt trilskades Alexander och bara vägrade att vara nöjd! Hälst ska man bara bära på honom och gå runt samtidigt.. *suck* Dessutom var jag tvungen att bränna ljudboken också som vi skall ha och lyssna på i bilen... Vi har lyssnat på Nobels testamente och livstid tidigare och nu blir det uppföljaren En plats i solen.. Alla av Liza Marklund. Har fixat alla tidigare böcker också så att man kan lyssna ikapp på vad som hänt innan... I alla fall så fanns boken inte i mp3 format så att det visade sig bli ett evighets göra. Jag hann inte klart i går så det är det jag sitter här och gör nu... Tvätten hann inte häller att hängas i går så det ska jag också ta tag i nu!! Plus att vi ska packa färdigt allting in i bilen och sedan ner till banken för ett möte med våran bank tant (Catarina) som by the way är världens bästa! Supertrevlig!! Vi ska diskutera lite med henne om hur vi ska fixa huset... Och sedan lir det raka vägen till degerfors för att hämta upp Poppes mammi & Pappi... Det e Poppes bror som fyller 30 det e därför vi ska till Norge.. Tydligen så var det mycket snö där så man var tvungen att ha vinterskor o vinter jacka *snyft* jag som har njutit så utav att få slippa allt det så ska man tillaka till snön nu...

Japp man skulla få kunna klona sig gud så smidigt allt skulle vara då! Och vad jag skulle köra med min klon! Den skulle få vara askungen och få fixa stda och dona! Här skulle vara skinande rent i alla fall!

Nu ska jag ringa mamma. dom ska ha hundarna när vi är borta. (vi fick tydligen inte ta med dom för marcus katter) Vi som hade rabies vaccinerat dem för att de skulle få följa med!