Rörigt..

Fy så rörigt det börjar att bli nu.. Är mycket i skallen med barn om the way och tankar på flytt. Har ju som sagt redan börjat att  fuskpacka endel av de saker vi vet att vi inte kommer att använda under den här tiden.. Tiden säger bara tick tack hela tiden och jag skulle behöva dubbelt så många timmar på dygnet känns det som. Samtidigt som jag försöker att ta det lugnt och stressa ner. Tänker ju på bebis där inne i magen.. På fredag så är det dax för visning av vårat hus! =)

Igår så låg alexander vaken när jag slutade jobbet. Han hade tydligen vägrat att lägga sig och somna. Så P hade fått sagt att du måste lägga dig ner nu och sova för det är natten. Men han låg där så snällt och väntade på att jag skulle komma hem och säga godnatt. Mammas lilla gullunge!! När jag sagt godnatt och puss puss och att mamma älskar dig så vinkade han bara och sa på sitt språk älskar dig tillbaka till mamma! =) Jobbigt att han vägrade att somna men åhhhhh så mysigt mamma tyckte att det var! =) ♥

Måste boka en ny klipptid då jag inte ser så snygg ut i skallen längre! *suck* När ska jag hinna att klämma in det mellan jobb och allt annat.. =/

Igår var det alla hjärtans dag.. Vi var så romantiska att varken jag eller P hade köpt något till varandra! Hoppas att alla ni andra hade en riktigt mysig alla hjärtans dag! Det var många kunder inne och handlade mys till gårdagskvällen!

♥igår så firade jag och Pontus 5år. Alexander fick vara hos mormor och vi passade på att gå ut och äta. Plankstek blev det. =)

Idag så har det ju varit en underbar dag! Synd bara att man ska stänga in sig på Ica och jobba kvällspasset! =( Solen skiner och vädret är underbart! I morse så vaknade jag tidigt (på  grund utav den här skit förkylningen som aldrig släpper)! Jag tyckte att klockan 06.13 var lite tidigt att pallra sig upp en bernledig morgon så jag hostade upp lite ofrächa klumpar snöt mig typ 10ggr och gick och lade mig igen.. Men vaknade igen klockan åtta så jag kände att jag kan ju lika gärna få lite gjort. Tog mig en skön dusch och sedan så packade jag 2st flyttkartonger.. Vi har redan börjat att fusk packa sådant som vi inte använder.. Så att det blir så lite som möjligt att göra sen när det väl är dax!

Nu sitter jag på jobbet och ska snart börja.. Får se hur det går idag då jag låter som en hes kraxande kråka idag =/ Spännande att vara förkyld det finns tydligen en massa olika stadier att gå igenom.. Sen när man är färdig med alla så börjar vi om igen! Ne nu e det färdig gnällt! =)

Längtar tills vi får åka och hämta hem våran nya barnvagn.. Tiden går fort och vi är nu i tredje trimestern! =)

Ingen vanlig dag..

För det var Alexanders födelsedag hurra hurra hurra! I torsdags så blev prinsen 2år♥ Kan ni fatta att det gått sååååå fort? Det kan inte jag.. Hänger inte alls med.. Men jag antar att det är såhär det är. Alla säger ju hela tiden ta vara på den tiden när de är små för den kommer aldrig igen och det gååår så fort! Det är verkligen så! SÅ ta vara på tiden! =) Vi hade lite mini kalas i torsdags. Jag bestämde mig för att sluta lite tidigare på jobbet så att vi hann att ses lite. Vi åkte ner till DFS till snorkens farmor och farfar och fikade så fick han öppna paket också! Eftersom att vi ska flytta och jag inte kunde komma på nåt som the kiddo behöver så blev det bara en bilmatta från oss. Kändes så onödigt att handla på sig mer grejer när det redan känns som att vi vadar i saker här hemma. Och det verkade duka åt lill herrn.. Men favvo paketet var nog sparkcykeln som han fick av farmor och farfar. Han åkte varv på varv på den där och lekte att han kickade igång den som en motorcykel och gasade på handtaget! Haha det var kul ska försöka sno en filmsnutt från P:s telefon och lägga ut här! =)

Mer kalas blir det idag! Då kommer DFS:arna Min mamma och pappa hit och fikar! Så lite mer paket får han.. Igår så somnade han i DFS när P var där och skruvade lite så vi blev barnlediga igår kväll. Vi styrde kosan mot F & P för att kika in nya lyan! Den blir super åt er tror jag =) Mat fick vi på det också. Vi hade så trevligt så klockan hann att bli 2 innan vi pallrade oss hem. Jag som är så trött nu för tiden så var det ett under att jag inte dog! Samma med F som ALLTID brukar somna. Även om hon vissnade till de sista minuterna så var hon faktiskt vaken hela kvällen! Tack för en trevlig kväll..

Idag är det lördag med ledig helg. Ska bara vila så att den här Jävla skit förkylningen försvinner nån gång. Nu hade jag lite feber igår igen och kände att jag blev sämre! Suck hur länge ska det hålla på?! Lite röj vill jag dock göra så att man har tjuvstartat lite tills man ska flytta. Finns mycket man kan packa redan nu och mycket man kan göra sig av med också! Så börjar man i tid kanske man har ork tid och lust att sälja grejerna i stället för att bara slänga det sen!

En sväng till Ica Maxi för inhandling av tårta till kalaset.. =)