Måndag igen..

Helgen går så fort! Men det har varit skönt att vara ledig o några dagar! Det onda i magen är borta så det är också skönt. Nu hoppas jag att det inte kommer tillbaka heller! =)

I förrgår så var vi hemma ho E & A på besök och det var trevligt att se E igen då jag inte träffat henne på jättelänge! Igår så var vi förbi M&A och tog en fika. Alex busade med Neo... De tyckte säkert att det var trevligt att vi kom men ännu skönare att vi gick! Haha

Vi tog svängen förbo nere vid sjön så att Alexander skulle få mata fåglarna! Men han jagade dem mest och ville klappa. Roligt tyckte han att det var i alla fall då våran lilla prins ÄLSKAR ankor o kycklingar o fåglar... =)

Vi hade ingen lust att åka hem o tråka själva så vi stannade vid familjen i skrantabacken så att barnen fick busa! Vi ses ju så sällan så det var trevligt!Till Kvällsmat blev  det pizzerian! Barnen satt så snällt i soffan och tuggade och åt! små gullungar! Lite spillde de allt men W är ju snabb med dammsugaren! Sen hem för att natta A och sen TV MYS!! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0