Tack gumms!

Frida skrev att hon redan saknar mig på jobbet o att jag har det bra som går hemma...  Bra o bra jo det är väl skönt men samtidigt så är det skönt att känna sig behövd har kommit fram till att jag gillar att jobba!  Skönt att någon saknar en i alla fall synd att du får jobba arslet av dig gumman =).. Men jag har än så länge haft saker att göra här hemma så jag ska inte klaga! Håller fortfarande på o tvättar då jag varit lat o inte gjorde färdigt när jag var igång sist! Just nu så håller jag på att tvätta filtarna som brukar ligga i soffan så hundarna är lagom glada de har flugit upp på en varsin kudde för att slippa ligga i skinnsoffan! Mina filtgalna hundar! Dom är lite trötta i dag hundarna då vi varit hos vetrinären och vaccinerat hundarna i dag... Skulle ge Wilda 1:års sprutan men det slutade med att båda fick rabies spruta och att Chanti fick sin mot kennelhosta då vi kommer att åka runt på utställningar i år så känns det tryggt att hon fått den även om den inte är något måste! Så smidigt när man kan ta båda hundarna samtidigt i stället för någon veckas mellanrum och dessutom så visade det sig att det var ett ekonoiskt beslut också då man bara betalar 300 kr för första vaccinet och 150:- för de andra 3! Mycket bra!!!


 

Sedan åkte vi hem o jag var lite rastlös så jag drog igång o började att baka! Moccarutor blev det mycket goda. Men jag hann inte färdigt för jag skulle vara hos barnmorskan klockan 14.30 så poppe fick ta ut den ur ugnen och bre på glasyren o hälla på kokos! Men den blv bra för att vara jag som bakar. sakade gott i alla fall! Lite torr kanske men man får inte vara petig. Jag håller ju fortfarande på och övar =P

Hos barnmorskan så konstaterades det som jag redan visste, att barnet fortfarande ligger i säte... Så nu är en tid inbokad på specialist mödravården nästa Torsdag och då skall en vändning göras (om bebis inte vänt på sig då vilket jag tvivlar på) Sedan får vi se om busungen behagar att ligga kvar eller inte!

Poppe är hemma hos Jocke o Julia o kollar på tatueringar och hag orkade faktiskt inte följa med! TRÅKIG jag vet men ändå, sa till Poppe att han kunde köpa med MC Donalds hem så vi får se om det blir det... Skulle vara gott =)

Ska nog äta lite mera melon nu jättegod honungsmelon jag fått tag i, och läsa lite i boken som för övrigt är jättebra och jag kan varmt rekomendera den!


Kommentarer
Postat av: Eva

Ja du Annica, en till här som saknar dig. Eva.

2009-01-08 @ 22:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0