SJUK!

Japp nu har Alexander blivit sjuk för första gången! Någon form utav magsjuka som drabbat den lilla! Började i tisdags. Han bara spydde och fick inte behålla maten! Sedan på onsdag morgon så åt han inte alls! Försökte att mata med sked men det gick inte han spottade bara ut! Vi fick åka upp till barnmotagningen på lasarettet så att de fick titta på honom. Först så skulle vi förbi lab för att ta lite prover! Blodgas och hb togs och det visade sig att de var bra båda två! Mamma och alla jobbarkompisarna tittade och beundrade! De tyckte att han hade blivit så stor =) Japp han växer så att det knakar! Igentligen så skulle vi ha träffat F & I men det visade sig att I också blivit dålig o hade fått feber så det var ju lika bra att ställa in! Vill ju inte att fler ska bli sjuka!! Han blev lite piggare utav allt ståhej på lab av provtagningen och hela baletten så han blev hungrig och åt ganska så ordentligt. OCH han fick behålla det också!!! väl uppe hos doktorn (Anna) så klämde och kände hon på honom. Hon sa att vi skulle hålla koll på han och ge han vätske ersättning om han började att spy igen! Men han lyckades att behålla maten två gånger till efter det och bytte spyan mot diarre i stället stackarn! Men så nu senaste dygnet så har han varvat  både spy & diarre så det är försiktig matning som gäller! Han är ju piggare nu i alla fall och febern har förvunnit!! Doktorn var för övrigt tanten som gjorde första läkarundersökningen på BB och skrämde upp oss! Hon sa ju då att det ena benet var lägre än det andra, att han hade ett bråck på pungen som var tvungen att opereras och så att hans huvudform var något deformerad! Men at huvudet skulle bli ok med tiden vilket det också blivit... Han såg ut som en cykelhjälm i huvudformen när han föddes så står det i hans journal! Haha I alla fall så stämde inget utav det. Nästa undersökning så var båda benen lika långa och pungen var det inte alls något bråck på! Slutet gott allså!




Så här ungefär... =P





Här syns det lite grann hur huvudet såg ut...





Ett stycke sjukling & så chanti som tar hand om han =)


I dag så värkar han lite piggare i alla fall och har inte spytt hitils pepper peppar! Sovit bra i natt har han gjort också så mamma är nöjd! Nu sja jag sätta mig o framkalla lite bilder på det lilla pyret! Kul att ha sen =) Satt och skrev i hans första album i går också och delvis dit ska det framkallas kort! Ska köpa en jätte fin ram från perfect home som det får plats nio bilder och sätta in några utav korten också! Perfect home är för övrigt dom produkter so jag börjat att sälja! Om någon är nyfiken kika in här ----> Perfect Home då kommer ni till katalogen! På sida nr 5 så är bilden på ramen med =) håll muspekaren uppe i översta hörnena för att bläddra i katalogen!


I går så var jag på jobbet och postade några utav mina tradera auktioner =) Ska lägga upp några nya i dag har jag tänkt! Skönt att bli av med lite skräp satidigt som man tjänar en slant! Kan det bli mer perfekt? Efter det så åkte vi runt lite o tittade på hus som var till salu. Vi var sugna på att hälsa på någon men det var ju inte direkt läge för det när han är dålig! Så vi åkte förbi MC Donalds o köpte en varsin cheese och jordgubbs milkshake. åkte hem o hämtade hundarna och åkte ner till DFS till Pontus mamma o pappa en sväng! När vi väl kom he så var det mat till lill snorken. Och givetvis så började det om igen så att han spydde *suck*





Håll nu tummarna för att ♥ blir frisk igen!!

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hoppas att lilkkillen mår bättre nu, stackars liten inte lätt o va sjuk.... :( Kommer snart och hälsar på er igen, alltid lika trevligt att umgås med min äldsta vän.... :D Puss

2009-04-11 @ 23:19:47
URL: http://rockindoll.blogg.se/
Postat av: tess

hrm... ska ni sälja??? Gick de bra sen då med värderingen???



Hittat nå annat??? vi skulle oxå vilja ha större men vi trivs så bra här vi... men men.



Såg att ni var magsjuka med... huga JAG vet hur de e å ha diaree.... urk. elva dagar innan de gav sig men ja hade inga bakterier eller sånt ja å imorgon ska ja tillbaka å bli utskriven hoppas ja då ja bara e hemma på permission. Ja hoppas vid min gud att de vet varför ja blev så sjuk.



Sänder ändå lite kramar till er.... //Tess

2009-04-13 @ 19:11:14
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0