mammi...

Min älskade mammi fyller 50 den 13 Januari. Jag sitter här & velar angående hennes present! Får nog ringa pappa i morgon & rådfråga. Tror i alla fall att hon kommer att bli super nöjd!

Tjej kvällen i går blev SUPER trevlig så tack alla tjejer för den. Vi får absolut göra en repris på det! =) Nog för att man kände sig en aning gammal på statt i går så hindrade det inte oss...

P hade slarvat bort sina nycklar & kom förbi & hämtade F:s självklart så var han för full så han svarade inte på natten när hon skulle hem så hon fick slå läger på våran soffa! Hoppas att du inte frös ihjäl darling! Nu så har vi fått värmen fixad så nu e det varmt & skönt. Vi började morgonen med chips & dricka och resten av dagn gick i samma spår... Stackars F som hade fullt chema hela dagen med jobb o grejjer..

Vi packade oss i bilen för att åka till DFS & hämta upp Alex. Svärmor hade lagat mat som vi fick också. Kyckling med ris & sås.. Sedan åkte vi direkt mot Örebro för att hämta våran bil som var på lagning hos någon cross kompis till P.

Kvällen har spenderats uppladdad med en massa gott, bra på TV:n & en filt i soffan... Precis som söndagar ska vara!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Halloj där, Vad kul att du börjat uppdatera bloggen igen=) Hoppas allt är bra i kylan. Misstänker att tjejerna är ungefär lika förtjusta som mina hundar (NOT). De får köldkramp och fryser halvt ihjäl.

Ha de gott!!

2010-01-12 @ 09:02:28
Postat av: Frida

nej jag hade ju två vaaarma och sköna filtar =D

2010-01-20 @ 13:01:55
URL: http://minimicro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0