Hej då...

Tänkte att jag skulle säga hej då för ett par dagar framöver nu då vi åker så tidigt i morgon bitti! Jag har packat alla väskor och allt är i ordning (hoppas jag) Så jag kommer inte att kunna blogga på ett par dagar. Lovar att skriva när vi är hemma igen men kan tyvärr inte säga någon dag då vi inte bestämt än hur länge vi ska stanna! Nu blir det sängen så att jag inte försover mig till barnmorskan i morgon! =)



Grattis Morfar på födelsedagen!

Gott Nytt År på er alla!♥


Sista dagen!

En hektisk dag, jag började dagen med att åka staden runt för att hitta en ljusslinga till morfar i Fördelsedags present. Han såg en som pappa hade lagt i en vas hemma och tyckte att det var fint. En vas hade han redan så jag tänkta att jag skulle köpa en ljusslinga åt honom så att han kunde göra ungefär samma sak! Han fyller på nyårsafton... Jag tänkte att jag skulle åka förbi med den innan vi åker i morgon. I alla fall... När jag precis var redo att ge upp så hittade jag en! Så det var ju bra! Snabba ryck hem o göra i ordning lasagne! Medans den stod i ugnen så passade jag på att gå upp o sminka mig o göra mig i ordning för min sista dag på jobbet. Nu sitter jag här o det e ca 3 timmar kvar tills jag slutar! Känns jättekonstigt!

Vissa saker kommer man att sakna & andra inte om man säger så! ♥

Sen blir det snabbt hem o packa väskan för i morgon bitti ska jag upp tidigt klockan 8 ska jag vara hos barnmorskan efter det åker vi hem till morfar o säger GRATTIS o sen drar vi till sälen så allt ska vara färdigt i kväll, packning städning och så vidare. Får inte glömma att be BM om min journal nu i morgon...

ensam...

När jag slutade jobba i kväll så åkte jag direkt till Degerfors för att hämta hem doggisarna, åkte förbi o köpte med mig en kebab rulle hem då Pontus skulle äta med grabbarna på väg hem från Crossen! Så nu sitter jag här i min ensamhet o tittar på sagan om ringen. Ganska så skönt faktiskt med tanke på allt folk man träffar hela dagarna när man jobbar! Skönt när hundarna ligger här tysta o snälla o tuggar på ett varsit ben! Ville bara uppdatera lite snabbt under pausen =)



Så det var inget dåligt ensam utan ett skönt!!!♥


Vill också gratta Linda & Magnus till eran efterlängtade dotter =)

Lördag...

Hopp i dag är det lördag igen och jag jobbar näst sista dagen i dag! Känns lite konstigt att man bara ska jobba 2 dagar till! I morgon är jag ledig, och på måndag är sista dagen. På tisdag ska vi till barnmorskan igen (känns som man är där hela tiden..) klockan 8.00 och sedan bär det av upp till sälen där vi tänkt att fira Nyår så då kommer jag inte att blogga på några dagar! Får inte glömma att fråga barnmorskan efter min journal i fall att det skulle hända något där uppe. Poppe ska åka skidor men jag får väl hålla mig efter backen om jag orkar så kanske jag tar en kort tur i spåret i stället! Är inte värt risken om man ramlar!

I dag så ska Poppe o grabbarna iväg o åka Cross igen... Dom har hyrt inomhushallen i kväll så det e lite synd att man jobbar hade kanske varit kul att följa med o titta på!

Ska stänga med Maria i dag kul kul att hon e hemma o gästjobbar!

Hundarna ska vara i DFS i kväll så jag får åka o hämta dom när jag slutar sen. Tja annars händer inte mycket på Västrarävåsgatan vi tittar mest på TV o myser i soffan! Många sena kvällar blir det!

PS. Kan ni fatta att det bara är 45 dagar kvar till BF!!! ds.

Nu är julen avklarad!

Nu har vi firat ordentligt idag också! Öppnat julklappar i Degerfors i dag och träffat Pontus bror och hans tjej! Nu så ska vi snart sova! Ska skjutsa hem T & C som har varit här o tagit någon öl! I morgon så blir det att sortera lite bland alla julklappar och plocka o städa här hemma, sedan så ska jag jobba igen! Jag o Frida igen! Så kul att stänga med någon annan någon dag! Nu jobbar jag bara 3 dagar till! Fredag Lördag och Måndag två av dom dagarna är 100% betalt så det känns bra! Sedan ska det tas lugnt och varvas ner innan att bebis kommer!

Jul igen!

Japp så nu var Julafton avkladad men vi är inte färdiga ännu! I dag ska vi fira Jul igen!

I går så började vi dagen hemma hos Camilla & Lena, jag och Pontus var bjudna på julfrukost! Ganska mysigt faktiskt att åka dit på morgonen och umgås lite. Vi åt gröt o skink macka o lite till, sedan bar det av hem för att hämta hundar o alla klappar snabbt in i bilen igen o hetsa ner till Degerfors där pontus promt skulle äta lite till då Irene gjort lutfisk! Så då blev det mer äta! (Jag åt dock inget då jag inte gillar fisk..) Snabba ryck igen för klockan två skulle vi vara hemma hos min mamma och pappa och äta igen... Farmor och morfar var hemma hos oss och firade också. Gud så vimsig hon blivit farmor, stackars! Lite jobbigt när hon glömmer bort saker hela tiden och att hon inte hör något längre. Frågar hela tiden vart farfar är... Sedan var det julklapps öppning! Blev inte så många klappar i år men det behövs ju inte heller! Vi var förbi kyrkogården och tände ett ljus på farfars grav också. Det var jättefint där med alla ljus som lös!


I dag så firar vi med Pontus släkt då hans bror kommer hem från Norge i dag så får uppdatera mera om det senare sen eller i morgon!

I dag mår jag inte riktigt hundra då bebis har haft full rulle i natt! Hoppas på att den har vänt sig i natt för jag har haft lite ont i magen och mått illa och man kan ju tydligen bli lite illamående... Hoppas hoppas!

GOD JUL igen då allihoppa♥


Dålig dag...

I dag vaknade jag upp med dåligt humör! Allt känns skit och så ska jag snart åka o jobba! Ligger grejjer överallt och jag orkar inte gå o plocka hela tiden känns som att jag inte gör något annat än att städa.... Ärligt talat har killar något sorts inprogramerat filter i sina ögon som sollar bort oreda? Bara undrar eller så skiter dom helt enkelt i det... Visst Poppe var jätteduktig i går o fixade i källaren, men bara för det så kan man faktiskt plocka ner det som stod i köket i diskmaskinen o göra rent slasken... Det tar ju typ bara 5min... Nej i stället så står det så snällt kvar där på bänken och väntar på mig när jag kommer hem klockan typ halv elva...

Det var inte kallabalik på jobbet i går som jag trodde att det skulle vara! Men däremot så blev det en väldigt LÅÅÅÅÅNG dag! Kändes som att den aldrig skulle ta slut... Missa Prison Break hade vi gort också om älsklingen inte hade varit så duktig att han laddat hem det avsnittet så att vi ändå kunde kolla =) Tack hjärtat det var gulligt! ♥

Så i dag är det alltså dan före dopparedagen! I morgon blir det att ränna runt vill jag lova! Måste slå in alla julklapparna i kväll också för det har jag ju inte gjort ännu! Men alla är köpta i alla fall så det känns ju bra!

Camilla's mamma har bjudit oss på Julfrukost nu för andra året i rad så där börjar morgondagen i alla fall... Måste ringa o kolla upp vilken tid vi sagt tror det var klockan nio! Kläder för morgondagen är väl också bäst att ta tag i i dag kanske! Blir lite stressigt i morgon ändå kan jag tro! Det e ju inte det lättaste nu med magen i vädret o allt!

Hoppas nu att papprena kommer från försäkringskassan i dag för annars lir jag mer sur än jag redan är! Hon tanten jag pratade med skulle ha skickat dom förra veckan men har inte sett till några än! Annars så skickar jag ner Pontus så får han kolla om do kanske kan skriva ut dom åt mig. Annars blir det fattigt värre om jag inte får ut några pengar alls!!!!

Vetrinären har jag inte ringt heller Wilda ska ha sin ett års spruta! Måste ordna det! Lite dum tid du fyller vovvi! Det e ju så mycket annat som man ska hålla koll på nu i December! Funderar på om jag ska dra ut på Wildas lite o ta den i Januari om det går så att dom ligger samtidigt Chanti o Wilda! Blir ju minst krongel så.. Man kanske ska passa på o ge henne rabies spruta på en gång så att hon fått det me om man skulle vilja åka på någon utställning utomlands =)

Nu ska jag ta o göra mig redo för jobet igen.....

Ojoj!!!

Förlåt alla för att jag blivit slapp och kankse inte bloggar så ofta som jag gjort förut! I dag så är det Söndag o jag har jobbat! Var inte så mycket folk faktiskt som jag trodde att det skulle vara! När jag slutat så vilade jag o Pontus som också var trött efter Crossåkning på soffan en stund! Sedan jagade jag upp honom för att steka köttbullar =) Så himmla gott med hemmagjorda köttbullar!! Så vi har ätit köttbulle macka till kvällsmat! Sedan var J här o hälsade på också. Hon hade fått en ny doggi så vi tog en promenix med hundarna och skvallrade lite....

Nu jäser vi på soffan igen! Jag är fruktansvärt trött nu.. Känner värkligen det att jag gör rätt i att sluta jobba! Jag orkar inte längre =) Är så trött i hela kroppen... Så nu har jag gnällt lite också!

I går så jobbade jag också, jag o Poppe fick för oss att vi skulle försöka att lägga oss tidigt, så kvart i elva låg vi i sängen... Först så kom några snorungar förbi och sköt smällare o moral Pontus var tvungen att gå upp och titta så att ungdomarna inte vandaliserade något.. Stod i fönstret o muttrade att dom skjuter in mot våran tomt och att träffar dom någon bil så går jag ut! Haha tänkte jag nu vet jag hur Pontus kommer att bli när han blir pensionär, grin gubbe haha!! Sedan försökte vi att sova igen... Då började Wilda att skälla på GUD vet vad...  Pontus tyckte att det var något som tjöt men jag hörde inte något! Så Pontus tog ett varv till o kollade... Japp så försökte vi igen men lyckades att vakna igen på grund utav att pontus buttade på mig.... TYST jag vill SOVA!!! Haha japp en halvtimme senare så ringer Pontus telefon något skyddat nummer! Sen vid ett tiden lyckade vi somna... vaknade till och från hela tiden båda två! Ingen bra natt kan an säga! *suck*

Vovvarna är så söta ligger här i soffan o tuggar ben! synd bara att det blir ben slabb överallt... Japp nu har jag nog gnällt kvar! Nya lakan ska i sängen o sen ska det sovas skönt hela natten i natt! I morrn så ska jag köpa en jul klapp till brorsan lite snabbt sedan så jobb igen.... 

Var hos barnmorskan i Fredags och allt såg bra ut! Tänkte bara medela... =)

Jobbdax!

Japp så var det dax igen! Nu så ska jag ta o åka till jobbet! Ingen mega insats direkt 18.00-21.15 så är ju snart gjort! Dessutom så är Ju Maria hemma o gästjobbar!! Så det ska faktiskt bli kul o få se henne lite igen!!!!

Poppe e o tränar nu så att han blir stor o stark bra bra gubben!! =) Sedan har jag lovar att komma ihåg gröt och frimärken så ska försöka att inte glömma!!

I går så blev det TV för hela slanten! Kollade på två avsnitt av oskyldigt dömd innan efterlyst, sedan blev det efterlyst, följt av insider och sedan sträck kollade vi klart på oskyldigt dömd... så klockan var två igen när vi kom i säng...

I dag har inte hänt mycket måste jag säga både jag o Pontus har gått runt som två zombis sköööönt!!

GRATTIS!

I dag är det är ingen vanlig dag för det e Fridas födelsedag HURRA, HURRA, HURRA!!!








Grattis Grattis lilla Minelle som fyller 1 år i dag =) din lilla skrutt unge!

Grötkväll!

I går så hade vi grötkväll på Kronhallen med julklapps byte och uppdateringar av vad som kommer att hända på stora butiken, fick se hur det är meningen att den butiken skall se ut och jag tror att det kommer att bli jättebra!

Räknade ut i går att nu har jag bara 8 arbetsdagar kvar sedan står det F-ledig på scheat! HJÄLP vad vuxet o läskigt det så ut när man såg det o kunde läsa det själv... Men det ska bli skönt att få gå hem o varva ner lite också! Havandeskaps penningen gick inte genom o det var ju synd men det ordnar sig ändå!

I dag ska jag ta svängen förbi försäkringskassan o kolla upp om bostadsbidrag, och hur jag kommer igång med mammaledigheten sen! Efter det blir det besök hem till M,M & L =) Ska bli kul o se hur stor den lilla blivit!!!

Ska försöka att skriva i kväll igen men det blir väl TV maraton Pontus har laddat hem alla avsnittena av oskyldigt dömd (serien med Persbrant) och vi tittade på 6 avsnitt i går kväll så klockan var 2 när vi kom i säng! Då fick jag tvinga i säng Pontus för han ville minsann se mera! Så jag antar att vi kollar på de resterande 6 avsnittena i kväll!

Ringde i från kronhallen o undrade o jag kunde jobba i orgon 18.00-21.15... Åka dit o stänga bara så det sa jag att det kan jag väl göra! Maria Mejsjö o jag som jobbar så det ska bli KUL!!!

tiden bara rinner iväg!

Och så var det Söndag igen... I går så tog vi som sagt en tripp till djuraffären o köpte ny mat till dogsen! Efter det åkte vi förbi hos V, D och lillan för att säga hej! Blev lite skvaller o lite förlossningssnack (jag VILL INTE!!!) Fyyy vet inte vad jag ska göra med den tanken, vill ju att  den ska börja att kännas mindre läskig nu när man börjar närma sig  men det gör den inte! Det är väl för att man alltid har gått o tänkt sig det som den ultimata smärtan som man ska genomgå...

Sedan åkte vi hem o Poppe gick ut i garaget med B och grejja hoj! C  var förbi en sväng o hälsade på! Hon tyckte att jag blivit en tjockis! Haha o det har jag ju med då... Kul att se henne i alla fall! Hon skulle ut på statt i går o svänga den lurviga så hoppas att hon fick roligt!

Sedan blev det soffmys med chips ostbågar dip och poppcorn... Nyttigt värre! Poppe hade dessutom kvar godis från mega påsarna som vi köpte i Örebro så lite godis slanlk också ner! Inte konstigt att man rullar =) Vi kollade på Mamma mia som man har hört så mycket bra om, en jag ger inget toppp betyg. Visst filmen var inte dålig men den var inte någon hit heller tycker jag!!

I dag har jag försökt att få tag i snärti! Tänkte fråga om vi skulle ta några bilder i dag.. Men vädret ser HÄMSKT tråkigt ut, vi skulle ha passat på i går! Synd att det aldrig kan få vara. Slask o slusk är allt man får!

I dag är Poppe o grabbarna på Cross så jag har hela förmiddagen för mig själv! Mycket skönt faktiskt! Ska snart gå o sätta på mig något mer än morgonrocken hihi =P

Underbart!

Gud vilket underbart väder det är ute! Blev överlycklig i morse när jag vaknade och fick se all fin vit snö och det fina vädret! Har precis varit ute och försökt att fota vovvarna när dom lekte i snön! Blev inte så bra kort men ändå, ska lägga in något senare.. Nu ska jag slänga på mig lite makeup och sedan bär det av på ärenden... Bla är hundmaten tvärslut så vi måste ta en tripp till djuraffären och handla ny mat till dogsen! Dom kan ju inte få svälta stackarna!!







Senare kanske C kommer hit o umgås lite.. Mycket trevligt då jag inte träffat henne ordentligt sedan i sommras!


I går när det snöade så mycket så var Poppe så duktig o skottade hela gården! Good work honey!! Se så duktig han är!!



Inte igen...


I dag så kom blödningarna tillbaka! Ringde till förlossningen och fick prata med en barnmorska , men det är ingen fara säger dom så så länge det inte blöder mer eller att jag får värkar så är det bara att låta det vara... Skönt att veta det!!

Måste rätta ett fel då detta var VÄLDIGT VIKTIGT!! Pontus läste inte i instruktionsboken för att han skulle dubba däck utan för att han skulle göra något med framgaffeln... Han framstod ju som en idiot sa han... Så nu är det konstaterat och jag ber om ursäkt hjärti ♥

Vi var inne i K-hamn i dag på Mio och tittade på hylla... Vi hittade en men köpte den inte då den inte riktigt var vad vi tänkt oss.... Så vi får leta vidare! Sedan tog vi ett varv på ICA MAXI innan vi åkte hem, fick lite handlat men inte mycket!

I kväll kom J på besök... så vi fikade lite snackade en massa skit o glodde lite på TV... Passade på att öva med vovvarna lite och fota här är resultatet från det...



kan visst stå fint =P

Jenny ställer Chanti



står fint...Jenny ställer Wilda

Jenny ställer Wilda!






Kan stå om jag vill sa Wilda...

grejjat!

Hejsan hoppsan, i dag har jag plockat o donat här hemma innan jobbet. Har bland annat skruvat ihop byrån som jag målade (för typ hundra år  sedan) till bebis rummer... Bättre sent än aldrig eller hur! Nu ska jag bara se om jag kan klura fram hur jag ska fixa till det där uppe i barnkammaren! Vet inte riktigt hur jag ska möblera. Jag tycker att det är så skönt att få det lite städat hemma, men är inte färdig ännu! Ska fortsätta i morgon tänkte jag är LEDIG i morgon tro det eller ej! Sedan så jobbar jag fredag kväll och är ledig hela helgen VÄRSTA LYXEN! Ska inte klaga för jag har faktiskt inte jobbat så mycket som jag brukar nu senaste tiden men det är nog bara bra! Man ska inte vara för girig trots att man vill ibland. Måste tänka på mig själv o magen, vi behöver att vila. Så snart är det bara 2 veckor kvar att jobba! Jag har börjat nedräkning... I går så var det 8V kvar till BF... Gud så tiden springer iväg tänk att det bara är två ynka månader +/- eventuell övertid =/

Jag är så sugen på nya tapeter till vardagsrummet nu när den nya soffan har landat. Ser inte alls lika bra ut med de gammla tapeterna längre! Med de gammla sofforna så funkade väl tapeterna men jag ska inte säga att jag älskade dom. Ville ju ha upp nya hela tiden! Men nu så blir det helt fel med det maskulina från sofforna och de varma tapeterna! Men men får vänta en liten stund till eftersom jag känner mig något fattig just nu!

I morgon tänkte jag försöka att hälsa på lite vänner också... Kanske ta en tripp till F o hennes lille på dagen. Och så kanske J skulle komma hit på kvällen o hälsa på när hennes söner hade somnat skulle vara kul då vi inte ses så ofta =)
En tripp till K-hamn ska vi försöka att klämma in för ett besök på Mio!
Nej nu blir det lite mera TV innan vi tar kvällen!

Nu är den här!

Våran soffa och fotpall! Nu står dom här på sin plats! Dom är jättefina, jag är värkligen jättenöjd! Bilder får komma sen när vi städat upp lite. =)  Nya hyllor har vi fått upp här också måste köpa en till bara så blir det super...

Inget mer strul nu, i fredags fick vi ju åka in till USÖ och göra en undersökning då jag fick en blödning och jag blev skit rädd! I går (måndag) så var vi på ultraljud här på Karlskoga lasarette. Doktorn sa samma som han i Örebro att det var ingen fara med moderkakan... Men bebisen ligger sätes och det är ju ingen fara en så länge, men om den inte vänt på sig innan V36 så försöker dom först att vända på barnet. Annars är vi tillbaka där igen, vid det där kejsarsnittet.... Så snälla lilla skruttunge i magen vänd på dig nu så att mamma och pappa slipper mera problem!

I går fyllde min kusin 26ÅR!! GRATTIS säger vi till henne!

I morgon jobbar jag 15.00-21.15 ska försöka att röja lite här hemma o få lite ordning då jag håller på att bli tokig så som det ser ut nu! Saker ÖVERALLT vet inte vart jag ska börja! Vill bara att det ska vara fiiiiiiin *suck*

Nu blir det lite TV tittande och mys i nya soffan för hela familjen! Får väl hjälpa hjärtat med engelskan då han ligger o läser instruktionsbok till sin nya älskling (crossen) och engelskan är väl tyvärr inte hjärtats bästa sida (sorry honey) men så är det. Han ska dubba sitt framdäck till crossen i morgon o måste kolla upp hur man gör.. =P

Vill bara säga att jag är stolt över dig hjärtis att du försöker och att du inte ger upp. Att du är du och att allt kommer att ordna sig snart ÄLSKAR DIG

Lördag!

Hejsan i dag har vi inte gjort mycket inte.. vaknade sent och jag satte på mig morgonrocken och satte mig franmför TV:n tillsammans med resten av familjen! Mös ordentligt tills B ringde till Pontus o sa att han o G skulle gomma... Då var jag tvungen att gå o klä på mig (klockan var då 13.15! Gud så sur jag blev då det är såååå skönt att skrutta runt i den där morgonrocken nu för tiden!! Haha började jobba 14.30 så hade väl ändå varit tvungen att ta tag i den biten!

Måste bara säga SKÄMS på dig B!!! Och M med för den delen!! Hörde om era bravader i kväll! Hummmz nu är det dax för en skärpning grabbar! Ni som vet vad jag pratar om håller säkert med!! Glad att jag inte var med... =/  I morgon hamnar filmen på youtube! Moahaha

I dag var det kvälls skiftet med Dolly och det var skönt att jobba med henne faktiskt! Puss på dig gumman

Nu ska jag mysa lite framför TV:n ska iväg o hämta svärföreldrarna i kväll sen så det blir väl en sen kväll... =/ Ska öppna i morgon så får hoppas att jag kommer upp! Hejdå så länge!

Jobbig dag..

Började dagen med att åka till barnmorskan och efter övervägande med aktuell jourläkare så blev vi inskickade till Örebro. Dom sa att vi skulle packa en väska och att vara berädda på att i värsta fall så plockar dom ut barnet... Men när vi kom in till Örebro så var det "falsk alarm" Blödningen var inte från moderkakan vad läkaren kunde se i alla fall och moderkakan har växt med bra så den är inget problem längre, så behöver inte oroa mig för den i alla fall. Och inte för att behöva planera något kejsarsnitt heller! Man ska aldrig säga aldrig men känns lite bättre nu i alla fall. Vi var verkligen inte redo mentalt för att bli föreldrar i dag, skit läskigt att sitta i bilen på väg in o inte veta vad som ska hända! Skönt att lill*n bestämde sig för att stanna kvar en stund till i mammas mage! Nu får vi bara hoppas att blödningen avtar då jag fortfarande är orolig för att det ska vara något då den ändå ökat varje dag o inte minskat! Jaja det är mycket skönt att vara hemma i alla fall!! Ska jobba i morgon har jag bestämt mig för så hoppas att det går bra!

Annars så har vi bara legat på soffan o tagit igen oss i dag! Poppe har haft feber i går o idag och jag blev helt slut efter att chocken släppt och att man varit rädd o gråtit en skvätt så det har varit skönt att bara få vara hemma o mysa med hundarna i soffan! Nu så ska vi mysa vidare och ta hand om varandra så hörs i morgon!

Fika...

I dag har jag o Pontus varit på fika turne... Började med att åka till J och hennes två små killar o äta lite bullar o hälsa på i huset! Har ju faktiskt inte vart o hälsat på på evigheter.. Aldrig varit i nya huset o dom flyttade in för ett o ett halvt år sedan! Det var kul o få tjata lite med henne för det var ett tag sedan som sagt.. Sedan gissade hon på magen o hon sa att hon kunde sätta vad som hälst på att det var en flicka! Då blir jag glad skulle vara så mysigt med en tös =)

Efter det blev det mat på stan då vi inte hade tid eller lust att åka hem och laga oss något.. Så det blev en romantisk lunch för två på Catrinedahls krogen PIZZA blev den kullinariska rätten =) Lika gott som alltid!

Efterdet fortsatte vi hem till en annan J och hennes lilla kille, där bjöds det på fika igen och en massa mer med snack! Så idag har jag fått mitt behov av tjatter och en massa minnen har kommit upp! Gud vilket roligt liv man har haft när man tänker efter!! Ångrar inget, behöver inte känna att jag inte hunnit med att göra en massa saker i alla fall! Även hon gissade mage och hon var säker på att det var en pojk!Då blev Pontus glad då han hälst önskar en pojk! HAHA så vi får väl se vad det blir! (självklart kommer vi båda vara lika glada oavsätt kön!)

Har även fått upp gardinstången i hallen och Julgardinerna är på plats, Tack hjärtat för att du hjälpte mig att fixa gardinstång och allt! blev ganska bra inte perfekt men det duger!



De nya julgardinerna, billigaste vi hittade 49.90 på hemtex.. (halva priset)



Tomte o stjärna i hallfönstret!



en liten stjärna vid matsalsbordet =)


Inga mängder med julpynt i vårat hus direkt, dels så har vi inte samlat på oss så mycket sådant än sedan så har vi båda lite svårt för det klassiska julpyntet... Men lite smyger sig in här o var i alla fall! Får väl börja bli mer seriös nu när barn e på G så att det blir mysig julstämning i stugan!


Nu ringde Poppes mobil o fick höra att vi kanske skulle få besök, filmkväll i så fall så inget seriöst men jag hade precis gått upp o tagit av mig kläderna och satt på mig morgonrock o tänkte GUUUD så skönt.. Jaja bara att gå upp o klä på sig igen då! *suck* Så plockar vi fram stora godispåsarna som vi inhandlade i Örebro i går o bäddar ner oss i soffan!


Mmmm en varsin mega påse var!!!



I morgon så är det dax för den "arga" tanten igen... Våran barnmorska! Lite orolig då jag har haft lite blodiga flytningar i två dagar nu! Hoppas att inget är fel bara! Vårat ultraljud som vi skulle få göra om på grund utav moderkakan är på Måndag o börjar bli lite spänd nu! Speciellt nu när det kommer lite blod då det kan vara ett symptom på att moderkakan inte vuxit med =/ Håll tummarna allihoppa!!!!

Pilla på nya telefonen...

Att det är så kul har suttit o blippat på den nya telefonen det blev den här...

Ny telefon + att vi har fixat alla julklapparna nu! Så det känns väldigt bra! Bara lillebror kvar nu, får höra med han hur vi ska göra med julklappar till varandra!
Jag är jättenöjd tack för tipsen om den rosa telefonen tur att jag inte köpte den då jag såg era tips efteråt!

Nu är det Efterlyst på TV:n så ska kika på det...


I morgon blir det Örebro!!!

Då åker jag och mitt lilla hjärta♥ in till Örebro o köper en ny telefon till mig hittade ingen här hemma.. Funderar på någon utav dessa.. Vad tycks?

 


Vill inte köpa en jättedyr men fortfarande inte köpa en som jag tröttnar på för fort häller, så det här blir nog bra! Tänker inte köpa en telefon för fem eller sex tusen... Nej något i den här stilen får duga! Japp japp... Ska passa på när vi är i Örebro o titta på uppladdningsbara batterier och en laddare till dem som jag kan ha till min nya kamera! Wiiii Och på tal om nya saker så kommer nog våran nya soffa snart Wiiiii igen kommer att bli så fint här inne och sååååå skönt när den äntligen är här och på plats. Det är ju så jobbigt när man måste gå o vänta o vänta! Gillar inte det. Men den skulle komma runt den 8:onde så jag hoppas på att den är här om en V. Nu!

Nu ska jag gå in på SKK:s sida och anmäla bustrollet Wilda till hundutställning.  Det är en här i Örbro så jag gör en Chansning då den ligger farligt nära vårat beräknade förlossningsdatum... Utställningen är den 8:onde och bf är den 9:onde... Men det går nog bra man brukar ju gå över tiden med den första! Så nu blir det träning av.. Stackars förvirrade Wilda hon kommer inte ihåg någonting av det vi tränat tidigare... *suck* så det e bara att börja om från början igen... Inte för att vi hade tränat så mycket så att hon hade så mycket att glömma, men i alla fall... Och om vi ska åka runt i sommar och ställa ut henne lär jag ju träna lite så att vi inte blir utskrattade...=)

Har börjat att läsa boken som jag fick utav V&D den värkar bra men har inte kommit så långt än, boken är på engelska o då jag läser ganska långsamt i vanliga fall så får vi väl se när jag läst ut den... Om inte annat så får jag väl låna ljudboken som V hade beställt i stället!

Jaja det var nog allt för nu... Eller nej vill bara säga att jag ÄLSKAR DIG PONTUS!!! I går så hade han varit så gullig o ställt sig o gjort hemmagjorda köttbullar till mig... Så han åkte o hämtade mig fån jobbet sen var det bara att sätta sig o äta o titta på Prison break helt perfekt! Och i dag så har han städat o fixat här hemma tagit hand om tvätt o grejer ILOVE IT!!!! Keep it up honey!! ♥

SMS..

Gud så ledsen jag blir pep precis i telefonen o självklart så vill man ju läsa! Men kan ju inte, måste väcka Pontus så att vi kan åka o kolla på en ny telefon till mig.. Så länge allihoppa RING... =)

Grattis Mig igen...

I dag var V, M & D här o grattade mig! Jag fick boken A new earth och ett par vetetofflor som jag kan värma i micron nu när jag e tjockis o mysa med... Inte bara för att jag är gravid utan för att det kommer att vara vinter o kallt också + att V känner mig bra o vet att jag alltid fryser! Så morgonrocken jag fick förra året (som jag för övrigt använder flitigt varje morgon) och tofflorna ska nu användas frusna kvällar! Krypa upp i soffan med en kopp the och min nya bok kanske?! =)  Man kan säga att mitt nya liv startar HÄR! Och det kan man väl värkligen säga med tanke på BF om snart 9V... bf=beräknad förlossning för er som läser bloggen och inte är eller varit gravida och ännu blivit introduserad i denna värld =) Många förkortningar och jag fattade inget i början när jag läste vad folk skrev och när dom använde alla dessa förkortningar hela tiden! Det var trevligt att bli firad ännu en gång och så fick jag ju en ursäkt att äta glass också! OCH DET ÄR ALDRIG FEL!!! Haha Tackar så mycket för paketen och att ni tänker så på oss! ♥

I går så var det personal fest i Degerfors på Valsverket där Medelhavsbuffe bjöds.. Nja får nog jag säga det var ingen hitt och får inte högsta betyg utav mig, var inte så mycket till buffe att välja på + att maten var kall, och lite synd att det inte var ett julbord då jag var sugen på lite köttbullar!! Haha Dessutom så var showen samma som förra året och det var ju lite trist. Hörde folk som inte sett den tidigare som också tyckte att det var dålig.. Men sällskapet var bra i alla fall så tack alla kronhallare! =) Lördag förmiddag spenderade vi hos Mamma o Pappa då pappa fyller år IDAG!!! GRATTIS PAPPI!!! Så mamma stod faktiskt för köttbullarna i går då hon hade gjort köttbullar potatis och sås! Så gott med mammas hemmagjorda köttbullar! Farmor och Morfar Stefan+ familjen jag o poppe och så lillebror som var där o skulle äta, så vi var ett par stycken! Och även där så fick jag bli lite firad då jag fick lotter utav min bror (som jag faktiskt vann på, inte så mycket en så att jag kan ta nya lotter.) Och pengar av Farmor och av morfar... En bra lördag sammanfattningsvis =)

I dag var det bara att gå upp tidigt då vi skulle på Cross! Grus bana och väldigt tungkört för grabbarna så det blev väl inte överdrivet med åka av... Kallt var det i alla fall att stå bredvid... Men kul att kolla på grabbarna o se när dom ser ut som små lyckliga barn.. Här kommer några bilder från dagen bravader!! =)


Ett st skitig sambo ;o) ♥



Hjärtats nya ögonsten....Poppe är killen i den vita hjälmen =)landar i hoppet...



grabbera...
"Brewze" & Adam som tar sig en paus...