Grattis...

Grattis Mamma!!!


I dag så fyller min underbara mamma 49år! Så om ett år så blir hon 50... Hoppas att hon har haft en bra dag!!! Och i morgon fyller min lillebror år.. Får inte glömma bort o ringa han i morgon o säga grattis!

Nu är det snart torsdag och då ska vi till specialistmödrarvården för en eventuell vändning utav våran lilla bebis i magen! Vi får väl se hur det går! Lite nervös då det säkert inte är någon skön känsla...  I dag har vi gått in i V37 och alltså 36 hela veckor! (36+0) Svårt att tänka sig att det är så kort tid kvar. Skulle ett snitt bli inplanerat nu så vet man ju inte då kanske bebis är här om två veckor! Kan inte förså...

I dag så har jag varit o hälsat på J och hennes lill W.. Vilken liten busunge han är... Satt o pratade o pratade tiden bara flög iväg. åkte dit klockan 3 och när jag åkte hem så var klockan 20.30 typ... Så mycket kul man har gjort, och knasigt! Kul att få prata av sig lite. Hon skall börja sitt nya jobb på måndag så får önska henne lycka till med det och det kommer att gå jättebra! Det är jag säker på.

Pontus har grejjat mera i källaren i dag o fixat o donat allt möjligt i dag, han o T har flängt runt!

Träffade snärtan på kronis en snabbis också o det var kul o se henne, blir så isolerad när man går hemma nu fast att jag försöker att hitta på saker. Men det är svårt! Ja jag har ju inte kunnat gjort så ycket när jag var sjuk i och för sig.

Men det är skönt också inte behöva tänka på en massa annat utan att kunna ta hand om sig själv. Jag får inte plats i mig själv längre känns det som! Och eftersom att magen inte sjunker så är den ju så stor och huvudet ligger fortfarande under revbenet på höger sida! Så jag som sagt får inte plats med mig själv längre! Hummmz rädd för när den skall komma ut och hur den ska komma ut men för guds skull när det känns såhär KOM UT! Kan inte sitta inte stå allt gör ont och huvudet bara trycker o trycker så snart så går väl ett revben av och ungen trycker sig ut den vägen =)

Nej nu skall poppe få leta motiv till tatuering så att han blir glad. Sitter här bredvid o surar! Blir trollslände jakt! Han skall ha den under den förra tatueringen under de lila blommorna, så han skall bygga den neråt benet nu! Blir nog bra! Tid bokad 1Feb =) Själv får jag vänta ett tag till tills bebis är ute... =)







Kommentarer
Postat av: tess

När ska du på typ undersökning nästa gång så du får veta om den lille tänker vända sig eller om de blir snitt osv??? Snart dax ju. Träffade min kompis LInda idag å hon va så stor... ska ha om tre veckor om hon får när hon ska vill säga... hade gått upp 21 kilo nu.... de e hennes fjärde barn.. hej å hå. //Tess

2009-01-14 @ 13:48:00
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej Gumman! Hur mår du? Ska läsa igenom din blogg nu för lite uppdatering, snart dax ju. Ta hand om dig. Kram!

2009-01-14 @ 15:33:33
URL: http://thedaysofjojo.blogg.se/
Postat av: Eva

Det här med bollar i fönstret...har jag missat, snälla...bild eller förklaring.

2009-01-15 @ 01:07:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0