Sanningens ögonblick...

I dag var det sesongs start för sanningens ögonblick på kanal5. Bra program, men jag skulle aldrig vara med i ett sådant program! Herregud hur mycket kan vissa tycka att en halv mille e värd igentligen. Tjejen i dag såg ju ut att vara ok med att äventyra sitt jobb i alla fall + alla snaskiga sex detaljer hon avslöjade. Men hon fick ju 75 000 kr för besväret i alla fall! Och för att inte tala o Linda Rosing... Hon är ju inte känd för att vara den smartaste som går i ett par skor! Men jag tyckte att det var lite pinsamt att hon var tvungen att hitta en bortförklaring till VARFÖR hon var avensjuk på Carolina Gynning! Det förstår väl alla att det inte är för att hon "blir så snygg på dild o det blir inte jag" utan för att hon faktiskt skapat sig en karriär (på att vara blond i juförsig) men hon står ju för det i alla fall. Och hon lotsas inte vara någon som hon inte är... I stället för att starta partier och allt vad Rosing nu gör för att synas. Så nu ska hon allså blotta sin själ för futtiga 500 0000??? Japp japp, ett annat tips skulle ju vara att faktiskt skaffa sig ett jobb Linda, städa kanske för det tyckte hon ju faktiskt var roligt, fast att hon skämdes för det och var tvungen att bortförklara det också! Tycker lite synd om förvirrade stackars Rosing....

I dag var det farsdag också och pappa fick ett fint farsdags kuvert som många andra pappor.. Han vann samanlagt 120kr och det är ju alltid något eller hur! Bosse fick tydligen fel kuvert för han vann inget =( Haha! Men vi hade ju tagit med oss glass ner till DFS så helt lottlös blev han ju inte =) Tyckte att Poppe skulle få något fast att han inte är pappa riktigt än så han fick två tia lotter utav mig... Men det var ingen vinst på dom häller!! Det blir reklamation på jobbet i morgon hehe..

Aj aj vad bebis ligger obehagligt just nu inge skönt att sitta upp alls sparkar mot revbenen nu! Aj aj aj.... Bäst att gå o sova för jag e så trött! I morgon e det måndag igen *suck* veckorna går så fort!

Cissi var inne på jobbet i dag och hälsade på hon e tjockis värre nu men hon har ju bara 2 veckor kvar nu till BF! wiiiiii ska bli så kul när lill tjejen tittar ut!!! Natti natti....

Kommentarer
Postat av: Katja

Ja undra om hon fick komma tillbaka till sitt jobb nu efter att programet sändes... Idiotiskt att ställa upp i ett sånt program kan jag tycka... :)

2008-11-10 @ 23:56:03
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Postat av: Sara

ja hjälp hur rosings läppar såg ut.. hon ser ut att vara totalt filled up med botox!!!

2008-11-11 @ 14:14:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0