Fiskpinnar..

Det blev det till lunch i dag. Fiskpinnar med mos. Det var gott det! I morse var vi på specialistmödrarvården och trodde at dom skulle prova att vända barnet.  Men det gjorde dom inte! Dom tittade bara med ultraljudet så att barnet värkligen låg i sätesbjudning. Det gjorde det ju. Men det visste jag jag har ju kännt hur barnet legat hela tiden...  Och nu så bokade de  in en tid i morgon bitti till oss nere på förlossningen. Då ska läkaren försöka att prova vända på barnet. Så i morgon bitti får vi se hur det går! Annars så såg allt bra ut med barnet det vägde ca 2750 nu lite under men absolut ingen fara! Skönt att höra att den växer som den ska i alla fall! Nu är frågan bara hur vi skall lyckas att kliva upp så tidigt! Herregud vi höll på att dö i morse när klockan ringde klockan sju och i morgon så ska vi upp ännu tidigare eftersom att vi skall vara där klockan halv 8... Ja ja det går nog bra! Först så får jag en spruta som gör så att livmodern slappnar av och sedan så trycker dom och bökar med barnet så att det vänder på sig. Men vi får väl se hur det lyckas!

Titta här vilka trötta små djur man har! Haha söta Chanti gäspar stooort... Frågade Sara om hennes killar kanske vill hinna leka med oss innan dom börjar löpa igen och innan hela barncirkusen sätter igång! =) Vi skulle tycka att det var jätteroligt  roligt i alla fall så hoppas att dom har tid och lust! =)




Sedan så hade Eva en fråga om mina suspekta bollar i fönstrena som säker har ett jättefint namn men jag har inte orkat att ta reda på det fina namner så derför tyckte jag att bollar passade bra =P Här Eva så kommer bilder på dessa!





I kväll så ska jag nog steka hamburgare och göra egena Pommes till dom!! Gott gott! Var o handlade massa mat i dag så nu är kylen fylld igen känns bra!

Och så tänkte jag avsluta med ett stort GRATTIS till min lillebror!!! Han fyllde år i går men eftersom att jag inte skrev något i dag så Hurrar jag han i dag i stället...


Kommentarer
Postat av: Eva

Jamen, de var ju fina ju. Och tack nu vet jag vad bollar i fönstret är. Kul med lite nya ideer till en lite insnöad gumma.

2009-01-15 @ 17:57:02
Postat av: Sara

Tjabba tjena!! Hoppas att det går bra med vändningen i morrn. Du får uppdatera så vi får läsa om det!

Det vore jättekul att ses nån dag!!!

2009-01-15 @ 20:25:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0